Şimdi Ara

.ape ve .cue uzantıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya .ape ve .cue uzantıları içeren bi ses dosyası var yani müziklerin olduğu bi dosya war....... ama ben bunları açamıyorum yani normal media playerdan yada itunesten açıp dinleyemiyorum ve bilgisayarda dosyanın uzantısını tanımıyo.. acaba bu müzikleri neyle açıp nasıl dinleyebilirim....

• dostum;
    ape yi bilmiyorum ama cue bir imaj dosyasıdır.büyük ihtimalle ape de bir imaj dosyasıdır.bu direk bir müzik formatı değil
    o yüzden herhangi bir playerdan açamazsın.
    cue yi cd ye yazmadan açmak istersen alcohol 120% programını kullanabilirsin.
    onla açarsın diske kaydet sonra dinlemenin keyfine bak..
  • arkadaşım teşekkür ederim ama bu programı denemdim ama buda olumlu sonuç vermedi acaba başka bir yol bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: meric

arkadaşım teşekkür ederim ama bu programı denemdim ama buda olumlu sonuç vermedi acaba başka bir yol bilen varmı

dostum denemedim diyosun sonra buda olumlu sonuç vermedi diyosun ilginç valla...
    denemeden bilemezsin.
  • DÜZELTME'denemdim '

YA KUSURA BAKMA ŞİMDİ FARKETTİM DENEDİM YAZMAK İSTEMİŞTİM.... PROGRAMI AÇTIM DOSYAYIDA AÇTIM AMA ERROR VERİYO 'INVALIED WAV FORMAT' GİBİ Bİ ERROR VERİYO....
  • şimdi alcohol 120% kurulu makinada sanal bir dvd sürücü oluşur.programla açtığını burdan görebilirsin.burda görüyorsan kopyala herhangi bir yere yapıştır ondan sonra winamp veya benzeri bi prog.la çalıştır.
    ama tabi bu hatayı daha alcohol çalışırken veriyosa dosyan bozuktur büyük ihtimalle.
    dosyayı emule vb. bi yerden indirdiysen bozuk dosya kaynıyo.aynı dosyadan başka bi tane daha indirmeyi deneyebilirsin.
    eğer mümkünse mp3,wav.wma gibi uzantıları tercih et...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.