Şimdi Ara

Apartman önü park sorunu/bariyer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbulda bulunan 40-50 metre on cepheye sahip apartmanimiz var dukkanlar dahil hepsi bizim. Ayriyetten garajimiz var bahce kismina parkedebiliyoruz. 5 aracimiz var garaja 2 araba giriyor kalan 3 arabayi mecburen disari koyuyoruz.
    Simdi sorun apartmanin onune park edenler yuzunden cikiyor baska sokakta karsi caddede veya bilmedigim yerlerde oturup bazen gunlerce bazen o gunlugune arabayi birakip gidiyorlar.

Kim olduklarini cogu zaman bilmiyorum numara vs yok 30 yildir ayni yerdeyiz buradan olsalar biliriz. Hatta cogu zaman garaj girisim hep dolu ustunde park yasak ibaresi olmasina ragmen. Tartistigim da oldu garaj girisime aracimi koyacam adam yol senin mi diye bana cikisiyor.

Simdi bunun cozumu icin mesela bakirkoyde ara sokaklarda o sari demirli bariyerlerden var kilitli olanlardan. Bunlari koyabilmek icin belediyeden herhangi bir izin almak gerekiyor mu? Bu islemi yapanlar varsa nasil yaptiklarini soyleyebilir mi?
    Gerekirse belediyeye ucreti varsa onu verip kapi onu park yerlerini de almak istiyorum demir bariyer koyarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.