Şimdi Ara

Apple 4S Özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiğimiz gibi İphone 4S Türkiye'ye gelmiş bulunmakta.Öncelikle İphone 4S'mizde batarya sorunu çıkmıştı.Hata bataryanın hızlı tükenmesindeydi Apple geçen hafta yaptığı açıklamaya göre Apple'da donanımsal bir sorun olmadığını açıklamıştı.Yani Bir İOS güncellemesiyle aşılabileciği söylendi.

Fakat bazı kullanıcılar(Bakın hepsi demiyorum.) İOS 5.0.1(Yeni güncellmesi Apple'ın.)Bu sorunu halletmediğini savunuyorlar.Bir diyer sorunda iphone 4'ü kavrayınca sinyal gidiyordu.Hatta bunun için Apple yeni bir İphone 4 kaskı (Onlar öyle diyor) yapmışlardı. Kenarlarına bir bölüm daha ekliyerek yani çerçeveliyerek bu sorunu halletmişti.Şimdi aklınızdan şu soru geliyor: /Acaba İphone 4S'de bu devam edecek mi?\ Hemen cevap verelim /Hayır hemde kesin bir hayır\ Evet kavrasanız bile sinyal gitmiyecek.Şimdi İphone 4S'in özelliklerine geçiyorum.
    Öncelikle İphone 4S'de çift çekirdekli A5 işlemcisi geliyor akla. Bu A5 işlemcisi İpad 2 de kullanılan işlemcinin tıpkı aynısı.Apple mühendislerin tasarladığı A5'de iphone 4'e göre 2 kat daha hızlı ve grafik performansı 7(Uydurma bir 7kat değil gerçek bir 7 kat inanmassan aç interneti oku) kat daha iyi bu gerçekten çok güzel bir şey.
    Ve bir diyer özelliğide daha uzun bir pil ömrüne sahip.Birde Apple 4S'in kamerası 8mp İphone 4'ün ise 5mp yani fark ortada .Ben sizin için İphone 4S'de olupta İphone 4'de olmayanlara arastırdım ve topladım buyrun:

2 kat daha hızlı çift çekirdekli A5 işlemci
    7 kat daha hızlı grafik işlemci
    8 saat konuşma süresi
    8 MP kamera, Full HD video kaydı (1080p)
    İyileştirilmiş anten, iOS 5 işletim sistemi
    Siri uygulaması sayesinde mesajlarınıza konuşarak cevap verme.
    14.1 HSDPA internet bağlantısı

Gördüğünüz gibi fark yine ortada . Ve herkesin merakla beklediği SİRİ'ye göz atalım.SİRİ Apple'ın 4S için 200 milyona aldığı sesli komut programı Detaylara inersek söyle bir şey:

Siri Apple iPhone 4S içerisinde bulunan sesle kontrol arayüzüdür. Bir başka deyişle Siri’yi tanımlamak istersek; Siri iPhone 4S ile birlikte sunulan ve ses komutlarını anlayan kişisel bir asistan yazılımıdır diyebiliriz. Siri ile iPhone akıllı telefonunuz üzerinden tuşları kullanmadan telefon açabilir, toplantı düzenleyebilirsiniz ve bu işlemleri sesli komutlar aracılığı ile yaparsınız.Siri sesle kontrol arayüzü ile hava durumunu sorabilirsiniz. Bir adrese ulaşmanız gerekiyorsa adres tarifi alabilirsiniz. Kendinize hatırlatıcı olarak görevler ekleyebilirsiniz. Ajandanızdaki randevularınızı ayarlayabilirsiniz. Yazı yazmak için kullanabilirsiniz. Özet olarak Siri siz bir şekilde meşgulken sadece sesiniz aracılığı ile istediğiniz bir komutu iPhone cihazına ileterek, ses ile cihaz üzerindeki uygulamaları yönetmenizi sağlar.
    Arkadaslar bütün yazı bana aitdir.Okuduğunuz için tessekür ediyorum ve arkadaslar eminim hepiniz İphone 4S Kutu açlımını türkçe olarak izlemek istersiniz en kısa zamanda yapıp burada paylaşacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Apple iPhone 5s [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.