Şimdi Ara

Apotemi türevi çözdüm soru kaçırıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senenin başında eski müfredat olan türevi çözdüm bitt ama bazı detayları unutuyorum denemede kaçıyor sorular acil lti mi almalı? acilin kendi kitabından A+ ların bir kısmını ve A lardan yapamadığım tarzları çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türev limit integralden zorlamıyorlar pek orta seviye oluyor sorular artan azalanda kasabiliyorlar bazen ama geçen sene çıkmış en zor türev sorusu en zor çıkmış türev sorusuydu sanırsam .Acilin reaksiyon denemelerindeki soruları orijinaldi ve zor gözüküyordu ama sorunun içine girince hemen çıkıyordu sorunun cevabı bu denemeside öyledir belki sen bilirsin.Ekstremum alabilirsin çok zor sorular istiyorsan.Öabt sorularına bak orada bazen farklı sorular olabiliyor geçen seneki integral sorusunun aynısı sınavda çııkmıştı sadece hikayeliydi soru ln li olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axbycz54321

türev limit integralden zorlamıyorlar pek orta seviye oluyor sorular artan azalanda kasabiliyorlar bazen ama geçen sene çıkmış en zor türev sorusu en zor çıkmış türev sorusuydu sanırsam .Acilin reaksiyon denemelerindeki soruları orijinaldi ve zor gözüküyordu ama sorunun içine girince hemen çıkıyordu sorunun cevabı bu denemeside öyledir belki sen bilirsin.Ekstremum alabilirsin çok zor sorular istiyorsan.Öabt sorularına bak orada bazen farklı sorular olabiliyor geçen seneki integral sorusunun aynısı sınavda çııkmıştı sadece hikayeliydi soru ln li olan
    Geçen sene çıkan 16. mertebeden türev sorusu nasıl çözülüyor yüksek mertebeden türev kaldırıldı mı ?
  • linens kullanıcısına yanıt
    yok cosun türeri ve e üzerix vardı soruda onlar kalktı.Yüksek mertebeden türev var.Türev alıyordun baya uzun sınav anında bana öyle geldi belkide 4te tekrara düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam -4 çarpanı olan coslu fonksiyon geliyor 16.kuvette getirince fonksiyonu çıkıyordu 256 bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axbycz54321

türev limit integralden zorlamıyorlar pek orta seviye oluyor sorular artan azalanda kasabiliyorlar bazen ama geçen sene çıkmış en zor türev sorusu en zor çıkmış türev sorusuydu sanırsam .Acilin reaksiyon denemelerindeki soruları orijinaldi ve zor gözüküyordu ama sorunun içine girince hemen çıkıyordu sorunun cevabı bu denemeside öyledir belki sen bilirsin.Ekstremum alabilirsin çok zor sorular istiyorsan.Öabt sorularına bak orada bazen farklı sorular olabiliyor geçen seneki integral sorusunun aynısı sınavda çııkmıştı sadece hikayeliydi soru ln li olan
    Hangi türev sorusu için en zor dedin? (yanlış anlama cümle biraz sert duruyor :D)
  • f(x)=eüzerix.cosx ise ftürev 16 da 0 nedir
  • hocam elbette kaçacak tek sırrı deneme çözmek sürekli çözün hocam sürekli genel bölüm farketmez
  • Bu mu hocam en zoru :( Tek yapabildiğim buydu bana göre de en basiti buydu
  • Hocam geçen seneki soruları bilmiyorum 2018 i çözüp incelemedim henüz. Reaksiyonu en sona saklıyorum bu sebeple şu anda birkaç farklı konuyu sb den temizleyip alan denemesiyle halledeceğim lti yi galiba. hala olmazsa acil lti denemesini fasikülmüş gibi çözer bitiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.