Şimdi Ara

apotemi genel denemlerinin sınavdan en uzak en saçma olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi turkce ve sosyal neyse yapiliyoda o matematik te normalde 35+ yapiyorum burfa 23 tane yapabildim. Zor sorcaz diye sacmalamislar zor ve kalitesiz olmus bence. Kimyada notronun agirligini sormuslar.kim biliyo notronun agirligini ? Ayrica o matematikle bu sinavi yetistirmek icin sinavin 240 dk degil 340 dk olmasi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu yapan hepsini yapar içinden 1-2 tane zor mat sorusu çıkıcak zaten Ygs de

• Abartildigi kadar zor degil matematik, ilk 2 denemesini cozmusdum

• quote:

Orijinalden alıntı: jackk001

Abartildigi kadar zor degil matematik, ilk 2 denemesini cozmusdum

Tam da yerinde bırakmışsın asıl zorluk ondan sonra :)))
    Bir de konuyu açan arkadaşa da yeri gelmişken söylüyüm sınava abartıldığı kadar uzak bir deneme değil feni hariç..
  • 4 ten sonrasını çözmeyin 1,2,3,4 güzel
  • Ben direk 1-2-5 diye gittimm allah belamı verdi sanırım saat sorusu hala aklımda

• Problemleri tam ideal daha kolayı gelmez. Ama sayılar kısmı ve fenin tamamının gelme ihtimali yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 5.ainden bahsediyorum zaten .e matematigi o kadar zor değil problemleri filan cozuluyor cozulemiyorda ama sosu ve turkcesi ayarinda bence .ayrica matematigin sayilari zorlayici yoksa problemler o kadarde degil dedidiginiz gibi .ama karsilastiracak olursak 345 daha kaliteli matematigı bakimindan

• hedefkoütıp H kullanıcısına yanıt
    Sayı kısmından nefret ediyorum 345 in sayı kısmı çok ince akıp gidiyor babacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55287E84C -- 4 Mart 2017; 15:57:40 >
  • Suan 7. Denemeyi cozdum ve kontrol ettim. Gercekten cok sacma sorular var. Cozulememesi icin hazirlanmis gibi. Ayrica birkac tane de yanlis soru oldugunu dusunuyorum

• hocam bu zor ama konyada sistem bir sınav yaptı bugün kimyada direk 4 soru sözel fizikte faradı sormuslar böyle gelme ihtimalide var apotemi gelme ihtimalide var ama çk düşük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlvarezBalanta

4 ten sonrasını çözmeyin 1,2,3,4 güzel

+1 4 e kadar her şey toz pembe
    4 ten sonra çıkarıp masaya vuruyor
  • Bugün 6. denemeyi çözdüm sosyal yetişmedi tüm günümü baltalıyo bide bunun psikolojisi
  • Bir de nötron =proton alıyoruz bazen
    Ama değiller dolaysıyla bazılarıda nötron daha ağırdır alıyor 3 kuarktan oluştuğu için
    Sınavda çıkarsa ne alacağız
  • Çozulmemesi icin yapilmis

• FOREVER 345

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.