Şimdi Ara

2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
5
Favori
14.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @sething Silmişsin yazdığını yeni gördüm.

2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’

Kürtçe bilmeyen terörist başı Öcalan neden annem Türk dedi anlaşılıyor. Bu meseleyi başımıza bela edenler bellidir. Sırrı zaten hapishanelerde makattan joblanmış biridir. Makattan politize olmuştur. Pervin'i pek bilmem. Sendir sence peki ikisi ?

• akp chp bir nokta anlaşıp buluşuyorsa hatta chp kucakla aşkla karşılıyorsa o emir okyanus ötesindendir boşuna akp chp lö lö diye nefesinizi tüketmeyin burada.2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ 

akp ekonomi için yapıyor batıdan kürtler türkler sevişiyor imajıyla sıcak para yağsın kriz azalsın win-win abd baskılı çözüm sürecinde para yağıyordu para,para tapkanları sevinebilir niye üzülüyorsunuz ki?2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2024; 12:49:3 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

senin hesabin sahibi mi degisti onceden akp disinda bir sey savunmazdin noldu 2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

akp doğruluk tanrısı değil senin ülken yarı sömürge özellikle ekonomide tam sömürge,öyle bağımsızlık öyle para pul refah öyle lay lay lom la olmaz, çile cefa zorlukla olur, para sevici türklerdede o zor ne ne gezer hayatım,böyle cacığa böyle hıyar hesabı.

chp gelse olsa başta 40+ kat daha beterini yapardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2024; 13:1:48 >
  • 40 yildir ayni siyasi aktorlerle ayni seyleri konusuyoruz.

40 yil oldu hala ana gundem ocalan, basortusu sorunu, pkk, hizbullah, enflasyon, kurt sorunu, mafya.

hala ocalan, mehmet agar, bahceli, erdogan, tansu ciller gibi isimler gundemde bir ulkede hic mi bir seyler degismez anlamiyorum. demek ecevit ve demirel yasasasaydi onlar da siyasetin icinde olacakti 2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ 

bu ulkenin en buyuk sorunu artik tarihi gecmis isimler. bu iktidarin yapacagi bir sey kalmadi da yeni iktidardan beklentim siyasete yas ve yil siniri gelsin. gerekirse emekli maaslarini bile verelim de uzak dursunlar.

siyasette 60 yas siniri olmasi lazim, milletvekilleri de dahil. en fazla 2 meclis donemi gorev yapabilmeli milletvekili, bakan, basbakan, cumhurbaskani dahil.

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

Yanar döner o.

Zamanında AKP'den artık koptum diye konu açan ,bir zaman iyi partili takılan maması nerede varsa oraya yanlayan birisi .

AKP, il -ilce merkezlerine iki çanak kurma ihalesi versin yine döner. Dükkanda bugünlerde işleri iyi gitmiyor demekki 2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 29 Aralık 2024; 13:2:26 >
  • Ülkenin adında milliyetçi olan partisi herife özgürlük istiyor bence asgari ücretten daha büyük sıkıntı var. Hem de ülkenin yarıdan çoğu elliki bunu destekliyor...

• Bu işi açılım diye isimlendiren ve “seçilmiş “Siyasi Partilerin organize ettiğini zanneden hakikaten politik kavrayışı özürlü bir zavallıdır kusura bakmayın .

Biraz gözünüzü açın da etrafınızda neler oluyor bi bakın be abi. Gerçi sizde siyasi basiret olsaydı şikayet ehli olmazdınız.

• iktidar diye belirttim zaten. illa çıkıntılık yapıp topu iktidara atacağnız. sanki kendileri çok milliyetçi.

önce atatürkün partisindeki atatürk düşmanları ve kürdistancıları temizleyin

yaw vallahi bu türkler eğitilmezdir yaw

2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Aralık 2024; 13:19:37 >
  • oy atacakları partinin özerlik+tüm tsk yi suriyeden temizleyip arındırma ypg ye anahtar teslim yapıcakları açıkken zaten açık seçim vaadleri, buradaki isyanları sitcom komedi cidden.

akp mhp batı ile bir şey deniyor bence ekonomi odaklı ülkenin sıcak paraya ihtiyacı var bekleyip görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Aralık 2024; 14:12:8 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

50 senedir iktidar olmamış CHP'nin iktidar olsa 40 kat beterini yapacağını nereden biliyorsun? Ben 1977 doğumluyum yani CHP iktidarı görmedim hiç. Sen büyük ihtimalle benden küçüksün. Bu durumda sen de CHP iktidarı görmedin. Görmediğin, bilmediğin bir şey için böyle rahat rahat, geniş geniş nasıl yorum yapıyorsun anlayamıyorum? Dinimize göre yaşanacakları sadece Allah bilir ama tabi mesele CHP olunca siz de biliyorsunuz.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

aç dinle açık seçim vaadiniz tsk yı türk işgal topraklarından arındırma özerklik öz yönetim vesayre ha seçilmiş pkk lılara özgür belediyecilik te bonusu2. PKK Açılımı - AKP: ‘’ İMRALI ZİYARETLERİ BİTTİ ‘’ 

• Hadi onlar iki yüzlü tepki vermedi, sen niye tepki vermiyorsun o zaman? Sen de mi iki yüzlüsün?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.