Şimdi Ara

Apple adı altında milleti dolandırıyorlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
14.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şaka yapıyor olmalısın ciddiye alamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    2014’de çıkmış bir cihazda bırakın da 4 sene sonra bir performans azlığı olsun. 2014’de çıkan bu fiyat aralığında olan bir ürünü şuan kullanabiliyor musunuz? S5 nasıl? Aynı mı halen? 2016’da çıkmış olan Iphone SE performans olarak 2018’de çıkan cihazlardan aşağıda mı kalmış? Şuanki dolar kurundan dolayı alınmaz duruma gelmiş ama biraz daha tutarlı karşılaştırın. Aynı yıllarda çıkan cihazları yıllarındaki ve sonrasındaki performans düşüşlerini göze alarak değerlendirin. 2014’de aldığın android cihaz 1 sene sonra hız olarak kötüleşirken, 2018’den önceye kadar Iphone 6 işi güzel götürdü diye biliyorum. Şuan iki telefonu da karşılaştırdığında bir şey ifade etmez. Stabiliteyi ne kadar korudu bir ona bakman gerek. 5S’i örnek verirken de çıktığı sene itibariyle önündeki yaklaşık 4 senede stabiliteyi güzel koruduğunu belirtmek için dedim. Yoksa 2016’da aldığınız android cihazla (2012’de çıkmış olan cihazı) 2018 yılında iki cihazı da karşılaştırmak abes.

• Cazoria kullanıcısına yanıt
    Ben para felan almıyorum da sadece rami telefon alırken koşul olarak alan bir kardeşime bu karşılaştırmanın eksik ve doğru olmayacağını kanıtlamaya çalışıyorum. Her telefonun eksi yönleri pek tabi ki de olabilir. Şuanki dolar kurunda her cihaza yüzlerce lira zam geldi. Normal koşullarda Android cihazlardan da daha yüklü bir zam geldiği görülmekte fakat şunu da görmek gerekir ki stabiliteyi uzun yıllar koruma konusunda, servis ağı ve müşteri memnuniyeti konusunda iyi durumdalar. 1850-2000 Mah bataryalı cihazlara da bir ekleme yapmak isterim ki 3500-3000 Mah bataryaya sahip olan 1500 bandındaki bazı telefonlarda da kronik olarak batarya azalması gibi sorunları duymak, aslında o değere de güveni sarsar. Bilindik ve kronik sorunu olmayan android pazarında ise gerçekten önde olan cihazlar olmakla beraber bu cihazlar bir yenisi çıktığında çabucak eskiyor ve rakibi Apple karşısında stabilite kaybını gözler önüne seriyor. Şahsi fikrim.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Tek kriteri ram olarak gören arkadaşlarımızı bilgilendirmek için sadece ram bahsini açtım. İnanır mısın 3-4 gb rami var diye, 2 gb rami olan cihazı kenara atan arkadaşlar var. Ben de ona göre açıklama yaptım. Yoksa gpu ve cpu da ana etkenlerdir performansta. Tek çekirdek performansları da günlük kullanımda Apple’a daha çok çekiyor tabi.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Yorumumda da saygı sınırını aşmadığımı düşünüyorum ama üslup olarak fazla bulduysanız özür dilerim.

• resmen dolandırıcılık olayıymış ,bende milleti tartışırken görünce marka fanatikliği konusu zannettim :)
  • Birilerinin apple'a yargı dağıtması lazım. Bu iş böyle gitmez.

• Ben sana htc m8 diyorum İPhone 6 dan 6 ay önce çıkmış cihaz sen Halen s 5 diyorsun güldürme adamı mesaj yazarken bile yamulan iPhone ufak kardeşime ergen hediyesi iPhone x aldım o cihazda o paraya göre hızlı değil diğer markaların amiral gemileri donunda sallıyor bende her özellikle sen kendi hayal dünyanda en büyük iphone demeye devam et

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Aman ben rakiplerine göre stabil diyorum. Eksikleri olabilir. İyi günler.

• Fazla yüklendiysem de özür dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.