Şimdi Ara

AP veya AD Teemo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ability Runes ile +32 Ability Power.

Attack Damage ile +7.3% Attack Speed, +5.2 Magic Resist, +14.2 Magic Pent.

birde ability de mantarlar güçleniyor E pasif skill toxic shot daha çok zehir vurur mu merak ediyorum ?

ad kastım biraz ap yapabilirim ek olarak ne dersiniz ?

• Hybrid de bir çözüm.Ad'ı daha çok öneririm ama.
  • Hybrid pek dengeli olmaz W ile adamlara attığım sağ tık bile yetiyo. teşekkürler var mı daha cevap ?
  • Daha çok vurur ama ben şahsen attack speed kullanıyorum , daha çok hoşuma gidiyor.
  • teemoda ad daha zevkli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Daha çok vurur ama ben şahsen attack speed kullanıyorum , daha çok hoşuma gidiyor.

+1 çok magic kasmak istiyorsan guinsoo kasarsın ad as olarak madred kasarsın yanına phantom eklersin isteğine göre bi de su 420 lik as veren itemlerle +15 ap veren itemi birleştirip adı malady'di sanırım onu kasınca çok güzel oluyo teemo
  • Malady
    The Black Cleaver (Feedlendiysem Infinity Edge alırım)
    Madreds Bloodrazor

bunları kasınca süper oluyorum

mid game de Guardian Angel kasınca uygun bi anda rahat quadra atabiliyorum.

cevaplar için teşekkürler.

Edit: bot tan sonra malady çıkarım sizce ad için malady kasmayayım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychomain -- 4 Ağustos 2011; 1:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedael

Malady
    Madreds Bloodrazor

Troll Mode : ON

Kendine mi kasıyorsun nerene?

Troll Mode : OFF

teemoya infiniti biraz gereksiz onun yerine hybird gitmen daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedael

Malady
    Madreds Bloodrazor

• Ap tabikidi ad gereksiz bence
  • Hybrid-Tanky dene, en kralıdır.

Doran Blade
    Mercury Treads
    Malady
    Wits
    Madred
    Frozen
    Guardian
  • Ben as-ad öneririm.Şöyle gidiyorum ben:

Phaentom Dancer
    Black Cleaver
    Bloodthrister
    İnfinity Edge
    Guardian Angel
    Buna da kalırsa Warmog felan kasıyorum.Gayet güzel oluyor

Rune olarak %27 attack speed var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Capone! -- 4 Ağustos 2011; 2:42:00 >
  • Kimse bahsetmemis fakat en viable build teemo için bana sorarsanız tanky dps . Yani şu meşhur Rainman in us'da 1. olmasını saglayan build.

Mercury bot (yeterince mr gelecektir ) , bloodrazor ( yeterince attack speed + armor ve unique passive i sayesinde 1 vurusta aslında 3 kere vurmus olacagız karsı tarafa normal+zehir+ bloodrazor'ın passive'i ) , ve bunun üzerine frozen mallet yeterince health eger oyun hala bitmemisse 1 tane wits end alınabilir.

Gayet kolay hayatta kalırsınız zaten mushroomları dogru yere koyarsan gang yemiyorsun kolay kolay . Olduda teamfight ortasına düstün o zamanda kacma ihtimalin baya baya artıyor .

AD-AS bizim icin onemli fakat bunun yanında hayatta kalma süremizde onemli bu yuzden bence Teemo icin en viable buildlerden birisi bu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Kimse bahsetmemis fakat en viable build teemo için bana sorarsanız tanky dps . Yani şu meşhur Rainman in us'da 1. olmasını saglayan build.

Mercury bot (yeterince mr gelecektir ) , bloodrazor ( yeterince attack speed + armor ve unique passive i sayesinde 1 vurusta aslında 3 kere vurmus olacagız karsı tarafa normal+zehir+ bloodrazor'ın passive'i ) , ve bunun üzerine frozen mallet yeterince health eger oyun hala bitmemisse 1 tane wits end alınabilir.

Gayet kolay hayatta kalırsınız zaten mushroomları dogru yere koyarsan gang yemiyorsun kolay kolay . Olduda teamfight ortasına düstün o zamanda kacma ihtimalin baya baya artıyor .

AD-AS bizim icin onemli fakat bunun yanında hayatta kalma süremizde onemli bu yuzden bence Teemo icin en viable buildlerden birisi bu .

2 mesaj önce bahsedilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Kimse bahsetmemis fakat en viable build teemo için bana sorarsanız tanky dps . Yani şu meşhur Rainman in us'da 1. olmasını saglayan build.

2 mesaj önce bahsedilmiş.

Atlamısım + benimkinde malady yok hehe

• As ve Ap öneririm değişik ve aşırı eğlenceli bir builddir

bloodrazor
    malady
    rageblade
    nashoor's tooth
    as veren bot
    rabadoons deathrecap
    (yanlış yazmışsam kusura bakmayın itemlerin isimlerini)

tavsiye ederim sıralamalı yazmadım denemeden build e laf söylemeyin lütfen.
  • Denemişliğim var ve Rabadon hiç almasan daha iyi , onun yerine frozen mallet alsan ÇOK daha fazla işe yarar.
  • @cookie

daha demin izledim taric ve galio dalıyordu ashe de flash atıp dibine geldi 2 trap koydu hızlıca q attı asheye kesti sonrada öldü.Baya dayandı yani.

o sıralar da itemleri

mercury , malady , wriggle , frozen mallet , bf sword'du
  • cookie n00b

Edit: Bu testi geçemedi Cookie
    http://www.youtube.com/watch?v=yc86ZXFsriM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 4 Ağustos 2011; 5:18:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.