Şimdi Ara

App Store'dan ücretli bir şey satın alamama sorunu (Türkiye Geneli Problem) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
10.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 kişi bile yaşıyor olsa sorunu hemen çözülmesi gerekirdi. Bu yapılan büyük amatörlük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün müzik aboneliğinin yenilenme günüydü. Sabah mail geldi faturalandırma sorunu diye. Destek ile görüştüm güya gün içinde çözülecekmiş, çözülmezse ne olacak müzik dedim elbet sonlanmaz global sorun falan saçmaladı bir sürü şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_umut

Bugün müzik aboneliğinin yenilenme günüydü. Sabah mail geldi faturalandırma sorunu diye. Destek ile görüştüm güya gün içinde çözülecekmiş, çözülmezse ne olacak müzik dedim elbet sonlanmaz global sorun falan saçmaladı bir sürü şey.
    Ben iptal ediyorum Apple Müzik'i. Bu kadar rezalete bu parayı ödemem ben artık.
  • işin bokunu çıkardılar iyice
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    En garibi de hiçbir site haber yapmıyor konuşulmuyor. Sallamıyorlar bizi. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

En garibi de hiçbir site haber yapmıyor konuşulmuyor. Sallamıyorlar bizi. :D
    sdn hakkı abiye mail attım bakalım haber yapacaklar mı
  • Bir an önce düzelse iyi olacak.. spoify güncelleyemedim bayram müziksiz geçti resmen... bakiye vardı bende de.alamıyorum hiç bir şey. Üyeliğimi yenileyemiyorum.. acil düzelsin..

• nerdeyse bütün editörlere mail attım inşallah kısa sürede sonuca ulaşırız
  • Bugün de yine problem devam ediyor ve bir açıklama yok.
  • Sorun bugün de devam ediyor ancak abonelik bitti yazmasına rağmen ilginç bir şekilde apple müzik hala çalışıyor. Tabii ne kadar daha çalışır muamma çünkü destektekilerinde bir bilgisi yok.

• dr_umut D kullanıcısına yanıt
    Ben düzelse de kullanmaya devam etmeyeceğim. :)

• dr_umut D kullanıcısına yanıt
    Apple müzik abonelik biterse bir kaç gün sonra kesebilirler büyük ihtimal bu sorun yüzünden abonelikleri ya devam ettirecekler ya da faturalandırma sorunu diye parasını alamayıp kapatacaklar Apple Music’i teknoloji editörlerinin haber yapmaması ayrı garip bir şey(webtekno hariç)

Anlamadığım nokta Apple gibi bir firmanın neden böyle dandik bilgisiz elemanları var anlamıyorum Apple Türkiye bu konuda pasif kalıyor şimdi Apple Rusya ya da Apple İtalya da böyle bir sorun olsa bir günde çözülürdü ama Apple Türkiye olunca işler değişiyor her zaman

• Aynı sorunu yaklaşık 2-3 gündür bende yaşıyorum dün apple müşteri hizmetleriyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim sorunun global bir sorun olduğunu çözmeye çalıştıklarını ve ertesi gün bir daha denememi söylediler ama malesef hala daha devam etmekte ve çok can sıkıcı olmaya başladı artık

• erayakcay E kullanıcısına yanıt
    Bayramdan önce başladı bu sorun 10 gün oldu ben fark edeli, fark etmeden önce de vardır tabii. Bana da yarın deneyin dediler 10 gün önce. :)

• Bende birşey satın alıncaya kadar bilmiyordum böyle bir sorun olduğunu meğersem bayadır devam etmekte olan bir sorunmuş ve herhalde her arayana aynı şeyleri söyleyip geçiştiriyorlar bunun başka bir açıklaması yok çünkü

• Sırf sıkıntı yaşanıyor diye hesaba kredi yükledim ve albüm aldım. Bende yine hesapta para olsa da sadece kredi kartı ile de alsam da sorunsuz şekilde alışveriş yapabiliyorum. Bu sorun azınlık bir grupta var sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Keşke oyun uygulama film falan alsaydınız herkesin sorunu bunlarda çünkü. :) Azınlık değil ilk defa yaşamadığını söyleyen sizsiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Keşke oyun uygulama film falan alsaydınız herkesin sorunu bunlarda çünkü. :) Azınlık değil ilk defa yaşamadığını söyleyen sizsiniz. :)
    Uygulamada da sorun yok. Forumda yaşadığını söyleyen hep ayni kişiler. Konuda toplasanız 10 kişi var yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    İnternet buradan ibaret değil. Ayrıca 10 kişi bile olsa yaşamadığını söyleyen ilk sizsiniz. Belki de önceden kredi almış olanlar etkileniyordur, yeni alanlar etkilenmiyordur. Ki zaten 1 kişide bile sıkıntı varsa çözülememesi büyük rezalet ve Türkiye geneli sorun yani. Garip.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.