Şimdi Ara

Apple adı altında milleti dolandırıyorlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
14.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir olay benim başıma gelmişti. Clash of Clans oyunundan yeşil taş alacaktım 20₺lik. Deniyorum deniyorum olmuyor. En son banka kartımı kapattı. Şubeye gittim sebebi nedir diye. Danışmanım çıkardı bütün işlemleri. Benim her 20₺ lik işlemimde 400₺ civarında tutarlar çekilmeye çalışılmış. Evraklarımı aldım bankadan ve doğruca oyunun destek kısmına mesaj attım. Ne dese beğenirsin. Ödemeler bize doğrudan gelmiyor. Google a geçiyor. Oradan bize geçiyor dedi. Bende google ın ödeme destek birimine bakayım dedim. Ödemelerle ilgili destekte talepte bulunabileceğim bir e mail adresi bile yok. Ofisi de yok. Bu olay 3sene önce başıma geldi. Forumda paylaştım ve herkes yav hehe deyip geçti. İlgilenen olmadı. Adli makama şikayet etsem zararın var mı diye soracak. E olmayınca bir şey yapamam diyecek. Kalacak öyle. İnternetten alışveriş yaparken mutlaka sanal kartlar ile alışveriş yapın ki zararınız olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 21 Eylül 2018; 15:49:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xeraw3 kullanıcısına yanıt
    hocam ben android'i kötülemek istemedim. kaydırırken donuyor diyenlerin çoğu telefonunda boş boş şeyler olduğu için kastığını bilmiyor. bendede mi note 3 var. hiç sorunu yok maşallah. kullanmasını bilene android iyi, adını bilene apple iyi
  • iOS>android aksini iddia eden kendini kandırıyordur. Android daha kurcalanabilirmiş, kullanan herkes Java ustası ya, hayat değiştirecek appler tasarlıyor sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bu maillere inanan varsa bırakın dolandırılsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone m yok kafam rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Alıntıları Göster
    + adroid
  • Parmak izinizi retinanızı yüz hatlarınızı kopyalayıp verdiniz adamlara. Az bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Apple'nin kendisi dolandırıcı zaten ne fark eder ki 2.000 tl verdirip 1gb ram bellekli telefon satıyor.
    Apple'ın 1 gb ramli telefonu başka markaların 3 gb ramli çöplerine eşittir..

• teşekkürler kardeş sayende bilgilendim ve kart bilgilerimi orada doğrulattım şimdi içim rahat yalnız kart limitim 8.000 TL'den 1 TL'Ye düşmüş neden düştü anlamadım sistemsel bir hata herhalde
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Babanızın malı gibi savunmuşsunuz

• Tartışma bence çok gereksiz ben oneplus 5t 8 gblik versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum donma kasma vs hicbisey yok pubg Mobile en yüksek ayarlarda oynuyorum Allah ne verdiyse fulleyip kasmiyor yine de.6s de orta ayarlar hafif kasmayla oynuyorsun çünkü ev arkadaşım kullanıyor samsungta s8+ orta ayarlarda oynuyor.benim görüşüm su kendi malin sana en iyisi gelir sen memnunsan gerisinin bı önemi yok bence

• Hergün en az 3 adet bu şekilde mail alıyorum.İşin kötüsü müdahalede edilmemesi.Sürekli bir dolandırıcılık...

• aynı mail şimdi bana geldi hesapta kredi kartı bilgilerim yok ama önceden bu konuyu görmesem kesin üyelik girişi yapardım spama değil ana gelen kutusuna düştü, teşekkürler valla konu için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C05AA6244

Bu mantıkla fazla düşünmeden Android almaya devam. Yani bir telefonda ram, işlemci veya gpu denilen parçalar size gücü ifade ederken bir yandan da sistemin gereksinimini de ifade etmeli. Şuanki mantığınızla 600-800 bandında 2 ya da 3 gb rami olan bir cihaz Iphone 5S’den daha iyi bir oyun performansı vermeli. Hele ki senin alabileceğin 4 ya da 6 GB rami olan bir android cihazında Iphone SE ya da Iphone 7’den daha iyi oyun performansına sahip olması gerekiyor ki bu da imkansız gözüküyor. İşletim sistemleri ve oyun sistem gereksinimleri cihazın gücüne oranlanmalıdır. Eğer android bir cihaz kullanıyorsunuz fark etmişsinizdir ki bu ramib %70’i her an kullanım olarak görünür. Yani sizin 4 ya da 6 GB raminizin %50’sinden fazlası zaten kullanılıyor. Bu ram kapasitesi ile diğer kalan kısım da oyun veya farklı işlemlerde sizi taşır. Ama Apple öyle bir cihaz yapmış kı sistem gereksinimleri 1 gb ya da 2 gb ram ile bu iki işi bir arada götürebiliyor. Sistemin gerektirdiği ve isteğini karşılıyor. Yani, 6 GB olsa da bu onun multimedya performansını multitasking de etkileyecek ve buna hiç gerek yok. Aynı anda 5-6 oyun oynanmıyor malesef tek ekranda.
    Acımamış gömmüş...

• apple hesabınız hangi ülkeye aitse size appledan gelen her mail o dilde olur unutmayın
  • Orada dur

Annem ve babamdaki Htc m8 İPhone 6 ile eş zamanlı cihazlar ama kullandığım iPhone 6 yamulurken onlar Halen canavar gibi çalışıyor bazen elime alıyorum internet e falan girmek için YÖK arkadaş hele fotoğraf çekimi allah kahretsin

Sen hayal aleminde yaşamaya devam et

• Benim Android'e bağlı hesap ile güya 100 dolarlık gift kart alınmış. Hemen kart hareketlerine baktım fakat 100 dolarlık bir harcama yok. Inbox'a düşen bir mail. Mail'de herhangi bir linke tıklamadım. 100 dolara gift kart alınmış güya ve shipping adresi yabancı bir ülkenin adresiydi.
  • Normal bir ülkede olsak apple buna dava açar bir güzel donuna kadar alırdı ama nerede...

Bir de 126 kişi beğenmiş forum fan kaynıyor...

O 1 GB RAM’li telefon günümüzdeki 3GB androidlerden iyi iş çıkarıyor ve o zamanın telefonlarıyla kıyaslarsak hala güncelleme alıyor o zamanda satılıp hala satışta olup güncelleme alan bir dandiroid var mı acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Apple'nin kendisi dolandırıcı zaten ne fark eder ki 2.000 tl verdirip 1gb ram bellekli telefon satıyor.
    Senin dediğin şöyle oluyor.

1.4 motor fiat ile 1.4 motor mercedes aracını karşılaştırmak gibi.

Fiatta 1.4 mercedeste 1.4 , neden mercedese daha fazla vereyim ?

• Babasının parasıyla Samsung J7, Xiaomi alan liseliler doluşmuş yine konuya. Uzanamadığı ciğere pis diyen kedi misali.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.