Şimdi Ara

2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Long Nightt Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
5
Favori
14.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen konuşma papuş...

• zaten en büyük kuyruk acınız da bu.2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ 

• Bu sefer ilkinden bile büyük bir açılım geliyor, ilkinde cesaret edemedikleri her şeyi yapacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyorum, Bahçeli bir çoklarından çok daha zeki bence. Zaten adam Prof:)

Adamın amacını sonra tahmin ettim açıkçası.

----//----

Zaman gösterecektir zaten, Pkk; biz Türker ve Araplar arasında tost olacaklar yakın zamanda. ABD, sonsuza kadar destekleyemez bu itleri.

Zaten, taşıma su ile öyle devlet falan kurulmaz, adamların tarihinde yok bu gelenek. Zorlama ile anca teröre devam ederler.

Türkiye ve Türkiye dışındaki Kürt milliyetçilerini tarafını seçmek zorunda, ya bizimle olacaklar yada ABD ile.

• Erdoğan'dan İmralı açıklaması: Bahçeli'nin tarihi çağrısı ortak vizyonumuz

Erdoğan, "Bahçeli'nin çağrısı cesurcaydı. Sayın Bahçeli ile sadece iç siyasete değil dış politikaya dair pek çok konuyu ele alıyoruz. Sayın Bahçeli ile uyum ve eş güdüm içinde hareket ediyoruz."

ifadesini kullandı.

2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’
    2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’www.sozcu.com.tr
    Erdoğan'dan İmralı açıklaması: Bahçeli'nin tarihi çağrısı ortak vizyonumuz - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/erdogan-tarihi-sorumlulukla-karsi-karsiyayiz-p108192
  • Erdoğan'dan Bahçeli'nin, 'İmralı ile DEM Parti görüşsün' çağrısına yanıt geldi...

"Görüşüyor"

Erdoğan'dan Bahçeli'nin, 'İmralı ile DEM Parti görüşsün' çağrısına yanıt geldi... - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/erdogan-dan-bahceli-nin-imrali-ile-dem-parti-gorussun-cagrisina-yanit-geldi-p108219
  • Rasim Ozan Kütahyalı: Abdullah Öcalan'ın Ankara'da oturacağı ev hazır

İktidara yakınlığıyla bilinen Rasim Ozan Kütahyalı, Abdullah Öcalan'a ilişkin iddialarını sürdürdü. Tuncer Bakırhan'ın İmralı'da Öcalan ile görüşeceğini belirten Kütahyalı, Öcalan'ın Ankara'da bir eve yerleştirileceğini ve buradan DEM Parti'yi yöneteceğini öne sürdü.

Kütahyalı'nın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Tuncer Bakırhan İmralı'ya gidiyor, son prosedürler işleniyor. Cumartesi ya da pazar Tuncer Bakırhan İmralı'ya gidip Abdullah Öcalan ile görüşecek.

Ben Tuncer Bakırhan'a güveniyorum. Yapıcı bir şekilde Öcalan'ı da teşvik eden bir konuşma içine girecektir. Netice olumlu olursa Abdullah Öcalan 'Silahların gömülmesi için gereken her şeyi yapacağım' derse Tuncer Bakırhan'ın da çok büyük katkısı olabilir. Tarihin yükü omuzlarında şu an. Yap bu işi. 

DEM PARTİ'Yİ YÖNETECEK'

Eğer süreç olumlu biterse Abdullah Öcalan Ankara'ya gelecek. Oturacağı ev - ev hapisanesi diyelim - hazır. Nerede olacağı, içindeki eşyalar, güvenlik çemberi her şey hazır.

Oradan DEM Parti'yi yönetecek ve Türkiye siyaseti yepyeni bir döneme girecek."

birgun.net
    Rasim Ozan Kütahyalı: Abdullah Öcalan'ın Ankara'da oturacağı ev hazır
    https://www.birgun.net/haber/rasim-ozan-kutahyali-abdullah-ocalan-in-ankara-da-oturacagi-ev-hazir-580001

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

şaka gibi adama parti bile yönettirecekler yani. Rezalet....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda siyasetten gram anlamayan kişi dolu. Olaylara çok sığ ve her olaya HAM bakan arka planınını anlayamayacak insan dolu.

Bu sürecin daha başlangıcı hiç bir şeyin olacağı yok olacaksada 1-2 belki 3 yılımızı yiyecek süreçler bunlar. Gündemi oyalamak ve zaman yemek için muhalefetin enerjisinide tüketmek için efsane adımlar bunlar haberiniz yok.

Konuşmalarda her şey ŞARTLI. Ön şart meclis kararı 400 vekil imzası vb şeyler istenecek. Öyle hiç bir şey almadan bir şey verme yok. Veya sabahtan akşama gerçekleşecek işler değil bunlar. APO'nun salınması flan için resmen örgütün kendini fesh ettim lav ettim silah bıraktım teslim oldum demesi lazım. Bu işler öyle ha deyince olmaz içlerinde illaha direnen silah vermeyen tipler çıkacaktır. DEM parti ve PKK kendi içersinde ikileme düşse ayrışsa o bile yeter bu süreçte.

