Şimdi Ara

apple 5s kaç yıl ömrü vardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an cihazı geçtiğimiz pzar günü sıfır olarak vatan computer dan aldım ios sürümü 8,0,0 ve apple kimliği açmak zor mudur arkadaşlar bidekısa ipüçları faydalı uygulamalar nelerdir onlarıda yzarsanız sevinirim biraz acemiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanbursa

şu an cihazı geçtiğimiz pzar günü sıfır olarak vatan computer dan aldım ios sürümü 8,0,0 ve apple kimliği açmak zor mudur arkadaşlar bidekısa ipüçları faydalı uygulamalar nelerdir onlarıda yzarsanız sevinirim biraz acemiyim

Apple kimliği açmak dediğin şey @icloud.com uzantılı Apple Hesabı açmak işte. Telefonu kurarken seni yönlendirecek zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 sene rahat gider eğer tüketim çılgınlığın yoksa 4 sene de kullanırsın. Kullanıma bağlı. Ben telefon ölene kadar kullanıyorum 2020 gibi yenisini alırım

• Gittin bi de 5s mi aldın? Yazık çok yazık. Bitti onun ömrü iphone 6 çıktı haberin yok mu?
  • 3 yıl hocam sıfır 5s alacak gücün varsa biraz daha bekle zorla 6 al

• efsane2bin6 E kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • behicefe kullanıcısına yanıt
    Bir üst model çıkınca telefonun ömrü bitiyor mu Allah aşkına. Böyle zihniyetler oldukça nasıl dışa bağımlı olmazsın ki

• Yeğene verdiğim iPhone 2g yi hâlâ kullanıyoruz... Pil Değişimi bile yapmadık. ABD de, yeni traktörünün yanında, 1965 model dedesinin traktörüne bakım yapıp kullananlar bar.. Gelişmiş ülkelerde bu maalesef böyle... 3 yıl diyen arkadaş olmuş... 5s i iyi kullanırsan, 2020 ye kadar kullanabilirsin.

• Ekim 2021de ölür makine.

• şöyli diyim iphone 5 biraz yavaşlama var hissettiriyor 5s inde 1.5 sene ömrü kaldi
  • 3 yıllık iphone 5 bile hala hızlıyken, işlemcisi ondan 2 kat daha güçlü olan 5s'in daha en az 2-3 yılı var
  • 3 sene rahat götürür aman dikkatli kullanın ama hocam size tavisyem temperli ekran koruyucu taktırmanız camları çok hassas kırılıyo çok çabuk yere düşünce, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

şöyli diyim iphone 5 biraz yavaşlama var hissettiriyor 5s inde 1.5 sene ömrü kaldi

5 deki işlemciden kaynaklı o yavaşlama güncelleme ile alakası yok.5s de 64 bit işlemciye sahip iken fark olması normal

• kreuzberg12 kullanıcısına yanıt
    teşekkür edrim alalı 4 ay oldu ilk aldığım gibi temperli camı takdırdım zaten
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyordum tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.