Şimdi Ara

Apartmanda 15m2 odada kullanmak için ses sistemi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda x530 kullanıyorum ama değiştirsemmi demeden edemiyorum aklımda megaworks var ama microlab x10d aklımı kurcalamıyor değil sizce hangi sistemi almalıyım ya da değiştirmeme sizce gerek war mı?x530 beni bir yerden sonra uydulardaki distorsiyon ve basstaki yetersizlik bakımından gıcık ediyor 350 ile 450ytl arasında set önerebilcekmisiniz arkadaslar ses kartım zs 2.elden aldım daha 1 hafta filan oluyor

• g500 işini görür. bence artık mega alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

g500 işini görür. bence artık mega alma.

okan dostum dur daha g500 ü megaworksle kıyaslamak o kadar kolay değil. driver yapıları bile farklı g500 ü adamlar resmen oyun için yapmış. alakasız bi yerde dandik bir ses kartı ile ikisini dinleyenler bass gücüne göre yorum yapıyor. bence 2. el megaworks al arkadaşım 3.5 inç newton driver ların keyfini çıkar
  • ancak hocam g500 de full range driver lar mevcut... kıyaslama fırsatını sonuçta çoğumuz bulamadık ancak bence sorulması gereken soru şudur, acaba g500 alırsak mega ya göre kaybımız olurmu? olursa ne boyutta olur???
  • Ya öyle diyorsun tibi arkadasım da bu x10d denen sette 10" 160watt RMS gücünde woofer war woofer boyutları da hayvani baya (400x350x370mm)Ama meganın da mid ve tizleri güzel ama microlabın da uyduları güzel tiz ve midlerle ünlü kafam baya karıstı anlıcanıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ephe

Ya öyle diyorsun tibi arkadasım da bu x10d denen sette 10" 160watt RMS gücünde woofer war woofer boyutları da hayvani baya (400x350x370mm)Ama meganın da mid ve tizleri güzel ama microlabın da uyduları güzel tiz ve midlerle ünlü kafam baya karıstı anlıcanıs

ya aslında x10 diilde, x4d de iyi gider sana. onada bak derim. odanda çok abartı büyük diil... hem x530 dan sonra güzel upgrade olur bence...
  • x4d yakın bir dostum var almısken deysin istiyorum yani baya fark olsun isterim ondan dolayı x10d almak isterim ama mega or x10d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENİM GÖRÜŞÜM PİŞMAN OLMASSIN BENCE G500 MEGADAN DAHA İYİ DOSTUM (TİBİ) İKİSİNİDE AKTİF OLARAK KULLANDIM ŞUANDA G500 KULLANICISI OLARAK G500 BARİZ DAHA İYİ
  • BU ARADA SES KARTIM DANDİK DEİL X-Fİ XTREM MUSİC
  • İNSANLARIN DAHA İYİSİ VARKEN MEGA ALMALARINA YÖNLENDİRMEK BENCE YANLIŞ
  • nette okuduğum reviewlara göre megaworks daha iyi g500'den
  • z2300....
  • Dostum ben 5.1 veya 7.1 set düşünüyorum almışken Acaba t7900 nasıl ya alınası bir set midir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephe -- 6 Mayıs 2006; 14:14:55 >
  • quote:

Şuanda x530 kullanıyorum ama değiştirsemmi demeden edemiyorum aklımda megaworks var ama microlab x10d aklımı kurcalamıyor değil sizce hangi sistemi almalıyım ya da değiştirmeme sizce gerek war mı?x530 beni bir yerden sonra uydulardaki distorsiyon ve basstaki yetersizlik bakımından gıcık ediyor 350 ile 450ytl arasında set önerebilcekmisiniz arkadaslar ses kartım zs 2.elden aldım daha 1 hafta filan oluyor

arkadasım bende x-530 kullanıyorum.bi süre sonra insan daha iyisini istiyor.x-530 un o küçücük subwooferi hariklar yaratıyor ancak bir yere kadar.daha sonrada yetmemeye baslıyor

upgrade için g500 daha yeni bir model megaworks e göre.ancak daha yeni bir model oldugu için g500 biraz daha vakit geçmesini bekleki taslar yerine otursun

saygılar....

