iPhone 4S bu kadar ucuz, iPhone 5 mi var yoksa sırada?
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
a5 işlemcinin frekansı kaç 1ghz mi ?
evet 1 ghz cift cekirdekli ipad 2 ile sgs2 arasinda olan karsilastirmalara baktikdan sonra 4s inde internet performansi olarak sgs 2 den geride olacagini tahmin ediyorum
Şaşırtıcı olarak iPhone 3GS'in satışına devam ediliyor.
Bugün sabah bir iPhone forum sitesinde yazdigim yorumu ekliyorum, sanki icime dogmus
Apple bu belli olmaz,beklentileri buyuk gösterip hayal kirikligi uretmektede basarililar. Herkes yeni bir tasarim ve radikal degisikliklerle iPhone5 beklerken millete aksam iPhone4 e S harfi ekleyerek ahanda alin size yeni iPhone bunda Assistant var öbüründe yok diyebilir . Egerki öyle olursa ekranda herhangi bir degisikligin olmayacagi kanisindayim sadece islemci A5 olacak belki 64GB hafiza olacak bunun disinda iPhone4 te olmayan Assistant adli program olacakki sunada eminim cydiadan bir yolla normal iPhone4 ede bu Assistant dene programi yuklemenin bir yolu olacak. Neyse bunlar tahminlerim sadece, cogumuz icin önemli olan aslinda iOS5tir, 4S cikarsa sasirmam 5te ciksa alacak degilim bir yil daha 3GS e devam
Son Düzenleyen _turbo_; 04.10.11 at 11:53
3gs 49dolar
onlar kontratlı fiyatları 200 doları vereyim iphone u eve götüreyim yok yani :))
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
kontratlı fiyatlar bunlar amerikada ki...
siri dedikleri 4te yokmu şimdi
merak etmeyin bence siri ip4e jailbreak ile gelecek.
örnekle açıklayacak olursak 3gs ile gelen multitaskingi bir kaç kod ve jb yardımıyla 3g ye ekleyebiliyorduk. siri donanımsal olmayacağı için jb ile aktive edilebilir olması çok büyük bir ihtimal
Ön satışlar 14 Ekim'de başlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
Şaşırtıcı olarak iPhone 3GS'in satışına devam ediliyor.
UCUZ İPHONE DEDİKLERİ BU OLSA GEREK
nasıl ya? bu siri şimdi ip4 ve ipodtouch4 ve ipadlere yok mu!!!!
YAZIKLAR OLSUN APPLE!
quote:
Orijinalden alıntı: photomaniac
quote:
Orijinalden alıntı: Psycna
nasıl ya? ipod touch ın sadece beyazı geldi. hiçbir şeyi değişmedi ki. çift çekirdek geldi diyen var? nerde gördün? ben görmedim çift çekirdek falan. biride inceldi demiş.
retina display'de eklendi
Zaten vardı
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerring
siri dedikleri 4te yokmu şimdi
Yok malesef.
3Gs free on contract satılmaya devam.
quote:
Orijinalden alıntı: tgezer
quote:
Orijinalden alıntı: atombak
Siri'de maalesef Türkçe desteği yok :/
Bizi iplemeyen adamlar. Dunyanın parasını sayıyoruz şerefsizlere.
Gercekten sinirlendim bende artık
""And that's the iPhone 4S. Thank you."
dağılabiliriz sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
kontratlı fiyatlar bunlar amerikada ki...
Turkcell 90 ile 100liralık fiyat aralığında satışa sunacaktır . Bir TİM danışmanı olarak şahsi tahminim.
quote:
Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart
kim bu adam?
Apple'ın yeni CEO'su Tim Cook.
iPhone 4s ile birlikte iPhone 4'ün 8GB'lık modeli 99 dolarda, iPhone 3Gs ise ücretsiz olarak satışa sunulacak (2 yıllık kontrat ile)
Arkadaslar ne bekliyodunuzki mevcut iphone 4 bile % 100 verimli olarak kaciniz kullaniyor iphone 4 sahiplerinin % 50 den fazlasi telefonu hava icin kullaniyor geri kalanlarda oyun ve sosyal ag icin benim tek beklentim iyibir sarj suresiydi biraz ince olmasiydi biraz tatminkar olun iphone iphone yapan bence yazilimi adamlar herseyi bi anda onunuze sermez yavas yavas sabredin