Şimdi Ara

App Store'dan ücretli bir şey satın alamama sorunu (Türkiye Geneli Problem) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
10.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye geneli sorun olsa çoktan burada ve diğer internet sitelerinde haber olurdu. Webtekno da buradaki konu açıldıktan sonra haber oldu. Ben azınlık bir grupta olduğunu düşünüyorum. Daha önce buna benzer bir sorun olmuştu. Ama onlar Pepsi kodları falan kullanan devamlı şekilde indirimli kullanım haline getiren gruptaydı. Onların kredileri silinmişti kötüye kullanımdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı problem var dün farkettim. 3-4gün kadar önce 50tl bakiye atmıştım hesaba. Madem satın alma yapılamıyor bakiyeden, bakiye/hediye kartı kullanımını da kapatsana.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Siz kabul etmeseniz de Türkiye geneli problem maalesef. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her zaman Apple müşteri desteği ve Apple Destek ile meşhurdur cihaz sorunlu olur yenisini verirler yazılımda sorun olur restore ya da komple sıfırlayıp verirler böyle bir firma 10 gündür Türkiye de yaşanan böyle bir problemi halledemiyor mu yoksa Apple Türkiye etkisiz mi kalıyor bu konuda ben de bir sorun yok toplasan 10 kişi de var o zaman boşver salla gitsin demek olmuyor başına gelen o zaman apple music kullanmasın parası olduğu halde icloud fortnite pubg'ye bir sürü para yatıran insan var Türkiye de biraz global düşünmek lazım at gözlüğü bende kolaylıkla takarım en kolay iş bu umarım bir an önce çözülür bu iş
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.söylemek istediklerime tercüman olmuşsunuz. Sorun bir kişi de bile olsa halledilmesi lazım. 10 gündür devam eden bir sorun var ve bir açıklama bile yok. Spotfy üyeliğimi yenileyemiyorum.sık sık müzik dinleyen birisi olarak beni çok etkiledi bu durum. bayram müziksiz geçti resmen..hala sıkıntı çekiyorum çok saçma.apple gibi büyük bir firmaya hiç yakışmadı bu durum. Soğudum desem yeridir. Paranla rezil olmak tamda bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin ve kendimin hesaplarında bakiye olmasına rağmen kullanamıyoruz. En kötüsü ise, icloud storage aboneliğimiz var ve tahsilat sağlanamadığı için sürekli planınızı düşüreceğiz diye mail geliyor.

Senior advisor ile görüşmemde (5-6kez) case ile ilgileniyoruz deniyor.

• especlipse kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı ya da sanal kart kullanın kardeşim ne takıntılı insanlarsınız ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Kredi kartı ya da sanal kart kullanın kardeşim ne takıntılı insanlarsınız ya
    :D Lütfen cahilce yorumlarınızı kendinize saklayın. Hesabımızda zaten kredi kartı tanımlı, hesaba bakiyeyi de bu kredi kartı aracılığıyla yapıyoruz. Ben çeşitli banka kampanyalarından faydalanarak her ay 30-50 lira civarı yükleme yapıyorum Apple bakiyeme. Şu an 200'e yakın para var içinde, ama kullanılmıyor. Karttan öde seçeneği de yok, bakiye olunca illa bakiyeden kullanıyor.

Bilmeden yorum yapmamayı öğrenirsiniz umarım. :)
  • Hala bir gelişme yok sanırım, problemin asıl ne olduğunu bizimle de paylaşmıyorlar can sıkıcı nokta bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vialpando kullanıcısına yanıt
    Maalesef gelişme yok. Baya soğuttular.

• Kaç gündür oyalıyolar, artık apple storeu arayıp bakiyemi sıfırlayın diyesim geliyor

• Sorma hocam gelde anlat derdini insana.

Igaranti kampanya ile 260 TL biriktirdim. İşin kötüsü icloud alanım tahsil edilemediği in, tüm yedekler vs ucmak üzere.

Senior advisor case ile ilgileniyor diyor support. Hakkımızda hayırlısı.

• şimdi tekrar apple ile görüştüm rabota bağlamış gibi özür dileriz diyor başa cevap yok bir sürüde bakiye var tam mezar moduna geçtik artık

App Store'dan ücretli bir şey satın alamama sorunu (Türkiye Geneli Problem)
  • Bu sorun yabancı ülkelerden birinde olsaydı tüm haber siteleri çalkalanırdı, Apple da süreci hızlandırırdı. Ama bizim teknoloji siteleri sadece yabancılardan çalıntı haber yaptıkları için, Türkiye'ye özgü böyle bir olayı haberleştirmiyorlar. Nasıl kötü çalıştıklarının kanıtı işte.
  • Bana en son gelen cevap:
    quote:

We’re currently working on a resolution for the issue you’ve reported. I’ll contact you again as soon as I have an update. Thanks for your patience.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkptr

Bana en son gelen cevap:
    quote:

We’re currently working on a resolution for the issue you’ve reported. I’ll contact you again as soon as I have an update. Thanks for your patience.
    Bugün ben aradığımda yabancı Apple mühendislerinin elinde olduğunu ve haber beklediklerini söylediler. Çok ilginç bir durum var ortada ama anlayamadım.
  • Bende aynı sorundan şikayetçiyim 18 Ağustos tarihinden beri Apple Türkiye ekibiyle görüşüyorum ama belli ki onlarında elinden bir şey gelmiyor. Tabi 18 Ağustos tarihinden bu yana hiçbir film satın alamadım ama sağ olsunlar Apple Türkiye ekibi o tarihten bugüne 5 tane bedava kiralama hakkı verdi

Amma velakin 4-5 Gün önce bir mail geldi iCloud saklama alanınızın süresi doluyor diye :(

Hayır en azından ödeme türünü seçme işlemi bize ait olsa hesap bakiyesini kullanma sorunu düzelene kadar kredi kartımızı kullanabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Bende aynı sorundan şikayetçiyim 18 Ağustos tarihinden beri Apple Türkiye ekibiyle görüşüyorum ama belli ki onlarında elinden bir şey gelmiyor. Tabi 18 Ağustos tarihinden bu yana hiçbir film satın alamadım ama sağ olsunlar Apple Türkiye ekibi o tarihten bugüne 5 tane bedava kiralama hakkı verdi

Amma velakin 4-5 Gün önce bir mail geldi iCloud saklama alanınızın süresi doluyor diye :(

Hayır en azından ödeme türünü seçme işlemi bize ait olsa hesap bakiyesini kullanma sorunu düzelene kadar kredi kartımızı kullanabilsek
    5 bedava kiralama hakkını nasıl aldınız acaba? Ben de çokça aradım film kiralayamadığımı söyledim ama böyle bir şey demediler hiç.

• Bugün gelen cevap:
    quote:

Hi Murat,

After careful review, your request has been denied.

For information on Apple’s right to close accounts and the requirements for using the iTunes Store, see this page:

http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/ww

Neyi reddettiler merak ettim doğrusu.
  • Vallahi arayarak bir sonuca varamıyoruz az önce birde sert bir dille mail attım verdim veriştirdim 24 saat içinde geri dönüş yapıcaklarmış bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.