Şimdi Ara

App Store'dan ücretli bir şey satın alamama sorunu (Türkiye Geneli Problem) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
10.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten geçenlerde zam yapıldı en ucuz albüm 9.99 TL oldu. Eskiden 6.99 TL’ye albümler olurdu şimdi 15.99 TL’ye albüm satıyorlar. Aynen tek tek satın alınıyor fakat böyle pahalıya geliyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 22 Ağustos 2018; 23:57:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun hala devam ediyor, dedikleri gibi 3-4 gun daha surecek galiba gercekten.

Bu global bir sorun olsa ortalik yikilirdi bence, global olduguna inanmiyorum.

Yurt disinda yasayan kimse yok mu deneyebilecek?

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Reddit'te 1 tane bile konu yok bunla ilgili. Türkiye ile alakalı belli ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sorun Türkiye'de var mağaza kredisi varsa kredi kartı kullandırmıyormuş beklemekten başka elimizden gelen bir şey yok
    156tl ve kredi kartım ile ortada kaldık umarım bayramdan sonra çözerler
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Benim de 156 lira vardı tesadüfe bak. :D Ama dün deneme amaçlı 15 lira daha yükledim yükleniyor mu diye, yüklendi.

• Mağaza kredisi her şekilde yükleniyor ama uygulama içi satın alma uygulama alma abonelik yenileme işlemleri yapılamıyor kısa sürede düzeltilmezse Apple Music parasını alamayıp size kullandırtmayabilir uygulamayı daha önce her ihtimale karşı mağaza bakiyesi yüklemiştim keşke yüklemeseymişim kredi kartını bile kabul etmiyor bakiye olduğu için

• Cumartesi günü 13.30 dan beri devam eden bir sorun hesaba para ekleniyor ama satın alamıyorsun görüşmediğim kişi kalmadı Cumartesi gününden bugüne kadar mailler falan hala sorun çözülmedi bence Apple hata yapıyor insanların Androide geçmesi için geçerli sebeplerden biri umarım çözerler ama çok geç burada konu oldu Ekşisözlük Twitter Chip Webtekno gibi sitelerde hala yok

• dota kullanıcısına yanıt
    Ekşide bir başlık açıldı ama önemsemedi insanlar.

• Ben baya baktım göremedim twitterda da göremedim

ekşi sözlük
    22 ağustos 2018 appstore'dan satın alma yasağı
    https://eksisozluk.com/22-agustos-2018-appstoredan-satin-alma-yasagi--5763853

Ekşi hesabı olanlar derdini anlatabilir Türkiye ye yapılan bi kısıtlama diyeceğim ama çoğu Türk kullanıcı biz de sorun yok diyor anlamadım bu işten birşey

• Webtekno
    Türkiye App Store'dan Satın Alma Sorunu Yaşanıyor
    https://www.webtekno.com/turkiye-app-store-dan-satin-alma-sorunu-yasaniyor-h52043.html

Haberler başladı.

• Hâlâ bir gelişme yok, çok garip.
  • Apple gibi bir markadan bahsediyoruz, bu kadar uzaması bana da garip geliyor!
  • Resmi açıklamada yapmıyorlar ne bilim güncelleme falan yayınlardı ara ara bakıyorum yok iostan inanılmaz soğuttu bu olay beni doğrusu

Hiç sormayın. Fanboy denecek seviyede çok severdim Apple'ı ama bu yaptıkları soğuttu resmen. Türkiye'yi sallamıyorlar demek ki.

Sadece mağaza kredisi olanları etkilediği için pek kimse sallamıyor Apple Destek dahil Sadece kredi kartı olan alışveriş yapabiliyor bakiyesi olan sap gibi kalıyor saçmalık Apple Music abonesi planlar ne yapacak ya hiç düşünmüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

Sadece mağaza kredisi olanları etkilediği için pek kimse sallamıyor Apple Destek dahil Sadece kredi kartı olan alışveriş yapabiliyor bakiyesi olan sap gibi kalıyor saçmalık Apple Music abonesi planlar ne yapacak ya hiç düşünmüyorlar
    Aslında bakiyesi olan adam bu işlerle daha çok uğraşan harcayan adamdır farkında değiller. Bir seçenek koysunlar bari bakiyeden değil direkt karttan harcayalım düzelince bakiyeye döneriz geri. Hiçbir şey alamamak nedir ya.
  • Iphone 7 Apple Watch Airpods kullanan biri olarak Apple dan bu kadar soğudumu hatırlamıyorum resmen cihazları satılık listesine koycam Xiaomi Mi8 yada Huaweii P20 pro alcam Anroide beni geri döndürecekler

Bayram diye mi acaba çalışan falan mı yok bu konulardaki? Anlayamıyorum.

• İrlanda App Store&İtunes’a bağlıyız adamlar da bayram yok ama biz de olduğu için tahminim bu hafta içi sorunun hallolabileceği yönünde belli bir kesim bu olayı yaşadığı için pek kaale alınmıyor Apple Türkiye bu konuda çok pasif kaldı gerçekten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.