|
Apple CEO'su Tim Cook: App Store politikamızı beğenmeyenler Android'e geçebilir
-
-
Bence mantıklı 3. Taraf mağaza demek korsan yüklemenin ötesinde ne kadar zararlı olduğunu adroidte çok gördüm dolandırılanlardan mı dersiniz bilgileri çalınana kadar(emniyet bilişim personeliyim) neyse tavsiyem androide 3. Taraf apk ları yüklemeyin derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıkçası bende bu güvenlik önlemleri için iPhone alıyorum umarım bu karardan dönmezler. Hep böyle devam eder.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gayet yerinde bir açıklama. Açık kaynak kodlu üçüncü uygulamalar haricinde yüklenen uygulamalar her zaman büyük risk taşır. Hatta açık kodlu olanlar bile muaama yaratabilir. Apple böyle devam etmeli. Bilgilerin on kişinin eline geçmesindense sadece Apple'da olmasını ehvenişer olarak görüyorum.
-
Bla bla bla , kaç sene android kullandık bir gün güvenlikten yana şikayetim olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklıma the fappening olayı geldi, güvenlik deyince de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet güzel. Özgürlük isteyen yallah Android'e. Şayomi mi bilmem kaç alabilirler.
Şirketimiz için uygulama yazıyoruz, iş uygulaması. Apple her yayınladığımız versiyonu gerçek kullanıcı adı ve şifre ile girerek kontrol ediyor. Bir personel sadece her güncellemeden sonra içinde ne var diye bakıyor. Şifre değiştiği an güncelleme ret yiyor. Androidin ise maşallahı var ne versen alıyor içeride ne olduğu hakkında fikirleri de yok. Ben istesem çok rahat dolandırıcılık yapabilirim marketteki uygulama ile bile. Bırakın üçüncü parti yüklemeyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 10 Kasım 2021; 21:25:39 > -
Tim haklı.
-
Güvenlik isteyen akıllı cihazlardan uzak duracak. İphone sanki çok güvenli. Eni konu bir işletim sistemi değilmi? Çevrim içi olan hiçbir işletim sistemi güvenliyim diye başka sistemlere artistlik yapmasın helede abd merkezli olanlar hepsi abd istihbaratı için çalışıyolar bunu bilmeyen mi kaldı?
-
Merdo aradaki fiyat farkını sen mi vereceksin de millet gidip Apple alsın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Apple'ın patronu, özgürlüğü seven kullanıcıların bir Android akıllı telefon satın almayı düşünmeleri gerektiğini söyledi.
IOS bile bile tutsaklıktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parası olan alsın olmayan almasın bu bir, ikincisi şayomi mi bilmem ne modelleri de iphone fiyatlarına satılıyor. bugün bir iphone 11 ile orta seviye android telefonlar aynı fiyat?
Ayrıca benim lafım ios'da android gibi yol geçen hanı olsun diye isteyenlere senin ne zoruna gitti anlamadım şakirt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 10 Kasım 2021; 23:20:5 > -
Apple bir Amerikan şirketi ve buna rağmen Apple'ın cihazlarının güvenli olduğunu sananlar var 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"iPhone, maksimum güvenlik ve gizlilik sağlamasaydı, iPhone olmazdı."
Doğru söylüyor.
-
ya sev ya terk et demiş :) tabi ki para kaybetmek istemeyecek , niye rekabet olsun. Baksanıza ülkemizdeki hiper marketler bile whatsap grubuyla sözde serbest p. da tekelleşiyor , efe gibi meydan da varmı rakibim diyeceğine , el ele verip halay çekiyorlar. Biz de bir kucaktan diğer kucağa oturuyoruz ama değişen bir şey olmuyor.
-
Satışlar iyi ya Tim bol keseden sallamış,efelenmiş.Satışlar biraz düşsün o zaman görür Android e geçmeyi.
Evet iphone 7 kullanıcısı ve macbook pro alacak birisi olarak böyle düşünüyorum.
-
NSA'a babam bilgi veriyordu zaten.
-
13 saniyede hacklenen cihazın CEO bunu diyor. Kaç yıldır android kullanıyorum ve güvenlik sıkıntısı yaşamadım. Her uygulamaya da ayrı ayrı para vermek istemiyorum. Böyle düşünen ve Android e geçen çok öğrenci arkadaşım oldu. Özellikle 6 ve 6s kullanıp telefonu bozulduktan sonra hem üst model iphone a parası yetmediği için hem de bazı uygulamaları ücretsiz kullanmak istediği için Android e geçen çok kişi oldu. Bu arada son 3-4 yılda alım gücümüz düştüğü için ülkemizde iphone nun kullanım oranı da düştü. Tepe modellerinde özellikle
-
cep telefonundan milyon dolarlık para transferi yapan , telefonunda çok kritik bilgileri saklayan tipler var .
Bilgisayarda dahi çok titizler bu hususta , mobil ya da desktop işletim sistemlerinden haz etmesem de sırf şu güvenlik hususundan ötürü parayı bayılıp macbooka geçesim var
Bla bla bla , kaç sene android kullandık bir gün güvenlikten yana şikayetim olmadı.
|
Gayet güzel. Özgürlük isteyen yallah Android'e. Şayomi mi bilmem kaç alabilirler. Şirketimiz için uygulama yazıyoruz, iş uygulaması. Apple her yayınladığımız versiyonu gerçek kullanıcı adı ve şifre ile girerek kontrol ediyor. Bir personel sadece her güncellemeden sonra içinde ne var diye bakıyor. Şifre değiştiği an güncelleme ret yiyor. Androidin ise maşallahı var ne versen alıyor içeride ne olduğu hakkında fikirleri de yok. Ben istesem çok rahat dolandırıcılık yapabilirim marketteki uygulama ile bile. Bırakın üçüncü parti yüklemeyi. |
IOS bile bile tutsaklıktır.
|
Aklıma the fappening olayı geldi, güvenlik deyince de
|
Güvenlik isteyen akıllı cihazlardan uzak duracak. İphone sanki çok güvenli. Eni konu bir işletim sistemi değilmi? Çevrim içi olan hiçbir işletim sistemi güvenliyim diye başka sistemlere artistlik yapmasın helede abd merkezli olanlar hepsi abd istihbaratı için çalışıyolar bunu bilmeyen mi kaldı?
|
NSA'a babam bilgi veriyordu zaten.
|
13 saniyede hacklenen cihazın CEO bunu diyor. Kaç yıldır android kullanıyorum ve güvenlik sıkıntısı yaşamadım. Her uygulamaya da ayrı ayrı para vermek istemiyorum. Böyle düşünen ve Android e geçen çok öğrenci arkadaşım oldu. Özellikle 6 ve 6s kullanıp telefonu bozulduktan sonra hem üst model iphone a parası yetmediği için hem de bazı uygulamaları ücretsiz kullanmak istediği için Android e geçen çok kişi oldu. Bu arada son 3-4 yılda alım gücümüz düştüğü için ülkemizde iphone nun kullanım oranı da düştü. Tepe modellerinde özellikle
|
Apple bir Amerikan şirketi ve buna rağmen Apple'ın cihazlarının güvenli olduğunu sananlar var 😂
|
yıllardır aynı telefonu 11 12 13 diye satan ve ilerde 17 18 diye satmaya devam edecek olan adam
|
Benzer içerikler
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- whatsapp tema değiştirme
- mobil imza nasıl alınır
- deepfake yapma
- mırıldanarak şarkı bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X