Şimdi Ara

Apetech balata yolda yandı, ölümden döndüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.09.2021 tarihinde linea aracimin balatalari apetech balata ile ozel serviste degisti. 450 km yol yaptiktan sonra 19.09.2021 tarihinde denizli-fethiye yaparken fethiye’ye varıp oludenize inerken daha 1 dakika bile yokus asagi inmeden balatalar yandi, araci el freni ile zorla durdurdum. Yokus asagi asla bosa almam, klima da acikti, motora hissedilir derecede yuk bindirdiginden hizlanmasina musade etmiyor. Ortalik duman alti oldu. 190 km yoldan cekici cagirdik araci denizliye cektirdik. Hamile esim, 1 yasinda bebek, baldiz ve kayinvalideyi otobusle gondermek zorunda kaldim. 3 saat cekici bekledim. Tum gunum rezil rusva oldu.

800 lira cekici ucreti ve yeni balatalarin ucretini onceki balatalari takan servis karsiladi. O an o kadar caresiz kaliyorsunuz ki heryer kapali, gunlerden pazar bir sekilde denizliye ulasayim da gerisi onemli degil diyorsunuz.

apetech marka balatalari asla tavsiye etmiyorum, bedava verseler takmayin. Hayatinizi riske atmayin. Video ve balata fotograflarini ekliyorum.

videoda frenlerin tutmadigini anliyorum arabadakiler panik olmasin diye kenarda az bekleyelim diyorum. Son anda zorla durunca sagdan kadraja giren dumana dikkat. Kamera acisi dumanin tamamini alamamis.

Apetech balata yolda yandı, ölümden döndüm.İsmail YÜKSELyoutube
    Apetech balata yanması
    https://www.youtube.com/watch?v=DS4SdqF-tU8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 20 Eylül 2021; 20:14:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun, motorun kompresyonunun yetmediği yokuşlar var orada. Siz gene iyi durabilmişsiniz, tam durmaya yakın sağda dik bir yokuş vardı orayı da göz önünde bulundurabilirdiniz. Yine de soğukkanlılığınızı güzel korumuşsunuz, zaten el freni çekince dahi araç kaymaya devam etmiş.

Özel servise de helal olsun daimi müşterisi olursunuz artık. Büyük geçmiş olsun tekrardan.

balıkesir-mersin 5 yıl boyunca gittim geldim . pozantı ,çamlı yayla ,tekir gitmediğim yer kalmadı .civarı çok iyi bilirim. öyle süper balata değil ama iki fren yaptım yandı balatası da değil. birde ben hiç balata yanınca değiştiren,çekicisini de karşılayan servis görmedim. çok basıp yakmışın der kaparlar telefonu .

Yapay Zekanın Yanıtı

Apetech Balata: Yolda Yanma Tehlikesi ve Kullanıcı Yorumları

Apetech balatalarıyla ilgili şikayetler, kullanıcıların güvenliğini tehdit eden ciddi bir sorunu gündeme getirmektedir. Birçok kişi, Apetech balatalarının yolda yanarak ölümcül kazalara yol açabileceğini bildirmektedir.

Birçok kullanıcı, "Apetech balata yorum" araması yaparak diğerlerinin deneyimlerini öğrenmeye çalışmaktadır. Kullanıcı yorumları, Apetech balatalarının kalitesiz malzemelerden üretildiğini ve hızla aşındığını öne sürmektedir.

Kullanıcı şikayetleri, Apetech balatalarının "Apetech balata ne malı" sorusunu gündeme getirmektedir. Bazı kullanıcılar, balataların düşük kaliteli hammaddelerle üretildiğini iddia ederken, diğerleri üretim hatalarından şüphelenmektedir.

Apetech balata nasıl takıldığı da önemli bir husustur. Yanlış takılan veya kalitesiz balatalar, yolda yanma riskini artırabilir. Bu nedenle, balataların yetkili servisler tarafından takılması ve düzenli olarak kontrol edilmesi önerilir.

"Apetech yorumlar" incelendiğinde, memnun kullanıcıların da bulunduğu görülmektedir. Ancak, olumsuz yorumların sayısı ve ciddiyet dikkate alınarak, Apetech balatalarının kullanımına dikkatle yaklaşıldığında fayda vardır.

Yolda yanma riski nedeniyle, Apetech balatalarının güvenli olup olmadığı konusunda endişeler bulunmaktadır. Kullanıcılar, "Apetech balata şikayet"lerini değerlendirerek ve yetkili servislerden görüş alarak bilinçli kararlar vermeleri önemlidir.

