Şimdi Ara

APARTMAN İÇİ İNTERNET TESİSAT KABLOSU YARDIMMMM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce sorunsuz kullandıgım interneti yaklaşık 1 aydır sorunsuz şekilde kullanamıyorum bununla ilgili D-smartı aradım internetimin hızını düşürmüşler bina içi tesisatın uygun olmadığını gerekçe göstererek ben daha önce sorunsuz kulladıgımı söyledım ve ölçüm yapan ekip yolldılar sonuc olarak apartmanda olan ankastre kutuya 8 mb ınternetın geldıgını ancak kutudan sonra apartman ıcı kabloların problemı nedenıyle ınternetı alamadıgımı soyledıler..

Benim sizlerden Yardım istediğim konu ben daha önce zaten bır hat cekıtrmıstım ( sıva dışı) ama bu hattı normal telefon kablosuyla pencereden ıcerı aldırdım yaklaşık 2 sene önce şimdi yeniden bir hat çektiricem ve artık bununla ilgili her hangi bir sorun yaşamak istemıyorum onun için kaliteli bi kablo ile bunu yapmak istiyorum biraz araştırma sağladım cat5 ve cat6 kablolarla yapabılecegımın bılgısıne ulaştım..

Sizlerden ricam sorunsuz olarak yuksek hızda ınternetı ıletebılek bır kablo tavsıyenız varmı hangı kablo turunu kullanmam gerekır problem yasamamam için ??

Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.

• arada kaç metre kablo var,

bu işe girişmeden yapılacak şey modemi notebooku alıp bina kutusunun yanına gidip ordan dogrudan modeme giriş almak

degerlere bakın evdekinden farklı çıkıyor iyileşme varsa cat5 ile dogrudan kablolama yapılır.

birde degerlerin sonradan bozulması varsa kesinlikle bir problem olmuştur ya sizden yada iss den.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.