Şimdi Ara

Apotemi problemler felan diyorsunuzda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msü soruları belli apotemi çözüp zaman kaybetmeye gerek var mı?
    Problemler için ne yapılmalı?
    Şahsen tyt matematik çalışmayı bıraktım sizce yanlış mı yapıyorum?

• Aga varya forumda 1 ay banladım kendimi, şu msü falan olmuş, sonradan haberim oldu hep. Bu msü ösym nin işimi oluyor şimdi. Bende apotemi problemler çözüyorum, gelecek cevaplar için #rez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius.

Aga varya forumda 1 ay banladım kendimi, şu msü falan olmuş, sonradan haberim oldu hep. Bu msü ösym nin işimi oluyor şimdi. Bende apotemi problemler çözüyorum, gelecek cevaplar için #rez
    Evet hocam ösymnin.
  • Dreamerbunny kullanıcısına yanıt
    peki pdf'i falan, paylaşılcak mı ?
  • Çap yayınları problemleri cozun pişman olmayın apotemi türev limit gibi fasikullerde iyi iş başarmıştir ama problemler kısmı tam şişirilmiş balondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    çoktan payaşıldı hocam sen kaçırmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi gectigimiz yila kadar cikan sorulara bakarsak en iyi problem kitabiydi.Tyt ornek kitapcik ve msuye bakarsak soru tarzlari degisti,su an piyasada uygun problem kitabi yok.Soru tarzlari 345 ve cozum denemelerindeki sorulara benzeyecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz diye bir şey yok. Soru sayıları azalmışken ve 1 soru bile zaten önemliyken daha da önemli hale gelmişken hedefinize ulaşmak istiyorsanız gerekli-gereksiz ayırt etmeyin. MSÜ veya örnek TYT kitapçığı sizin gireceğiniz sınav hakkında hiçbir şey göstermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 8 Nisan 2018; 12:1:19 >
  • Yarısını çözdüm bıraktım ama son ay abanıp çözeceğim. Ben hala 2017 cinsi kafa bulandıran 3-4 soru gelir diye düşünüyorum.
  • Bitirdim ve faydasını gördüm. Sınav tarzından uzak sorular dışında yapamadağım soru nadir.

Maraton testlerini çözmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lil Peep -- 8 Nisan 2018; 13:39:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.