Apetech balatalarını kullanmayı düşünüyorsanız, diğer kullanıcıların yorumlarını ve şikayetlerini dikkatlice incelemeniz ve güvenilir bir kaynaktan temin ederek yetkili servisler tarafından taktırmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçmiş olsun

• Soguyunca tedbirli sekilde devam etseydiniz yola.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt

Ettim 35 km sonra fren tamamen iptal oldu, yokus yukari fark ettigim icin hemen durabildim. Ondan sonra mecbur cekici cagirmak zorunda kaldim. Dagin basinda 3 saat cekici bekledik.

• servis iyi kullanıcı hatası dememiş

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Ettim 35 km sonra fren tamamen iptal oldu, yokus yukari fark ettigim icin hemen durabildim. Ondan sonra mecbur cekici cagirmak zorunda kaldim. Dagin basinda 3 saat cekici bekledik.

Arka kampana ayari yapildi mi? El freni yukaridan mi kavriyor?

Arka fren ayari dusuk ise surekli on frenlere yuk bineceginden cabuk isinir.

• Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın kötü bur tecrübe olmuş ama devam etmemekle isabetli karar vermişsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt

Ayari yapildi aksine onceden cok yukarida kavriyordu, simdi daha asagida kavriyor. Onceden arac one yigiliyordu simdi dengeli duruyor. Yani bu durum tamamen balatanin kalitesizligi. Yuksek isiyi kaldiramiyor.

ayni yolu ayni kisiler ve yuklerle 1 hafta once gidip geldim. Hemde 45 bin km kullandigim balatalar ile. Tik demedi.

• willyyyyy W kullanıcısına yanıt

Sagolsunlar cekiciyide onlar gonderdi. Sürekli aradi sordu durumun nasil oldugu hakkinda bilgi aldi. Hatta tamirci bulabilirsen balatalari degistir ucretini ben karsilayacagim dedi.

• Öncelikle geçmiş olsun, motorun kompresyonunun yetmediği yokuşlar var orada. Siz gene iyi durabilmişsiniz, tam durmaya yakın sağda dik bir yokuş vardı orayı da göz önünde bulundurabilirdiniz. Yine de soğukkanlılığınızı güzel korumuşsunuz, zaten el freni çekince dahi araç kaymaya devam etmiş.

Özel servise de helal olsun daimi müşterisi olursunuz artık. Büyük geçmiş olsun tekrardan.

• Geçmiş olsun öncelikle.

Burada o kadar yazdım, yine yazıyorum başkalarının başına gelmesin diye:

Fren sisteminde ate,ferodo ve trw'den şaşmamak lazım. Bunlar bulunamıyorsa bosch olabilir. Ucuza kaçmamak lazım, ucuz olsun diye saçma sapan marka balatalar takılınca böyle sonuçlar doğuruyor. Fren ve lastikte f/p gözetmek olmaz.

• Tesekkur ederim. Bize buyuk bir tecrube oldu. Aci bir tecrube olacakti ama ucuz yirttik.

• Özellikle balatanın orjinalini alacaksın ve arkana bakmayacaksın.Allah korumuş geçmiş olsun balatada ve lastikte paraya acıma aracın can damarları.

• Geçmiş olsun. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi balata ve lastik hayati parçalar ucuzuna kaçmamak gerek.

Yıllarca ferodo kullandım bundan sonrada başka marka balata takmam aracıma

• Apetech balata kim yav? Gerçekten kim yani? Saçma sapan markalara hiç girmeyin. Fren bu, şakaya gelmez, geçmiş olsun, iyi, başınıza bi iş gelmemiş Allah korusun.

• Ölüdeniz rampalarının ortasında olmuş bir durum yani siz buraya gelene kadar çok fazla rampa gördünüz. Bırakın yan sanayi balatayı orijinal balatalar bile bu yola kadar olan süreçte baya bir zorlanıyor.

• geçmiş olsun hocam

• Feredo veya TRW’den şaşmayın

• Zorlanmaz demiyorum zaten hocam. Hepsi zorlanıyor her aracin balatasi kokuyor. Ama sadece kokuyor benim gibi camlasmiyor, ortalik duman alti olmuyor. Arabanin ici halen balata kokuyor. Ertesi gun bile aracin icine girilmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 21 Eylül 2021; 10:42:45 >
  • Geçmiş olsun, soğukkanlı olmanız hayatınızı kurtarmış.

Araçtakilere durumu hissettirseniz bir panik havası olabilir, sağlıklı karar veremeyebilirdiniz.

Müsait zamanınızda fren hidroliğini de kontrol ettirin. Aynı şekilde özelliğini kaybetti ise balata ve diskleriniz dünyanın en iyisi dahi olsa kaynadığında frenler tutmayacaktır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.