Arkadaşlar ranked gamede Shaco alsam premade arkadaşımada Blitzcrank aldırsam.Oyun başı Jitb ile kill alıp AD kasma gibi bi durum olabilir mi ? Yani önce kutuyu fullesek sonra Q.
Neden olmasın , ad kasarsın yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
Neden olmasın , ad kasarsın yeter.
Rankedda iş yapar mı diye merak ettim.
yorickin w'lusu ap shacoyu eziyor yalnız
quote:
Orijinalden alıntı: ReverdyFromLoL
Yorick top solo gider genelde , bu arkadaşlar bot lane gidecekler heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: ReverdyFromLoL
Karşıda Shaco varsada aynı.Ama Blitz varsa çok rahat bence.
valla o iş azcık zor, teoride hoş güzel de ^^ tuzağı hazırlıcaksın, adam gelecek, blitz bi şekilde tutacak çekecek, adamda flash olmayacak vs... o vakte başka türlü kill alırsın.
valla o iş azcık zor, teoride hoş güzel de ^^ tuzağı hazırlıcaksın, adam gelecek, blitz bi şekilde tutacak çekecek, adamda flash olmayacak vs... o vakte başka türlü kill alırsın.
Neden ? Youtube'a ap shaco & blitz yaz izle.Adamlar fear esnasında flash atamıyor denedim daha önce.
Aklı başı yerinde adam 1 yer 2 yer 3. yemez o numarayı.
Olur tabii. Ama ben hiç görmedim bu yöntemle +2000 elo kasanı. :D
quote:
Orijinalden alıntı: SG Oyun Yapım Ekibi
Aklı başı yerinde adam 1 yer 2 yer 3. yemez o numarayı.
+1 bende bir kez yemiştim tabi o sırada shaco nun benim lane de olduğunu bilmiyodum
onun yerine zaten blitzcrank la adamı çimenlere çekip 2 kişi adama dalsanız yine alırsın early game de
Karşılarında Shaco görünce zaten çalıya girmezler,yanaşmazlar.Teoride iyi dediğin.
Early ve middle game dağıtırsınız fakat late game shaco pert olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
Early ve middle game dağıtırsınız fakat late game shaco pert olur.
Ad olucak zaten latede :)
abi blitz ile savan.avi yapmak göründüğü kadar kolay değil;adam senin çekmek istediğin yerin çalılar olduğunu bilecek ve ona göre pozisyon alacak ayrıca ranked de bu numarayı yiyecek adam yoktur(varsa zaten kazanırsınız maçı)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme