Şimdi Ara

app store 2. kez yükleme yine paralı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar app storeden indirdiğim oyunları yanlışlıkla telefondan sildim. şimdi aynı oyunları yüklemek için yeniden paramı ödemem gerekiyo ?

• Hayır aynı hesaptan tekrar alınan oyunlar için apple para almıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLea

Hayır aynı hesaptan tekrar alınan oyunlar için apple para almıyor..
    Peki ben bu durumda bir arkadaşımın iPhone'nundan Apple Store hesabıma giriş yapsam, daha önceden satın almış olduğum bir uygulamayı arkadaşımın iPhone'nuna da ücretsiz yükleyebiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Peki ben bu durumda bir arkadaşımın iPhone'nundan Apple Store hesabıma giriş yapsam, daha önceden satın almış olduğum bir uygulamayı arkadaşımın iPhone'nuna da ücretsiz yükleyebiliyor muyum?

Bu sorunun yanıtı yok mu ?..
  • var kardeşim ben yaptım benimle beraber 3iPhone'a yükledim whatsapp'ı hiç sorun çıkarmadığı gibi 1 whatsapp parası ödedim. Yalnız şöyle bir durum var, yarın öbür gün update geldiği zaman programa senin hesabın olmadığı için update edemezler.

Tecrübeyle sabittir
  • quote:

var kardeşim ben yaptım benimle beraber 3iPhone'a yükledim whatsapp'ı hiç sorun çıkarmadığı gibi 1 whatsapp parası ödedim. Yalnız şöyle bir durum var, yarın öbür gün update geldiği zaman programa senin hesabın olmadığı için update edemezler.

Tecrübeyle sabittir
    Olsun, hiç olmamasından daha iyidir. Uptade çıktığı zaman biz de hattı tekrar takar bi de update yaparız.. ;)
  • quote:

Olsun, hiç olmamasından daha iyidir. Uptade çıktığı zaman biz de hattı tekrar takar bi de update yaparız.. ;)

Hat falan takmaya gerek yok. Hesap bilgilerinizi girmeniz yeterli olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Hat falan takmaya gerek yok. Hesap bilgilerinizi girmeniz yeterli olacaktır.

Alıntıları Göster
    Ben Angry Birds i Kaç Defa Kendi Iphone uma Yukledim Srun Yok Aynı hesaptan kerdeşimin İpod a da Yukledim o da Calısıyor.
  • Aynı hesaptan istediğiniz telefona istediğiniz kadar yukleyebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSafari

Aynı hesaptan istediğiniz telefona istediğiniz kadar yukleyebilirsiniz...
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 12 Aralık 2010; 11:56:03 >
  • Buna bende kesin bir cevap arıyorum benim satın aldığım seyleri arkadaşımın telefonunada yukluyebilirmiyiz benim ki ip4 o ip3
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

Buna bende kesin bir cevap arıyorum benim satın aldığım seyleri arkadaşımın telefonunada yukluyebilirmiyiz benim ki ip4 o ip3

Kesin cevabı verdik yükleebilirsiniz gönül rahatlığıyla..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

Buna bende kesin bir cevap arıyorum benim satın aldığım seyleri arkadaşımın telefonunada yukluyebilirmiyiz benim ki ip4 o ip3

Kesin cevabı verdik yükleebilirsiniz gönül rahatlığıyla..

Alıntıları Göster
    5 Kere İndirme Sınırı Var Diye Okudum Bir Yerde. Ne Kadar Doğrudur Acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

5 Kere İndirme Sınırı Var Diye Okudum Bir Yerde. Ne Kadar Doğrudur Acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kendi hesabınızla aldığınız uygulamalar aynı "ev" içindeki cihazlar (yani size ait cihazlar) için o şekilde satılıyor. Alıp 2-3 arkadaşa daha yüklemeniz sözleşmeye aykırı. Yakında sizin yüzünüzden bunu da kaldırırlar evdeki her cihaz için ayrı ayrı para ödememiz gerekecek o zaman.. İyi niyetle adamlar koymuş suistimal ediyorsunuz. Bunu yapacağınıza crackli kullanın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 23 Mayıs 2011; 16:57:01 >

• Başka bir telefonda da kullanmak istediğinizde sizden 1 $ kesilir, ona göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Başka bir telefonda da kullanmak istediğinizde sizden 1 $ kesilir, ona göre.
    O Amaçla Sormadım. Bizim Evde 2 Adet iPod Touch 1 Adet iPhone Var. Birde Amcama Yükledim 1-2 Tane. 4 Oldu Şimdi. Bundan Sonra Para Falan Keserlermi Onu Sordum Ben. Hepsi Bizim Ama Adamlar Nerden Anlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

O Amaçla Sormadım. Bizim Evde 2 Adet iPod Touch 1 Adet iPhone Var. Birde Amcama Yükledim 1-2 Tane. 4 Oldu Şimdi. Bundan Sonra Para Falan Keserlermi Onu Sordum Ben. Hepsi Bizim Ama Adamlar Nerden Anlasın.

Alıntıları Göster
    En iyisi jailbreak
  • quote:

Orijinalden alıntı: maceof

En iyisi jailbreak

Alıntıları Göster
    ben de 5 cihaz diye birşey hatırlıyorum sanki ama tam emin olamadım.Araştırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

ben de 5 cihaz diye birşey hatırlıyorum sanki ama tam emin olamadım.Araştırıcam.

Alıntıları Göster
    5 kere İNDİRME hakkınız var. hangi alete indiriosunuz farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maceof
    En iyisi jailbreak

Hocam bakıyorumda jb sana yaramış:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.