Slmm Arkadaşlar Kafamda Bir YapI vARKi zaten her apartmandaki Kişinin Bu Kablo derdınden kurtulma sorunu..! kablolar gercekden sorn olmaya basladıkı 3 daireye bnm penceremden gıdıo arada babam fişi falan cekıyo:D baslıolar sıkayete tam sıkıntı dıyorumki
Karşı Daireler 2-3-5 katlarla kablolu adsl kullanıyoruz bende 5 kat da oturuyorum Bir Wireless kurmak ve kablo derdınden kurtulmak ıstıorum ne yapmalıyım evımızın arkası boş arsa sinyal cekicek bsy yok size danışmak istedim tşkler..!
yorumlarınızı beklıyorummm
karşı dairedekiler birer wirless cihazı alsınlar sende modemin antenini cıkarıp 16 18 dbi lik bir anten tak ve onu pencere kenarına koy bence bu sistemle sorunsuz ve kaplosuz baglantı kurabilirsiniz
Vallahi kablosuz deyince duramıyorum , dostum haklısın kablolardan kurtulmak çok güzel bir şey , yapacağın iş gerçi arkadaş da belirtmiş kablosuz bir modem ve bu modeme bağlanmak için bir de uzatma kablosuyla birlikte usb kablosuz adaptör almak . Bazen kablosuz modemlerle birlikte usb adaptörü de veriyorlar . Bunları ortak alın komşularınızla birlikte kablolardan kurtulun ve internetin keyfini çıkarın derim .