Şimdi Ara

Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.865
Cevap
28
Favori
85.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K E N

Alıntıları Göster
    Kardeş her konudasın maşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamermn

Kardeş her konudasın maşallah.

Alıntıları Göster
    Oynadığım oyunların konusuna giriyorum, her konuda yokum ya. =)
  • oyunu bug a soktum yere yattıktan sonra sürüne sürüne ateş edebiliyordum dmg gözüküyordu ama gerçekten vuruyor muydum emin değilim

Apex Legends [ANA KONU] | Steam'e geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 11 Şubat 2019; 15:31:45 >
  • yaş 21 birlikte oynamak isteyen varsa ekleyebilir nick:SeLo741
  • Bir kac gundur musait degildim pc basina gecemedim toplu bir sekilde keyifli olur diye dusunuyorum oyuna yeni yeni alisiyorum discord kanalida kurdum gelirseniz oynariz

Discord
    Discord - Free voice and text chat for gamers
    https://discord.gg/p63ZFE

Origin id: gopgop7

• Oyun aşırı hızlı ve arcade, bu yönüyle bana hiç hitap etmedi. Pubgdeki gerilimin onda biri yok. Bu oyunu savunanların Fortnite gömmesi de saçma olmuş bence. Birebir aynı demiyorum ancak her ikisi de arcade işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Oyun aşırı hızlı ve arcade, bu yönüyle bana hiç hitap etmedi. Pubgdeki gerilimin onda biri yok. Bu oyunu savunanların Fortnite gömmesi de saçma olmuş bence. Birebir aynı demiyorum ancak her ikisi de arcade işte.
    BugG deki gerilimin tek nedeni oyuna tekrar girmenin uzun sürmesi, lobbyde bekleme saçmalığı gibi şeyler yüzünden ölme korkusu başka bişi değil.

Pubg de hardcore oyun sınıfına giriyosa oyun sektörü bitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpectreMain

BugG deki gerilimin tek nedeni oyuna tekrar girmenin uzun sürmesi, lobbyde bekleme saçmalığı gibi şeyler yüzünden ölme korkusu başka bişi değil.

Pubg de hardcore oyun sınıfına giriyosa oyun sektörü bitmiş.

Alıntıları Göster
    Yoo alakası bile yok. Yüzlerce metre öteden çatır çatır üzerine sıkmamışlar anlaşılan. Kaldı ki ben Pubg hardcore demedim, ancak bu oyunla kıyaslarsak evet gayet de hardcore bir oyun. Yahu beğenmedik dedik fikir beyan ettik illa uzattıracaksınız.

• İki oyun kazandık diye dağa bayıra düşüren adamlarla eşleştiriyor

• quote:

Yoo alakası bile yok. Yüzlerce metre öteden çatır çatır üzerine sıkmamışlar anlaşılan. Kaldı ki ben Pubg hardcore demedim, ancak bu oyunla kıyaslarsak evet gayet de hardcore bir oyun. Yahu beğenmedik dedik fikir beyan ettik illa uzattıracaksınız.

Alıntıları Göster
    Yüzlerce metre öteden vurma olayı bu oyunda da mevcut, yeterince oynamamışsınız belli ki.

Siz nasıl fikrinizi beyan ediyosanız bende aynı şekilde kendi fikrimi söylüyorum durduk yere tribe girmenin manası yok. Alıntı, özel mesaj, cevapla secenekleri bunun için mevcut. Duygusal durumunuz cevap gelmesini kaldırmıyorsa foruma yazmamanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpectreMain

Yüzlerce metre öteden vurma olayı bu oyunda da mevcut, yeterince oynamamışsınız belli ki.

Siz nasıl fikrinizi beyan ediyosanız bende aynı şekilde kendi fikrimi söylüyorum durduk yere tribe girmenin manası yok. Alıntı, özel mesaj, cevapla secenekleri bunun için mevcut. Duygusal durumunuz cevap gelmesini kaldırmıyorsa foruma yazmamanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Ya hadi canım akşam akşam can sıkma. Beğendiğiniz her şeye böyle kutsal muamelesi yaparsanız hayat epey çekilmez olur benim tavsiyem azıcık daha sakin kalmayı becerin. Sen severek oynuyorsan sıkıntı var mı? Yok değil mi? Sürekli bir kendi doğrusunu kabul ettiyme çabası. Senin gibi tipler yüzünden yorum yapamaz olduk işte sorun da orada.

• Şu 5-10 level oyun zekası olmayan kişilerle eşleşmekten gına geldi adam hayatında FPS oynamamış aim yok takım arkadaşı olmak zorunda kalıyorum ya solo gelse biran önce şu oyuna kurtulsak şunlardan zaten 2 haftaya sıkılıp bırakacaklar.
  • quote:

Ya hadi canım akşam akşam can sıkma. Beğendiğiniz her şeye böyle kutsal muamelesi yaparsanız hayat epey çekilmez olur benim tavsiyem azıcık daha sakin kalmayı becerin. Sen severek oynuyorsan sıkıntı var mı? Yok değil mi? Sürekli bir kendi doğrusunu kabul ettiyme çabası. Senin gibi tipler yüzünden yorum yapamaz olduk işte sorun da orada.

Alıntıları Göster
    Oyunu sevip sevmemen kimin umrunda istersen pc ni balkondan aşağı at. Kimse senin kişisel zevkine yorum yapmadı zaten.

Forum ortamında oyun kritiği yapıp sonra cevap gelince ağlamakta yeni moda.

• Ne hype yaptı oyun ama ya. Üstelik Ea tarafından yapıldı oyun, böyle güzel gelişmeler görmek sevindirici. Pugb kendini üstün görüp kendini oyunu geliştirmeye vermek yerine sandıklarla uğraşıp duruyordu. Oyuncuların istediğini bulmak önemli.
  • OkanDRDYK ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 11 Şubat 2019; 21:14:50 >
  • sv baglanmıyor. aynı sıkıntı yaşayan var mı ?
  • arkadaşlar oyunu çok beğendim aşırı sardı...pubg den sonra ilaç gibi geldi..

yaşım 32 :) evliyim :D akşamları veya hafta sonları oynamak isterseniz oynarım...

seviyem 19-20 sanırım ...bi gruba peecekeper ile dalınca 3-4 kill alıp çıkabiliyorum :D

origin : freddyykrueger
  • bende bağlanamıyorum maalesef...
  • Ya bu 1000 apex coin herkese mi veriliyor? Anlamadım millette 1000 coin var bende yok. Olayı nedir onun bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.