Veya APO'yu takmayan bir örgüt çıkarsa ortaya oda bize yarar. Apo'nun şurda 3-5 sene ömrü ya var ya yoktur. Ölüp kahmraman olmasınında önüne geçilmiş olur çözüm olmazsa. Liderini takmayan bir örgüt.

Her şey iyi gitti diyelim PKK silah bırakmayı kabul etti. Ve APO serbest bırakılacak ev hapsine geçecek. AKP oradada ateşi gene kendi tutmayacaktır. AKP + MHP + DEM onay verse bile CHP'yide sürece dahil edip 400 vekil imzası ile salma kararı aldırmak isteyeceklerdir anayasa değişikliği için öbür türlü referanduma gider bu seferde ben Halka bırakıyom demiş olur ne çıkarsa çıksın halk böyle istedi benlik bir şey yok der siyaseten...

• AKP'den 'iki seçenekli' çağrı: Artık adım atma sırası DEM’de ve İmralı'dadır

Son dönemde siyaset gündemini meşgul eden 'Öcalan' çağrısına dair AKP'den bir açıklama daha geldi. Geçen hafta Bahçeli ile görüşme gerçekleştirdiğini belirten AKP'li Hüseyin Yayman, "Artık bundan sonra artık adım atma sırası DEM Parti'dedir ve İmralı'dadır" dedi.

AKP: 'DEM ÜZERİNE DÜŞEN SORUMLULUĞUN FARKINDADIR'

Sayın Devlet Bahçeli'nin sözleri tarihidir. Ezberleri bozan, duvarları yıkan bir açıklamadır ve ömrünü Türk milliyetçiliğine adamış ve bütün siyasi hayatı boyunca PKK terör örgütüne karşı çıkmış Devlet Bahçeli'nin çıkıp bu meseledeki inisiyatif alması tarihi önemdedir.

Artık söz sırası adım atma sırası DEM’dedir ve DEM üzerine düşen tarihsel farkındadır

AKP'den 'iki seçenekli' çağrı: Artık adım atma sırası DEM’de ve İmralı'dadır - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/akp-li-yayman-artik-adim-atma-sirasi-dem-de-ve-imrali-dadir-p108935

• - CHP ve DEM Parti liderleri CHP genel merkezinde bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi ve ardından ortak açıklamada bulundu:

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan:

"Kürt-Türk ittifakı red edildi ve kimse kazançlı çıkmadı. CHP Kürt meselesinin çözümünde çok önemli bir rol oynayabilir, oynayacağına eminiz. Süreci toplumsal mutabakatla barış sürecine dönüştürebiliriz.."

CHP lideri Özgür Özel:

"Biz herkesin eşit hissettiği bir ülke istiyoruz. Üzerimize düşeni yapmaya hazırız."

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

DEM parti İmralıya gitmeden önce CHP'nin de onayını aldı desenize...

Buralarda muhalifçilik oynayanlar sözde muhaliflik yapanlar bu görüşmeye bir şey diyebilecekler mi bakalım ? veya boş yapmaya devam mı edecekler görecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Kasım 2024; 20:3:42 >
  • Sırrı Süreyya Önder'den İmralı görüşmesine ilişkin açıklama

DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, İmralı'da PKK lideri Abdullah Öcalan ile yapılacak görüşmenin zamanına ilişkin konuştu. Önder, hava koşulları müsait olduğu anda İmralı'ya deniz yoluyla gideceklerini söyledi.

Konuya ilişkin açıklama yapan AKP’li Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Hava şartlarına göre yarın (28 Aralık) ya da pazar günü İmralı'ya gidecekler. DEM'lilerin görüşme talebine olumlu yanıt verdik. DEM heyetinde Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan olacak" demişti.

birgun.net
    Sırrı Süreyya Önder'den İmralı görüşmesine ilişkin açıklama
    https://www.birgun.net/haber/sirri-sureyya-onder-den-imrali-gorusmesine-iliskin-aciklama-587022

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Erdoğan’ın iktidar ortağı Bahçeli’de geliyor mu? Malum çok istekliydi bu konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEM Parti heyeti ile Abdullah Öcalan arasındaki görüşme başladı
    Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan'ın yer aldığı DEM Parti heyeti İmralı'da PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşüyor.

birgun.net
    DEM Parti heyeti ile Abdullah Öcalan arasındaki görüşme başladı
    https://www.birgun.net/haber/dem-parti-heyeti-ile-abdullah-ocalan-arasindaki-gorusme-basladi-587038

• KİMLER KİMLERLE KOL KOLAA herkess görsünn..

Bakın bakalım kiminle neler yapıyor yaşıyor..

Yaparsa zaten ZAKEPEE yapar..

• Abd emriyle olan birşey .

ekonomi bedavaya iyi olmaz babanızın partisi dahi gelse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Aralık 2024; 12:22:7 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.