18w olan ve iPhone 11 Pro kutularından çıkan güç adaptörlerinin güncel hali olarak piyasaya sürülen 20w yeni nesil güç adaptörleri Apple'da hafta başından itibaren 199 TL den satılıyor. 18w güç adaptörleri ise satıştan kalkmadan hemen önce 279 TL idi. https://www.apple.com/tr/shop/product/MHJE3TU/A/20-w-usb-c-güç-adaptörü Bu adaptör, 7 / 7 Plus'a kadar olan modelleri 5w standart güç adaptörüne göre daha hızlı şarj ediyor. 8 / 8 Plus ve sonrasındaki Hızlı Şarj özelliği ile, 30 dakikada %50 doldurabiliyor. NOT: Kablo dahil değil. 5w güç adaptörünün çıkışı USBA iken, bunun çıkışı USBC. Bu yüzden uyumlu kabloya sahip olduğunuzdan emin olun. Bu kablo ise adaptörün ucuzlamasının aksine zamlandı, 129 TL den 199 a çıktı. Kablo lazımsa: https://www.apple.com/tr/shop/product/MX0K2ZM/A/usb-c-lightning-kablosu-1-m < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkftp -- 13 Aralık 2020; 20:41:3 > |
Apple 20w Güç Adaptörü 199 TL
-
-
Fiyat normal zaten sıcak fırsat değil ki -
Kutunun içinden çıkması gereken şeyi sıcak fırsatlarda arıyoruz ve 200 tl olmasına seviniyoruz -
hocam sanırım dalga geçiyorsunuz
-
Kabloya bak 199 tl sjsjsjsjsjdj -
Biraz daha verip UGREEN 65W GaN şarj aleti alın, (usb pd destekli ise) dizüstü bilgisayarınızı da şarj edersiniz.
aliexpress.comUS $25.99 40% OFF|UGREEN 65W GaN şarj hızlı şarj 4.0 3.0 tip C hızlı şarj Xiaomi iPhone için Tablet USB şarj QC4.0 3.0 telefon şarj cihazı|Cep Telefonu Şarj Cihazları| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/4001196982595.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 13 Aralık 2020; 20:10:16 >
-
Doğaya zararlı değil miydi bu fişler??
Hem doğa dostuyuz de kutuya koyma, sonra kutu harici satmaya çalış...
Diyecek çok şey var da...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 13 Aralık 2020; 20:51:16 > -
50-70 liraya satılanlardan ne farkı varki illa orlinal alalım ne gerek var -
Pil ömrüne zararı var mı acaba yüksek W değerlerinin. -
hocam siz kullanıyorsanız memnunmusunuz 65w GaN chargerdan
-
Hayır, tüm apple güç adaptörleri iPhone ile uyumludur, pil ömrünü etkilemez yüksek watt lı kullanmanız.
-
65w maksimum çıkış gücünü belirtiyor, telefon en fazla kaç watt destekliyorsa o kadar güç çeker o yüzden sorun olmaması lazım. Ben hem dizüstüm, hem telefonum, hem de Mi Powerbank 3 Pro ile kullanıyorum; memnunum.
Edit: @ysahin2000
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 13 Aralık 2020; 20:42:51 > -
Saka gibi firsat -
sanırım eleştirilen fırsatı paylaşan arkadaş değil (ben şahsen tşk ederim zaman ayırmış paylaşmış). eleştirilen apple'ın bunu pakete koyacağına 200 tl ye satması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 13 Aralık 2020; 21:36:21 > -
Ben almıştım ilk çıktığı gün adaptör baya iyi ben çok memnun kaldım mesela bu boyutlarda anker nano 20W adaptör var 179 lira ama
neden üçüncü parti adaptör kullanmaya gerek yok orjinali zaten 199 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpixx -- 13 Aralık 2020; 22:3:34 > -
Fiyat güzel ama ankerin nano 20w adaptörü 179 lira kod ile 149 liraya geliyor Amazon’da. Hem daha küçük hem de Anker benim Apple ürünlerinde en güvendiğim marka orijinalinden sonra. Yine de değerlendirilebilir. -
Hocam işte plastik poşetler gibi düşününquote:
Orijinalden alıntı: Sucuk_Ekmek
Hem doğa dostuyuz de kutuya koyma, sonra kutu harici satmaya çalış...
Diyecek çok şey var da...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fiyat normal zaten sıcak fırsat değil ki
|
Hem doğa dostuyuz de kutuya koyma, sonra kutu harici satmaya çalış... Diyecek çok şey var da... |
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
- vodafone numara taşıma faturalı
- burger crush
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X