ne bir kampus hayatı ne bir saygınlık ne bir prestij var ben ortamda söylemeye bile utanırdım burada okuduğumu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ne bir kampus hayatı ne bir saygınlık ne bir prestij var ben ortamda söylemeye bile utanırdım burada okuduğumu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
askerlik ertelemek için gidiyom hocam. dersleri de yattığım yerden geçiyom. tavsiye eder miyim? asla. yurtdışına çıkış biletiniz benimki gibi hazır değilse gidin mezuna kalın düzgün bir yerde okuyun. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
onun icin mantikli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver _adayı -- 26 Temmuz 2023; 12:34:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bahcesehirin konumu iyi azindan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mis gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 27 Temmuz 2023; 1:5:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kebapçı nerde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantyry -- 26 Temmuz 2023; 13:55:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yeteri kadar para varsa bilkent'e gidip de prestij alinir da para azsa o bile prestij etmiyor :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lokanta menüsü yazmıyoruz. şaka bir yana ekleyeyim. Bence listede olsada olur çok fark atan bir üniversite değil ama diğer apartman altı üniversitelerden iyidir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özyeğin bakışına benim tepkim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kebapçı ve bahçeşehir’de girebilir bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |