php 5.2.4 exe kurlumunu yapıyorum sorunsuz bi sekilde ve apache de tanımlanmıs olarak gorunuyor bu php fakat apache yi restart ya da stop ettigimide apache http server hatasını veriyor ve hic bir php sayfamı calıstıramıyorum.error.log da bazı hatalar vardı onları duzelttim ama hala hicbir dosyamı calıstıramıyorum ve hata alıyorum.simdiden teşşekkürler...
evet onları biliyorum fakat benim php apache yi ayrı ayrı kurmam lazım.bu yuzden ugrasıyorum.ama bi turlu o engelleme hatasından kurtulamadım php yi ccalıstıramadım.biseyi eksik yada yanlıs yapıyorum ama neyi?
burda manuel kurulumu anlatmıs.ama bende php.exe var yani exe kurulumu yapıyorum.kurulumda bi porblem olmuyor.apache de php gorunuyor fakat php calısmıyor.dedigim hatayı veriyor.
tekrar kurulum yaparken hicbir extension ı yüklemedim ve duzgun calıstı fakat benim bazı extensionları yuklemem lazım nası duzeltebilirim bu problemi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme