< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apetech balata yolda yandı, ölümden döndüm. (4. sayfa)
-
-
Yolun durumuna göre 2. Ve 3 vites te indim. Araçta 4 kişiydik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O yol öyle böyle bir rampa değil, ben de bilemeden balatayı yakmıştım, inişte sağda market var, alışmış, her dakika balata yanıyor, bize de su ikram etmişti, dumanları görünce. O rampaya göre balatayı değerlendirme derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de birkaç ay evvel Denizli'den Ula'ya indim. Transporter ağzına kadar yükle doluydu. 3/4 vites motor kompresyonuyla sürekli aracı 3 bin devir üstünde yükte tutmama rağmen Ula'ya vardığımda pedal neredeyse dibe indi, frenler sadece dokunuyor gibiydi ama böyle yanma tütme olmadı.. Yolda disklerin kızardığına da eminim
-
Apetech marka mi kullaniyordunuz?
Geçmiş olsun...bilincli kullanmaniza ragmen boyleyse vay o balatalarin haline..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu eski ama bilgiyi paylaşmak istedim. Bu durumu yaşayan herkes disklerinin kalınlığını da kontrol ettirsin bence. TRW balata ile aynı durumu Fethiye de yaşamıştım. Balatanın orjinal ve kaliteli olduğuna emindim. Disklerim 2 kez tornaya girmişti, minimum kalınlığa dayanmış. Bu da aşırı ısınmaya yol açmış.
Disklerde sıfırdı. Balatalar ile aynı zamanda takılmıştı.
-
Disklere torna ya da değişim gibi durumlar için bir periyod var mı? Mevcut aracımda 6 sene dolmak üzere, her sene yetkili serviste bakımını yaptırdım, hiç bir zaman disklere bir işlem yapılması gerektiğini söylemdiler ki en ufak şeyi değiştirme eğiliminde oluyor servisler.
-
Demekki pek fren kullanmıyorsunuz. Normalde yetkili servis çoktan değişim gerekir derdi. Diskin üstündeki belirtilen minimun kalınlığa ulaşırsa değişim gerekiyor. Yoksa bir periyodu yok. Torna zaten önerilen birşey değil. Günü kurtarmak için yapılıyor.
-
Mümkün mertebe freni az kullanmak için gereken sürüş tarzı neyse o şekilde kullanmaya çalışırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X