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_sezgin

quote:

Şuanda x530 kullanıyorum ama değiştirsemmi demeden edemiyorum aklımda megaworks var ama microlab x10d aklımı kurcalamıyor değil sizce hangi sistemi almalıyım ya da değiştirmeme sizce gerek war mı?x530 beni bir yerden sonra uydulardaki distorsiyon ve basstaki yetersizlik bakımından gıcık ediyor 350 ile 450ytl arasında set önerebilcekmisiniz arkadaslar ses kartım zs 2.elden aldım daha 1 hafta filan oluyor

arkadasım bende x-530 kullanıyorum.bi süre sonra insan daha iyisini istiyor.x-530 un o küçücük subwooferi hariklar yaratıyor ancak bir yere kadar.daha sonrada yetmemeye baslıyor

upgrade için g500 daha yeni bir model megaworks e göre.ancak daha yeni bir model oldugu için g500 biraz daha vakit geçmesini bekleki tjavascript:void(AddText('[:\'(]'))
    javascript:void(AddText('[:\'(]'))aslar yerine otursun

saygılar....
    Bendensin dostum Ya ben galiba bu microlab seti alıcam Seti dinleme imkanı buldum (mecidiyeköyde bir toptancıydı sanırım akrabam götürdü de normalde babaeskide oturuyorum) uydulardaki ses beklediğimden çok daha netti tizler ve midler ayrışmış olarak çok güzel çıkıyordu Bass ise ayrı bir dünya 160watt RMS 25cm woofer bir vuruyor gümmm diye içinizde hissediyorsunuz Peşinde 400e bıraktılar galiba alıcam bu seti bir de megaworks dinleme imkanım olsa daha iyi olucak ama x10d bende çok güzel bir etki bıraktı bir de h500 diye bir set dinledim ahşap çok şık bir setti salona koymak için biçilmiş kaftan Onun bassı x10dden bariz güçsüzdü ve daha yüzeysel geliyordu x10d daha derin bir bass veriyor ama h500ün uydular çok hoşuma gitti tweeter kullanılmış sesi de güzel cıkıyordu ama x10d ile arasında bariz bir fark yoktu açıkçası ama tabiki tweeterin etkisi belli ediyordu kendini o farkı da ben audigy 2 zs ses kartımla kapatırım gibime geliyor sonuc olarak ya megaworks ya da x10d g500 düşünmüyorum müzik performansı hakkında pek iyi şeyler duymadım bunun nedeni nedir bilmem ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephe -- 7 Mayıs 2006; 12:57:04 >

• z-5300 ü inceledinmi? x-530 la alakası yoktur bulmak çok zordur ama bulursan da 350 360 civarı fiyatı var.kesinlikle memnun kalırsın ben kefilim
  • dostum ben olsam creative den uzak dururdum. hoparlör konusunda hiç güvenim kalmadı bu firmaya o nedenle ağızlarıyla kuş tutsalar creative marka bir hoparlör alacağımı zannetmiyorum. (yinede büyük konuşmayayım bellimi olur belki creative tam benim istediğim gibi şöyle hakikaten güçlü ve büyük sürücüler kullanan bir set yapar aynı zamanda dayanıklı olursa o zaman düşünebilirim tabi) düşündüğün microlab x10d gerçekten çok güçlü bir set ama benim bu sette en beğenmediğim nokta gürültü oranın berbat bir değer olan 60db gibi bir rakam olması. yani bu nasıl olur anlamıyorum daha düşük modellerinin bazılarında 85db lik gürültü oranı var ama bu üst model olması karşı ve fiyatının da çok ucuz olmamasına karşı gürültü oranı 60db çok ilginç hakikaten. neyse sen kararını vermişsen bir şey diyemem tabi ama illa 5.1 düşünmüyorsan 2.1 sistemlerede bir göz at bence veya sony marka güçlü bir mini sistem al rahat et sen bilirsin tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.