< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 23 Eylül 2021; 4:36:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apetech balata yolda yandı, ölümden döndüm. (3. sayfa)
-
-
İyi ki hız düşük ve nispeten müsait yolda olmuş olay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
balıkesir-mersin 5 yıl boyunca gittim geldim . pozantı ,çamlı yayla ,tekir gitmediğim yer kalmadı .civarı çok iyi bilirim. öyle süper balata değil ama iki fren yaptım yandı balatası da değil. birde ben hiç balata yanınca değiştiren,çekicisini de karşılayan servis görmedim. çok basıp yakmışın der kaparlar telefonu .
-
hocam fren ve lastik şakaya gelmez. parasına bakmayıp en kalitelisini tercih edin her zaman ; servisin taktığına hiçbir zaman güvenmeyin, kendi parçanızı kendiniz temin edin.
Ate marka öneririm. otosuper market adlığ oto tr yetkili satıcısı
-
-
Dandik malzeme kullanıp bir de peygamber vitesinde bayır inmek bu sonucu doğurmuş.
Eğer uzmanlık alanınız bu değilse yetkili servis harici yerlerde otomobil yaptırmak bu tarz riskleri peşinen kabul etmektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hicbir zaman bosta vites inmem hocam. Ayrica yukarida belirttigim gibi klima da acikti. Ki 1.3 lineada klima acinca motor resmen frenleme yapiyor. O halde bu sonuc basimiza geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawkLastik aşırı derecede önemli bir olay.
Bende Egea var kiralık, nasıl olduysa lastik değişiminde Michelin'in spor bir modelini taktılar, hatta servis bile şaşırdı nasıl bu lastiği taktılar diye. Egea resmen virajda çok iyi olmuştu. Gaza basarak virajı dönüyordum araç resmen yola yapışıyordu.
Daha sonra aracı değiştirdim, yine aynı model fakat lastikler Goodyear oldu. Araba resmen kendini kaydırmak için bahane arıyor, sık sık ABS devreye giriyor, o da yeni lastik. Ayrıca serviste tüm kontrolleri yapıldı. Sorun yok dendi iki farklı yerde.
Ne olursa olsun, marka model bağımsız çok iyi lastik kullanmak şart.
Balata da aynı şekilde, hele ki Fethiye-Antalya yerleri gibi dik inişlerde daha da önem kazanıyor bu durum.
Şahsi aracımda bu iki konudan asla taviz vermem. Fakat millet çoğu zaman özel serviste ne marka takıldığını sormuyor balataların.
Çok geçmiş olsun konuyu açana da, bence ucuz yırtmış.
Alıntıları GösterHocam hangi lastikler acaba Egea kullanıyorum da bende merak ettim
-
Dün aynı marka balatalar ile başıma bu durum geldi. İzmir ödemiş - Gölcük Yolunda araç viteste yokuş aşağı inerken birden arabanin içirisi lastik kokusu ve duman doldu. Arabayı zar zor durdurdum. 10 dk kadar bekleyip yola devam ettim. Frenlerde orjinal ekimandan şaşmamak lazım.
3 ay evvel zimmermann disk+balata+işçilik 2,400 lira tuttu
-
Zimmermann da çok iyi markadır 4 disk 4 balata fiyatı mı bu?
kaçıncı vitesde iniyorsun
-
sadece önler için
arkalar kampana onları da geçen sene değiştirmiştim 1,350 lira tutmuştu
2016 da aynı şekilde ön disk+balata 770 liraya çıkmıştı
dolar alıp başını gittikçe daha çok fazlasını öderiz orijinal parçalara
-
Gecmis olsun hocam. Acaba sorun bende mi diye bu olaydan sonra hep aklimda soru isaretleri ile dolasiyorrum. Ama ayni sorunu siz de yasamissiniz. Demekki bu marka bes para etmez.
resmen icimde yara olustu, araba kullanirken sanki araba durmayacakmis gibi geliyor.
her musibete bir hayır vardır derler,
insanın başına ne geleceği hic belli olmuyor, en azından şimdi tüm ipleri frenlere vermiyorsunuzdur normal sürüşünüzde de. bu bakımdan tecrübe kazandınız en azından.
-
Hocam firmadan aciklama geldi mi ?
Yerli kale MGA opar vb markalarda bu durum duymadim genelde zorlayinca su koyveriyorlar ama sizinki komple yanmis.
Kaliper, hidrolik, fren hortumlari,disk ve rulman degisimi yapip icinizi rahatlatabilirsiniz.
Yuksek isi hepsine zarar vermistir
firma ile irtibata gecmedim hocam isyerine de tekrar sormadim ne oldu diye.
hep trw kullanırdım en son mga aldım pek bi sorun yaşamadım ama trw daha iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu apatech macerasından sonra işyeri araca mga marka balata takmış, iyi hoş ama sanırım çok yumuşak bir balata. biraz kuvvet uygulamak gerekiyor durması için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X