Şimdi Ara

App Store'dan ücretli bir şey satın alamama sorunu (Türkiye Geneli Problem) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
10.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erayakcay

Vallahi arayarak bir sonuca varamıyoruz az önce birde sert bir dille mail attım verdim veriştirdim 24 saat içinde geri dönüş yapıcaklarmış bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum
    "İsyanınızı anlıyoruz, ekiplerimizle görüştük en kısa sürede sorunun çözüleceğini söylediler."

Böyle diyecekler. :D
  • Hala bir sonuç yok mu ya.kredi kartından almak istiyorum o da olmuyor.nasıl bir resilliktir bu anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ondan korkuyorum :)

• starnebula01 kullanıcısına yanıt
    Her ay bakiye yüklerdim, bu rezaletle beni kaybetti Apple. Evet fare dağa küsmüş olayı olacak ama ben de kendimce tepkimi koyuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun tekrar aradim gene ayni seyler.

Bazi arkadaslarin dedigi gibi bir azinlik soz konusu degil; “cok yogun sikayet aliyoruz bu konuyla ilgili, biz de bekliyoruz” dedi bu seferki musteri temsilcisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 28 Ağustos 2018; 19:7:19 >
  • Sorun ilk başladığında Apple Destek ekibini aradım, onlarda sorunun daha ne olduğunu bilmiyordu bir kaç işlem yapıp benden tekrar satın alma işlemini denememi istediler, bende denediğimi ama sorunun hala devam ettiğini söyledim, sorunu anlayamadıklarını Apple kaynaklı olduğunu kabul edip beni mağdur etmemek için film kiralama hediyesini kendileri teklif ettiler.
  • Bu sorunu çözmez ki. Geçiştirmişler resmen.

• BurakTirpanli kullanıcısına yanıt
    Ben zaten sorunu çözdüler demedim, 18 Ağustos tarihinde film alamadığım için Apple Destek ekibini aradım onlarda anlık çözüm için kiralama hediyesi verdiler, bir arkadaşımızda bu kiralama hediyesini nasıl aldın diye sorunca cevapladım. Kısacası ben sorunumu çözdüler demedim anlık film izleyememe mağduriyetimi nasıl giderdiklerini yazdım.
  • Anladım. Üzücü olan da bu sorun çözülünce mağduriyetlerle ilgili hiçbir şey yapılmayacak. Sorun çözüldü deyip bırakacaklar hatta onu bile demeyecekler biz fark edeceğiz.

• Müjdemi isterim düzeldi. Kendi hesabında ve eşimin telefonunda da denedim, satın alma yapılabiliyor.

• Hadi hayırlı olsun herkese :) Bende denedim satın alma yapılabiliyor artık.
  • Düzeldi sonunda satın alım yapılabiliyor uzun sürdü biraz bence bayram araya girince bizimkiler işi ağırdan aldı ama oldu sonunda neyse herkese geçmiş olsun
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Bu olay Türk teknoloji siteleri açısından kara leke olarak tarihe geçmeli. 15 gün süren ülke çapında bir sorun vardı ve Webtekno hariç hiç kimse haberleştiremedi. (Onlara da ben yazdım zaten)

• Oha çok sevindim tamda spotify reklamı sırasında bu haberi almam çok iyi oldu.

• Yalnız sorun bende hala devam etmekte düzelmemiş

• Sorun çözülmüş beyler. Satın alabildim sonunda bir albüm.

• Dün üyeliğimi yeniledim bakiyeden para çekildi.abonelikler de eylül 28 e kadar geçerli gözüküyor.fakat uygulamaya girince hala free premium olmadı... neden hep benim başıma gelir ki bu tür saçmalıklar.neyse inş düzelir mail attım.

• itunes storedan film müzik ve app storeden ücretli bir uygulama satın alabilirken tuhaf bir şekilde uygulama içi satın alım hala yapamıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.