|
Apotemi fonksiyon kesin çözülmeli mi ?
-
-
Hocam apotemi fonksiyonlar harika bir fasikül ama çözmeden önce fonksiyon-analitik düzlem hakkında temeliniz olması lazım.Bence fonksiyonları basit-orta bir sbden temizleyip sonra apotemiyi çözmelisiniz. -
Kitabın iyi olduğu doğru ben de çözdüm ama çözmek farz değil
-
bence şart değil
-
Temelin yoksa hiç girme. Bunalirsin. Son 6 ay kala gerekli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöz bence güzel kitap. Bu sene maratondan devam edecem. Sınavda eleyici sorular genelde fonksiyon,polinomdan falan geliyor genelde -
Peki başka fonksiyon fasikülü alayım mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fluuman
Peki başka fonksiyon fasikülü alayım mı ?hayır bence soru çöz. selim yüksel fonksiyon'a bence iyi değinmiş. karekök fonksiyon kısmı çok iyidir. selim yüksel kitabına da bak. kitabında 25 test var ki bu çok çok iyi bir sayı. üstüne eyüp b dinlersen daha zaman/performans oranı yüksek olur. sınava 1 yıl olsa apotemi de çöz derdim ama diğer konulara da bakman gerek. soru çözerken zorlanırsın ama daha hızlı ve daha öğretici olur. anlamaya çalış. apotemi fonk. bittikten sonra fonk. uzmanı olmuyorsun zaten. yine 2-3 sb temizlemen gerekecek ama bu sefer apotemi fasikülünün detaylarını hazmetmekle de uğraşacaksın. sınavda zaten fonksiyon o kadar yüksek ayarda çıkmıyor. ufuk açması açısından kesinlikle iyidir ama onun için pek zaman yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 11 Ocak 2021; 13:48:22 >
-
Tamamdır. Bu arada Mikail hoca dinleyeğim. Ayrıca ayt konuları için fasikül çözmemi önerir misin ? Yani lti, trigo, diziler için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fluuman
Tamamdır. Bu arada Mikail hoca dinleyeğim. Ayrıca ayt konuları için fasikül çözmemi önerir misin ? Yani lti, trigo, diziler için.mh dinleyeceksen gerek yok. zaman kaybı olur. trigo için acil'in eski trigo denemeleri vardı. onları bulabilirsen kesinlikle erit. lti zaten kuşa döndüğü için bence ayt'nin en kek konuları parabol fonksiyon trigo daha önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 11 Ocak 2021; 13:50:0 > -
Tamamdır o zaman Mikail dinleyip üzerine sblerden temizleyim sonra deneme geçeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X