Bildirim
Apotemi çözemediğim sorular yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
up 2 -
Fonksiyon sorusunda 3 e kadar doğrusal gelmiş ordan denklemi bul çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mod sorusunda sayı 97 6 ya bölünce direk bir kalıcak zaten, 5 e bölümdede her 4 üsse bir sonu 7 olucak rakamın mesela 97 üssü 5 in son rakamı 7 gibi. 97 de 4katın bi fazlası 2 yi sola atınca 5e tam bölünür
hocam siz yapıp atsanız bi ? Denedim çünkü o yolu ama eminim ki gözümden bir şey kaçtı da gelmiyor. -
Yalnız problem sorusunda 3 değer var denemeden zor gibi
modu anladım teşekkür ettim. -
-6 -6 ya gidiyo bulmuşsundur onu zaten görüntü kümesi -6 11 aralığında , farkın 7 olması için t nin 18 olması lazım( çıkarma işlemi sandım başta :D)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeroBlaster* -- 23 Şubat 2016; 21:22:04 >
hmm anladım hocam teşekkür ettim bir tane daha sorum var bu da son atıyorum şimdi -
-
11,17,23 bulmuşsun sırayı o 29 a kadar gidiyo toplamı 85 olması için 29 sayı olan kısım 15.sıra oluyo, sırada son sayı sıra sayısının karesi olarak ilerlemiş en fazla dediği için 15 ten sonra 2 sıra daha var 17'nin karesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeroBlaster* -- 23 Şubat 2016; 21:36:30 >
teşekkür ettim aslında baya yakınmışım çözüme ama sıkılmışım heralde -
Önemli değil apotemi boru kitap.
dostum kendi sitesinde çözümleri var ordan baksan zaman da kaybetmezsin bence -
11. denemeden sonra çözümleri yok -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X