15.09.2021 tarihinde linea aracimin balatalari apetech balata ile ozel serviste degisti. 450 km yol yaptiktan sonra 19.09.2021 tarihinde denizli-fethiye yaparken fethiye’ye varıp oludenize inerken daha 1 dakika bile yokus asagi inmeden balatalar yandi, araci el freni ile zorla durdurdum. Yokus asagi asla bosa almam, klima da acikti, motora hissedilir derecede yuk bindirdiginden hizlanmasina musade etmiyor. Ortalik duman alti oldu. 190 km yoldan cekici cagirdik araci denizliye cektirdik. Hamile esim, 1 yasinda bebek, baldiz ve kayinvalideyi otobusle gondermek zorunda kaldim. 3 saat cekici bekledim. Tum gunum rezil rusva oldu. 800 lira cekici ucreti ve yeni balatalarin ucretini onceki balatalari takan servis karsiladi. O an o kadar caresiz kaliyorsunuz ki heryer kapali, gunlerden pazar bir sekilde denizliye ulasayim da gerisi onemli degil diyorsunuz. apetech marka balatalari asla tavsiye etmiyorum, bedava verseler takmayin. Hayatinizi riske atmayin. Video ve balata fotograflarini ekliyorum. videoda frenlerin tutmadigini anliyorum arabadakiler panik olmasin diye kenarda az bekleyelim diyorum. Son anda zorla durunca sagdan kadraja giren dumana dikkat. Kamera acisi dumanin tamamini alamamis. İsmail YÜKSELyoutube Apetech balata yanması https://www.youtube.com/watch?v=DS4SdqF-tU8&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 20 Eylül 2021; 20:14:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apetech Balata: Yolda Yanma Tehlikesi ve Kullanıcı Yorumları
Apetech balatalarıyla ilgili şikayetler, kullanıcıların güvenliğini tehdit eden ciddi bir sorunu gündeme getirmektedir. Birçok kişi, Apetech balatalarının yolda yanarak ölümcül kazalara yol açabileceğini bildirmektedir.
Birçok kullanıcı, "Apetech balata yorum" araması yaparak diğerlerinin deneyimlerini öğrenmeye çalışmaktadır. Kullanıcı yorumları, Apetech balatalarının kalitesiz malzemelerden üretildiğini ve hızla aşındığını öne sürmektedir.
Kullanıcı şikayetleri, Apetech balatalarının "Apetech balata ne malı" sorusunu gündeme getirmektedir. Bazı kullanıcılar, balataların düşük kaliteli hammaddelerle üretildiğini iddia ederken, diğerleri üretim hatalarından şüphelenmektedir.
Apetech balata nasıl takıldığı da önemli bir husustur. Yanlış takılan veya kalitesiz balatalar, yolda yanma riskini artırabilir. Bu nedenle, balataların yetkili servisler tarafından takılması ve düzenli olarak kontrol edilmesi önerilir.
"Apetech yorumlar" incelendiğinde, memnun kullanıcıların da bulunduğu görülmektedir. Ancak, olumsuz yorumların sayısı ve ciddiyet dikkate alınarak, Apetech balatalarının kullanımına dikkatle yaklaşıldığında fayda vardır.
Yolda yanma riski nedeniyle, Apetech balatalarının güvenli olup olmadığı konusunda endişeler bulunmaktadır. Kullanıcılar, "Apetech balata şikayet"lerini değerlendirerek ve yetkili servislerden görüş alarak bilinçli kararlar vermeleri önemlidir.
Apetech balatalarını kullanmayı düşünüyorsanız, diğer kullanıcıların yorumlarını ve şikayetlerini dikkatlice incelemeniz ve güvenilir bir kaynaktan temin ederek yetkili servisler tarafından taktırmanız önerilir.