Şimdi Ara

Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.865
Cevap
28
Favori
85.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna bağlanıyorum ama bu seferde server hatası veriyor. [connection to server timed out]

Oyunun serverları çok yoğun sanırım.
  • 2-3 saattir aralıksız oyundayım, bi sıkıntı yok gözüküyo bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    origin access / premier sahiplerine veriliyor
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam eyvallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Game kullanıcısına yanıt
    Server'lar yetersiz. Sürekli hata verip ana menüye atıyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Şubat 2019; 1:9:17 >
  • yas 28 ps4 te oynuyorum rddmn ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1WCM -- 12 Şubat 2019; 0:29:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Server'lar yetersiz. Sürekli hata verip ana menüye atıyor beni.

yaş 26
    origin nick phantaso07
    ekleyin takılalım denk geldikçe

başka insanlar da ekleyebilir tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 12 Şubat 2019; 1:5:29 >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Hay allah Ben burayı PS4 konusu sanarak yazmışım. Yanlışlık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Hay allah Ben burayı PS4 konusu sanarak yazmışım. Yanlışlık oldu.
    önemli değil iyi oyunlar
  • 1 haftada 25 milyon kayıtlı & 2 milyon online oyuncuya ulaşmış, yarın da ilk turnuvası var oyunun twitch rivals olarak.
  • ya allah aşkına adamla teke tek kalmışız haritada ölüm sessizliği var bataklıktayız adamla sniper vssi yapıyoruz ikimizde haritanın en ucundayız odaklandım odaklandım mesafeyi ayarladım sıktım adama 125 vurdu ve tak diye oyundan attı boşu boşuna yine oyun gitti 3 kere oldu ve 3ü de son 2 deyken oldu aynı problemi yaşayan varsa aydınlatsın lütfen ekran kartı gtx 1050 notebook

oyunu direk hiçbir hata vermeden kapatıyor hata verse hatayı aratıcam internette ama alt+f4 çekmişim gibi kapıyor oyunu
  • Baya da keyif veren bir oyun. Pubg gibi adamı sinir etmiyor eğlendiriyor. Güzel oyun olmuş. Warface den sonra ikinci kez bir free bir oyun sevdim...

• Yav ben bu br oyunlarını hiç anlamıyorum hiçbirinide oynamadım bunu yükledim 1 oyun oynadım ama battlefieldda conquest oynamak daha mantıklı geliyor bana silah falan herşey hazır başlıyosun

• Pathfinder herhalde en boş karakter oyundaki.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    turnuva var ama keşke custom game de birbirleriyle kapıştıkları bir turnuva olsa, 4 saat boyunca en çok kill i almaya çalışmak çok heyecanlandırmıyor ama yine izleyecem tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: barabarabarbara

ya allah aşkına adamla teke tek kalmışız haritada ölüm sessizliği var bataklıktayız adamla sniper vssi yapıyoruz ikimizde haritanın en ucundayız odaklandım odaklandım mesafeyi ayarladım sıktım adama 125 vurdu ve tak diye oyundan attı boşu boşuna yine oyun gitti 3 kere oldu ve 3ü de son 2 deyken oldu aynı problemi yaşayan varsa aydınlatsın lütfen ekran kartı gtx 1050 notebook

oyunu direk hiçbir hata vermeden kapatıyor hata verse hatayı aratıcam internette ama alt+f4 çekmişim gibi kapıyor oyunu
    Benzer bir sistem var aynı sorunu yaşıyordum. Birkaç sayfa önce yazdığımı kopyalıyorum.

Net bir çözüm mü bilmiyorum internette bulduğum çözümü yazayım. Önce oyunu repair yaptım belki çözümü budur belki sonraki adımdır sonra oyuna girmeden sağ altta ses simgesine gelip ses efekti dedim oradan yürütme aygıtlarına gel dedim (denetim masasından ses ayarı da diyebilirsiniz aynı yer) kullanılmaya aygıtları devre dışı bıraktım. Bu ikisini yaptım sonra sorun olmadı

• Khiron K kullanıcısına yanıt
    Bence hiçte boş değil, öncelikle kendisi çok mobil ve takımla koordineli oynarsan takıma da süper mobilite sağlıyor.
  • oyundan atma bağlanamama sorunu antivirüs programından kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar. anti cheat programı var çünkü oyuna girerken açılıyor görmüşsünüzdür, bunu antivirüs programı engelliyor olabilir. antivirüs programlarından oyun .exe sine izin verin sorunu çözebilir.
  • ben de deneyeyim dedim oyunu 2-3 win aldım şimdilik iyi gidiyorum ama random squadla olmuyor yani adam gidiyor chestlerin yanına bütün mermiyi topluyor yada oyun başladı düştük diyelim 4 silah var çevremizde 4ünü bu 2si alıyor ben yetişene kimse de silah atmıyor sonra da ölüyoruz vb gibi yani derdini anlatsan nolcak bi oyun sonrası başkası gelecek hadi ona da anlat olmuyor.

O yüzden arada sırada da olsa beraber oynayabileceğin dilini bildiğin insanlarla oynamak elin prosuyla oynamaktan bazen daha avantajlı böyle takım oyunlarında :D neyse kısa keseyim

Nick:Riy0ka
    15 level falanım galiba ekleyin en azından bir topluluk oluşturalım denk geldikçe oynarız
  • Oyunu asiri sevdim wraith oynuyorum main olarak.Duzenli her aksam en azindan 18.30 23.00 arasi oynayacak arkadaslar eklesin duzenli bi grup olusturalım.
    Nick: AleisterSS

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.