Şimdi Ara

Apotemi vs orijinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• apotemi

• orijinal çok daha detaylı
  • Ben kendim apotemiyi çözüyorum okuldaki hoca tahtadan orijinali açıp işliyor. Şunu diyebilirim ki apotemi kitabı güzel cidden. Zor da değil bence ( maratonlar hariç). Orijinal ise güzel fakat bazı sorular sıkıntılı. Mesela bize bir parabol veriyor ve bu nokta parabolün üzerindedir diyor fakat nokta denklemi sağlamıyor. Yani ona dikkat etmemişler pek. Ama ben yine de orijinalin sorularını da çözmüş gibi oluyorum.
  • TÜREV VE INTEGRAL FASIKULU ICIN ORIJINAL LİMİT İCIN APOTEMI DAHA ÖGRETICI BULDUM AMA ORİJINALDE LİMİT İÇİN KÖTÜ DEGIL
  • Birde orijinal alacaksan orijinal ayt sbde al ve bu kitaplarla eş zamanlı cöz birde kilit nokta eyüpb izleme
  • izleme olumsuzluk ekimi isim fiil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal geometri
    5 yıl önce açıldı
    TYT MAT 3D Mİ ORJİNAL Mİ
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt
    duruma göre değişir izleme eylemi ise i.f eğer onu izleme sakın vs diyorsa olumsuzluk

Olm profil fotona neden İsmail Hakkı karadayı koydun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urukhaioyu -- 26 Ocak 2022; 11:29:4 >
  • vay be ismini bilen varmış.disiplin olsun diye.bu adam çok başarılı bir insan t*yyipin yargılanma yolunu açanda bu erbakanla sofradayken ne istersiniz diyen garsona şarap diyen de bu adam taşşaklı yani laikliğin son kurtarıcısı ama beyaz türkler harcadı bu adamı onların ben amk o yüzden boğaziçine iyiki kayyum atandı diyorum neyse konu konuyu açmadan sonlandırim kısaca foruma girerken pp yi görüp karadayıyı hatırlayıp gazlanım diye

• wweiss1023 W kullanıcısına yanıt

ben cümle içinde dedim öyle bi yazmışki

anladım. olumsuzluk anlamında söylemiş bence diğer konuda da yetersiz bulmuştu eyüp byi ordan anladım
  • up

ismail hakkı karadayı yaşar büyük anıt irtica savaş açtılar ama hamleleri yanlış açtılar dindar ve kindar nesilleri bunlar yarattılar hiç örnek alma ama bundan sonra gelen ilker Başbuğ iyidir

• saçmalıyosun irtica ile mücadele öyle olur. başörtülü bacım üniye giremiyor diye başa gelip şort etek giydirmediler bu islamcılar.hamle dopdoğruydu halk anlamadı bu millet sivasta madımakı yakan konya mitinginde marşı ıslıklayıp ezan bizim marşımız diyen millet 600 yıl bir ailenin kölesi olmuş bir adam tarafından 20-30 yıl suni batılılaşmaya çalışılmış millet.sonuç ortada... yine bir ailenin ortak malı.demokrasi,cumhuriyet gibi değerle kanla kurulur yoksa ata gibi devrim yapıp toplumda karşılık bulamazsın.karadayı paşa olacakları erken gördü ama nafile bu halk pakistandan da beter.bu arada başbuğ falan milliyetçi adamlar ben militarist de değilim devletçi de milliyetçi de değilim.sadece karadayıyı seviyorum o kadar

Bence Türkiyeye hiç demokrasi gelmemeliydi İngiltere bak orda gerçekten bir demokrasi var ama oranin yönetim biçimi anayasal monarşi olarak gözükür bence bu arada ben ateistim gericiliği savunmuyorum ama Osmanlı hanedanligi tam olarak yok edilmemeli mesela onların kralici gibi bizimde bir sembolik kralımız olmalıydı bence böyle bir yönetim sistemi türkiye için daha doğruydu baksana demokrat parti geldi direk ihtilal oldu Aslında Atatürk belki de demokrasiden anlamayan dindar kişilere demokrasi verdi dostovovskinin bir sözü var siz eğer köle olmayı kabullenmiş insanlara özgürlük verirseniz saldıracaklar ilk kişi siz olursunuz diye

Giden geleni arattıgı için belkide savunuyorsun ama mesela ihtilal olduktan sonra cemal Gürsel Cevdet Sunay Fahri korutürk gibi askerler hep cumhurbaşkanı olmalıydı mesela ismail hakkı cumhur başkanı olsaydı faydalı olurdu anladın mi

• sana katılmıyorum bende ateistim demokrasi bencede gelmemeliydi ama yerine anayasal monarşi gibi ucube sistem gelicekse demokrasi kalsın daha iyi.bir de örneklerle desteklemişsin haklısın ama ordaki sistem eğitimle alakalı türkler bir ingiliz değil veya danimarka vs eğitim yok.halk cahil osmanlı hanedanı hakkında görüşlerin ise komedi.o adamlarda bolşevik devriminden sonra olanlar gibi bodruma atılıp taranmalıydı.şimdi e sen ne düşünüyorsun dersen teknokrosi derim liyakat sistemi veya plotonizm diye bilinen sistem biraz araştır.işi en ehlisine bırakıcaksın.tarihte modern çağda örneği yok diye biliiyorum.tek deneme çar deli petro hani o büyük lider ilk oğlunuhain diye öldüren kişi osmanlılara karşı sefere çıkarken (prut savaşı) eğer rehin alınırsam veya öldürülürsem aranızdan en iyinizi seçin ve benim el yazım olduğuna emin olduğunuz mektup gelip size teslim olmanız söylenirse bile teslim olmayın diyen kişi.o savaşta yeniliyor falan sonrası zaten karışık neyse konudan sapmıyim "teknokrasi" araştır

kutsal geometri > ateizm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.