< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple CEO'su Tim Cook: App Store politikamızı beğenmeyenler Android'e geçebilir (5. sayfa)
-
-
Apple'ı sevmem, kullanmam. Fakat ekosistem kendisinin olduğu için, bununla ilgili tasarruf da kendisindedir. Yolu belli bir şirkete "Android gibi ol" diye baskı yapmak saçmalık. Fortnite meselesinde de haklılardı bana kalırsa. Adamlar kendi cihazlarını, kendi yazılımını geliştirmiş, kuralları koymuş, sana uyarsa buyur gel demiş. Apple hiçbir zaman açık kaynak kodlu, özgür bir yazılım yaptığını iddia etmedi zaten. Beğenen alır kullanır, beğenmeyen kullanmaz. Ben Apple ekosistemini sevmediğim için kullanmıyorum. Bu kadar basit.
-
10 yıl iphone kullandım
3GS den basliyarak en son 8,
10 yıl once android telefonların arayuzu kotuydu gercekten,
ama 3 yıldır samsung kullanıyorum, cok memnunum hic bir guvenlik sorunu yasamadim,
telefona bi suru guncelleme yaptım , ek ozellik gelip bir de hızlandı telefon,
apple ise her guncellemede telefonunu bilerek yavaslattigi ispat edilmis marka,
yok guncelleme yapmiyim desen application ı kuramıyorsun bunun icin en az ios15 lazım diyor,
sebep git guncelle telefon yavaslasın yeni telefon al,
kendisini bu kadar somuren ios ekosisteme tapan apple fanlarına akıl sir erdiremiyorum.
-
Orada phishing yapılarak hesapları ele geçirdiler. Apple açığı söz konusu değildi.
Phishing: yemleme. E-maillerine apple'dan mail geliyomuş gibi mail atıp onları sisteme şifrelerini girdirerek ele geçirmek. Apple buna karşın ek koruma aldı.
Not: Apple kadar içe kapalı bir kurumdan ürün almak istemem. Bunu yapmamaya devam etsinler, beni bağlayan bir şey yok:) Herkesin elinde iphone görünce diyorum insanlar tek bir kafa ile yönetiliyor.
Ek not: Olağanüstü belgeleriniz yoksa bu kadar güvenliğe ihtiyacınız yok. Bilmediğiniz programları yüklemeyin android de iş görür.
-
Bu adamı nasıl CEO yapmışlar, bu böyle mi söylenir.
-
Bi yallah androide demediği kalmış, maksimum güvenlik zart zurt diyorda amerika da oyuncuların iphone ları hacklenip fotoğrafları ortalığa saçılmadımı geçtiğimiz senelerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X