Şimdi Ara

Apple adı altında milleti dolandırıyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
14.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 Sene önce aldığı S5’e 2200 TL sayan arkadaşım telefonunun kullanılamaz derecede olduğunu ve perfornans olarak gerilediğini söylerken (2016 yılında söylemişti) 2014 başlangıcında Iphone 5S alan arkadaşım artık şu son seneye doğru yavaşladığını farkettiğini söylemişti. Iphone SE ile 6S ile aldığın oyun performansını hangi android ile alabiliriz? 2000 TL aşağısında hangi cihaz verebilir? Eğer veriyorsa bu stabiliteyi ne kadar koruyabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple fanı değilim ama 2000 bandına kadar artık Android gelecek vaat etmiyor gibime geliyor. Beni yanlış anlama kardeşim. Ben objektif olmaya çalışıyorum. Note 5 ile Iphone SE/6S performansını anca denk tutarım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

Bu mesaj silindi.
    8 gb ramli telefonun donması ne kadar birbirine uzak kelimeler.. Tarih öncesinde kalmış üyemiz.. 1 gb ram 'li iphone 6 olan bir telefon kasım kasım kasılıyor facebook 'ta sürekli aşağı doğru kaydırdıkça ve hala ikinci eli 1000 2000 tl arası neyin edebiyatını yaşıyorsun sen..

Ayrıca şikayet edildin..
  • Up

• Kusura bakma da evildır ne lan? Bizimla diyılsın.

• ZewZack kullanıcısına yanıt
    kardeşim...kaydırırken donuyor diyenler ne göre diyor acaba ? düşük bütçeli android alırsan donar tabi. xiaomi mi 6 kullanıyorum övmek için demiyorum yanlış anlaşılmasın yağ gibi akıyor telefon. nadiren donduğu olabiliyor. ama anlık donma. çok umursamazsın.

ios donmuyor diyebilirsin. evimde ipad mini kullanıyorum. ara ara onunda donmalarına yeniden başlatmalarına şahit oldum.
  • ya şu yoruma 43 artı veren elemanların beyinleri nasıl çalışıyor acaba

size 8 cigolayt ram androidle iyi eğlenceler bu kafayla sürekli onu alacaksınız zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Apple'nin kendisi dolandırıcı zaten ne fark eder ki 2.000 tl verdirip 1gb ram bellekli telefon satıyor.
    Android'i her türlü savunurum ama bu yorum boş olmuş. Zaten fanboylar gerekeni çoktan yazmıştır.
  • Bir ara Blackberry kendi sistemini kullanırken akıcıydı ama şuan androide geçtikleri için kendilerini bıraktım. Android ve apple işletim sistemli telefonlar kullandım. Her 2 işletim sistemde kendilerine göre avantaj dezavantajları var. Android daha özgür ve uygulama kurma yapma geliştirme konusunda daha açık bir işletim sisteme sahip özelleştirme serbest. İos ta stabil durması için kısıtlamalar mevcut. Bunu jailbreak denen yöntemle yapabiliyorsunuz. Her neyse kasmayan telefon yoktur, yani iphone 7 kullanıyorum mesrla ara ara kasmalar denk gelebiliyor ( anlık) . Yani kısacası savaşmaya gerek yok, hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanın. Diğer markalar ( android) gelirsek her bütçeyr göre telefon çıkarma amaçları var. Amaç herkes akıllı telefona tanışsın diye. Apple pahalı olması sebebi saddce model sayısı az olması diyebiliriz. Samsung sadece note serisi , Huawei sadece p serisi , Xiaomi mi serisi vs modelleri çıkarsaydı sadece apple cihazlarından fiyat farkı olmazdı. Şuan bakarsanız apple Türkiye’de satışı fazla olduğu için fiyat artırımına gidiyor üstelik abd ürünlere ambargo olması da bunun bir sebebi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kaç para alıyorsun doğru söyle? 1850-2000 mAh telefonlara binlerce TL para saymak çok saçma geliyor bana. Sırf şekil yapıcam diye paramla rezil olup elimde bütün gün powerbank ile gezmeyi istemem şahsen :)
  • Ciddimisiniz ya Xiaomi mi6 var bende ve bu telefonu iphone 6 ile kiyaslamak hakaret olur sd 835 li telefona.

• Oyun oynuyan biri değilim ama pubg mobile adlı oyunu hiç kasma donma olmadan çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum hatla çoğu zaman ilk 10 içinde oluyordum

Ayrıca androidi bilsen böyle bir yorum yapmazdin apple fanboycuk o 2400 tlye alacağın samsungdan daha hızlı benim telefonum emin olabilirsin

Bu arada hangi cihazlari test edip 3 gb ramli telefonun 5sden daha yavaş olduğunu hala söylemedin ben test ettim söylüyorum sen ise uyduruyorsun aramızdaki fark bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki yorumumda da yazdım samsung androidi katlediyor bu piyasada ki en kalitesiz marka acilen Google'ın birşey yapması lazım

Benim telefonum 6sden 4-5 ay sonra çıktı şu anda iphone 6sden daha hızlı ve ben sadece 800 tlye almıştım iki telefonda da oyun olmadığı için oyun performansı karsilastiramadim ama uygulamalar Android'de daha hızlı açıldı

Android demek samsung demek değildir Samsung androidin çöplüğüdur samsung anlık telefon çıkarır bir kaç sene sonra büyük ihtimalle çöp olur belki artık politikası değiştirmiştir ama eskiden böyleydi yani samsungu android olarak almayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı maili yaklaşık 1 yıldır alıyorum 300$ oyun almışım sözde, tıklayınca apple ile aynı tasarımda bir siteyr yönlendiriyor hesap bilgilerini istiyor ve kafadan mail şifre sallıyorum hesabınız bloke olmuştur diyo aynı şekilde. Zaten sitedeki başka hiçbir linke tıklanmıyor işin komik tarafı bu. Bana gelen mailleri apple desteğe gönderip şikayet ettim birkaç ay önce ama bi geri dönüş yapmadılar.

• Bir kere o fiyatta cpu olarak zayif aletler var sirf 1gb rami optimize ediyor ayağına milleti yanliş bilgilendirme. 3gb ramli telefon saniyor musun 6s ten daha iyi cpu ile geliyor ? Ram os için faydalidir ,cpu ise oyunlarda fark yaratir. Rami azami sinirdan kurtaran apple i övmeyin bana. Sonucta ram tek bir kistas degil. Ama gunluk kullanim icin en onemli kistas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 21 Eylül 2018; 14:32:49 >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Emin olun günlük kullanimda android ike cok fark yok artik ios arasinda. 800tl de telefon stabil. Ip6 kamera haric balon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 21 Eylül 2018; 14:38:35 >
  • Eski samsungu unutun. 2 senedir j7 2016 var 1300tl lik tel ve ip6 dan 6s den daha stabil durumda. S6 dan itibaren samsung degisti. Ayrica o zamanlar note serisi kaliteliydi. S5 aceleye gelmis bir cihaz. Ayrica arkadasin lollipopta kullaniyorsa o surum sorunlu bir surum zaten. Ve son olarak 5 se de 6s cpu su var baya adaletsiz bir kiyaslama.

• Artik apple gelecek vaad etmiyor. 3.5 jack gitti ya o an bitti.

• Yazalım üstte dursun insanlar bilgilensin. Paylaşım için teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.