Bildirim
App Store dan zil sesi alıp telefonu restore edince zil sesini tekrar indiremiyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İndirdiğiniz hesapla AppStore'a girin. Orada satın alınanlar çıkacaktır. Oradan zil sesini bulup indirin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar
İndirdiğiniz hesapla AppStore'a girin. Orada satın alınanlar çıkacaktır. Oradan zil sesini bulup indirin.
ordan da gözükmüyor malesef bu 2. oluşu -
quote:
Orijinalden alıntı: death44
quote:
Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar
ordan da gözükmüyor malesef bu 2. oluşu
Aynı hesaptan giriş yaptığınız halde gözükmüyorsa Apple'a sorun bildirebilirisiniz. Para iadesi yapılabilir veya zil sesini verebilirler. Uygulamayı beğenmedim diye mail atsananız bile cevap verip para iadesi yapıyorlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardes zil sesini aldigin zaman itunes e yedek almadiysan zil sesini yeni bi restore de yeniden indiremiyorsun benim de basima senin yasadigin olay geldi , bende yeniden indiremedim almis olmama ragmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yassu -- 20 Eylül 2013; 16:09:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yassu
Kardes zil sesini aldigin zaman itunes e yedek almadiysan zil sesini yeni bi restore de yeniden indiremiyorsun benim de basima senin yasadigin olay geldi , bende yeniden indiremedim almis olmama ragmen
Peki mail atsam sonuçta aldıklarımın bilgisi mevcut onlarda bir sonuç alabilir miyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence bi dene derim hocam ben ozaman cok onemsememistim oyuzden ilgilenmedim,bizede bi haber verirsin sonucu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X