Şimdi Ara

Apotemi fonksiyon kesin çözülmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu apotemi ile ilgili 2. Konu açışım çünkü bu aptemi fonksiyonunu herkes o kadar övmüş, o kadar yüceltmiş ki kafam karıştı. Sorumu soruyorum ve lütfen şu fonksiyon olayına netlik getirelim. Mikail hoca ile ilk defa fonksiyon çalışacağım, yanına apotemi fasikül alıp çözeyim mi ? İlk defa çalışacağım için kasıntı olup boş yere çok oyalanır mıyım yoksa Mikail ile sıkıntı olmaz mı ? Çap almayı düşünüyordum ama çözümleri kötüymüş.

• Hocam apotemi fonksiyonlar harika bir fasikül ama çözmeden önce fonksiyon-analitik düzlem hakkında temeliniz olması lazım.Bence fonksiyonları basit-orta bir sbden temizleyip sonra apotemiyi çözmelisiniz.
  • Kitabın iyi olduğu doğru ben de çözdüm ama çözmek farz değil

• bence şart değil

• Temelin yoksa hiç girme. Bunalirsin. Son 6 ay kala gerekli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöz bence güzel kitap. Bu sene maratondan devam edecem. Sınavda eleyici sorular genelde fonksiyon,polinomdan falan geliyor genelde
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Peki başka fonksiyon fasikülü alayım mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri İçin Palme mi Fem mi?
    9 yıl önce açıldı
    Apotemi fonksiyonlar zor geldi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Peki başka fonksiyon fasikülü alayım mı ?

hayır bence soru çöz. selim yüksel fonksiyon'a bence iyi değinmiş. karekök fonksiyon kısmı çok iyidir. selim yüksel kitabına da bak. kitabında 25 test var ki bu çok çok iyi bir sayı. üstüne eyüp b dinlersen daha zaman/performans oranı yüksek olur. sınava 1 yıl olsa apotemi de çöz derdim ama diğer konulara da bakman gerek. soru çözerken zorlanırsın ama daha hızlı ve daha öğretici olur. anlamaya çalış. apotemi fonk. bittikten sonra fonk. uzmanı olmuyorsun zaten. yine 2-3 sb temizlemen gerekecek ama bu sefer apotemi fasikülünün detaylarını hazmetmekle de uğraşacaksın. sınavda zaten fonksiyon o kadar yüksek ayarda çıkmıyor. ufuk açması açısından kesinlikle iyidir ama onun için pek zaman yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 11 Ocak 2021; 13:48:22 >

Tamamdır. Bu arada Mikail hoca dinleyeğim. Ayrıca ayt konuları için fasikül çözmemi önerir misin ? Yani lti, trigo, diziler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Tamamdır. Bu arada Mikail hoca dinleyeğim. Ayrıca ayt konuları için fasikül çözmemi önerir misin ? Yani lti, trigo, diziler için.

mh dinleyeceksen gerek yok. zaman kaybı olur. trigo için acil'in eski trigo denemeleri vardı. onları bulabilirsen kesinlikle erit. lti zaten kuşa döndüğü için bence ayt'nin en kek konuları parabol fonksiyon trigo daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 11 Ocak 2021; 13:50:0 >
    Tamamdır o zaman Mikail dinleyip üzerine sblerden temizleyim sonra deneme geçeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.