< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple CEO'su Tim Cook: App Store politikamızı beğenmeyenler Android'e geçebilir (3. sayfa)
-
-
Alıntı
metni:kendine sms kodlarımı çalıp bankamı boşaltmasınlar diyen ios Ben bu tip cümlelerden sıkıldım. Android kullananlara enayi gözüyle bakıyorsunuz resmen. Kullandığınız cihazlar müthiş güvenli değiller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox one'ın hüsran oluşundaki gibi bir açıklama yapmışlar. Microsoft'un düştüğü hatayı tekrarlıyorlar.
Xiaomi, Samsung, Vivo güçleniyor ezip geçerler gelecekte
-
Ukalaca konuşmaların sırrı kareli ceketlerde saklıdır.
-
Ya herro ya merro, isine gelen kullanir isine gelmeyen kullanmaz diyor gayet durust bir sekilde...
-
Hitap şekli yanlış, store olayı bence doğru çünkü çoğu insan uygulamanın nerelere eriştiğine hiç dikkat etmeden kuruyor onaylıyor app storeye en azından önüne gelen tak diye uygulama ekleyemiyor. Şu da bir gerçek %100 güvenli hiç bir sistem yoktur, bir yazılımı yazandan daha zeki kurnaz insanlar her zaman olacak..
-
şirketin kurucusu dedi. Şirketin mühendisleri değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahahahah
Hak verdim affola
6s kullanıyorum, 6 yıl oldu alalı, bir kere orijinal batarya değişim yaptım, aynı performans ve akıcılığı alıyorum, eğer bi andro alsaydım ki bundan önce iki seri aldım şu an memnun değildim, kullandım biliyorum.
Bazı markalar vardır paran varsa düşünmez alırsın geçersin, sony mac dyson bosh gibi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ne amatör adammış ya. Hacklenen cihazları ve ortalığa saçılan resimleri , yol geçen hanına dönen bulut depolamalarını çabuk unutmuş belli ki. Bir de android gibi özgürlükçü olsa bunların hacklenmeyen tarafı kalmaz. Aslında iyi değiller de , işte böyle kapalı kutu yapmaya çalışarak arada bir de hacklenerek idare etmeye çalışıyorlar.
Android gibi açık olsunlar da görelim hallerini...
-
Ölene kadar Apple kullanacam daha güvenilir marka yok çünkü.
Son yıllarda google play dışında uygulama kurmadım. Androidin ilk yıllarındaki o virüslü apk sitelerini baz alıp yorum yapamayız, eskiden ios için çıkan bir uygulama veya oyun android için aylar sonra gelirdi ama şimdi çoğunlukla böyle bir durum yok. Ayrıca ios cephesinde dosya içi görüntüleme sistem içine erişim konusunda gelişmeler yaşandı. Benim için bu durumun tek cümlelik özeti: Yıllar içinde ios androidleşti, android ise iosleşti.
Android 9.0 kullanıyorum ve hangi uygulama hangi izni alıyor bunu görebiliyorum, ayrıca bu izinlerden istediğimi de kapatabiliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şair burda zengin olduğunu mu dile getirmek istemiş hocam anlamadım
Apple ucuz olsa bu andrioid fanlarının hangisi xiaomi alır merak ediyorum. Bizim millette şöyle bir sorun var; Sahibi olduğu her seyi yüceltip sahip olmadığı bir ürünü baltalama çalışmak .. Bu araba satışında da var. mesela alırken kusurları sayıp satarken kusursuz olarak satmak. Ekonomideki değişim gerçekten en büyük silah ve çağımız buna ne yazik ki şahit oluyor. Arkadaslar hiç biriniz apple ya da google 'ın sahibi değilsiniz iyi ve kötüyü belirleyen etmenler ise sizin görüşünüz değil tamamen markaların altyapısal ve donanımsal üstünlüğü.. Ne için fanı olursunuz ki bir markanın anlayamıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu -- 12 Kasım 2021; 2:24:20 >
aynen kamil. hergün hackleniyorsun sen
-
olm sen apple'ı sadece zenginlerin alabildiğini yada çok class bir telefon olduğunu falan mı sanıyorsun ? :D kullandığım telefon apple'ın son cihazından daha pahalı kafaya bak adamda ki sahdsahjdsa :D
-
Tamam Tim, gider Android alırız. Sen yeter ki kızma.
Kimse 8 9bin tlye ya da daha fazla para verip android almıyor. Alan kısım da çok kısıtlı kişiler.
Mağazadan android alanların yüzde 80ni 90ni 4bin maksimum verdiği para da 6bin TL.
Diğer kalanlarda kaçak kullanıyor. İmei atıyorlar 100 150tlye.
Iphone 11 bile artık 8500den başlıyor. 1 2aya yeni stoklar yeni döviz kuruyla ülkeye geldiğinde iphone 12 en az 12 13bin TLden piyasaya girecek. Prolari ve 13lerden bahsetmiyorum bile. Döviz zaten yerinde durmuyor.
Iphone almayı düşünen biri olarak yazıyorum. Adamlar her şeyi kısıtlamışlar. Sonra biz güvenliyiz diye geziniyorlar. E yani bir zahmet. Bir android kullanıcısı da ıphone kullanıyormus gibi hareketlerini kısıtlasa, ne yüklediğine dikkat etse vs. sorun yaşamaz zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X