arkadaslar benim bir zen v mp3 çalarım var ve arkadasımda bir player almayı düsünüyor.bana zen v yi tavsiye edermisin die sordu.ipodla karşılaştırırsak ses kalitesi yönünden nasıl dedi.ama ben uzun süre ipod nano dinlemedigim için bilgilendirmedim ve bilmiyorum dogrusu dedim.bu iki modeli de kullanmış yada denemis arkadaşlardan zen v nin ses kalitesini ipod nano ile karşılaştırmalarını rica ediyorum.sizce ipoddan ucuz olan bu alet rakibi olabilir mi. (bu arada yabancı sitelere baktım ipodna aynı puanları almıs zen v ama bu forumda creativenin özellikle bu modeli pek tutulmuyo neden arkadaslar????) iyi forumlar
ben ilk olrak 50 ytl ucuz olduğu için creative zen v aldım 2gb 1 hafta kullandım bozuldu ilk hafta içinde bozulduğu için 1 hafta serviste bekletip paramı geri verdiler.sonra ipod nano aldım
ipod hemen farkını koydu
hem ses kalitesi , hemde döner teker hemde 24 saata kadar yaklaştığı söylenen şarzı
bence arkadaşına söyle ipod alsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme