Şimdi Ara

Apple CEO'su Tim Cook: App Store politikamızı beğenmeyenler Android'e geçebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kaç defa hacklenen apple mi güvenlik çok önemli diyor dsadsad 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaplanGiray -- 11 Kasım 2021; 2:3:56 >
  • yıllardır aynı telefonu 11 12 13 diye satan ve ilerde 17 18 diye satmaya devam edecek olan adam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apk yüklenseydi app store gelirleri düşerdi. En basitinden millet gider fortnite yüklerdi. Güvenlik olayı önemli olsa da zaten belli popüler uygulamaları kurmaya dikkat ettikçe pek bir şey olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüzük T kullanıcısına yanıt
    O kadar mühendis çalışır didinir emek verir yeni mimariler üretirir sonra toksik düşünen biri gelir parasi yetmediği için alamadığı telefonun tüm serilerinin aynı olduğunu savunur.

• KaplanGiray K kullanıcısına yanıt
    android her gün hackleniyor yalnız tosunum.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Babanızı tebrik ediyorum

• Roark kullanıcısına yanıt

Kardeş şayomi mi bilmem kaç demişsin iphone daha fazla telefon çikardı ? İphone 13 vs mi 11 ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 11 Kasım 2021; 5:37:12 >
  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Her gün hackleniyor derken? En son ne zaman bir google servisinin hacklendigi haberini aldınız? O kadar güvenli ise bu fappeningler falan nereden ortaya çıktı? IOS güvenli falan değil sizi kisitlayarak guvenli oldugunuzu düşündürüyor o kadar. Yoksa hacklenmeye deger bir insansaniz emin olun telefonun android ya da ios olmasi hicbir seyi degistirmeyecek.

• Mosquerto M kullanıcısına yanıt
    Apple kullanmıyorum. Üçüncü parti uygulamasi yükleyen emekli dayılarımızın telefonlarına bir göz atın denk gelirseniz. Apple da bu tarz durumlar yok ve ayrıca kısıtlamayı jailbreak ile kaldirabilirsiniz. Yani google denilen şirketi zorunlu olduğumuz için kullaniyoruz açıkçası

• Geçtik zaten ben senin cihazına bi kere para verdim onda da pişman oldum zaten. Daha da vermem para falan.

şirketin kurucularından olan steve wozniak bile dedi 12 ile 13 arasında ne fark var diye sen ne diyon

iPhone 11'in 2 sene önce çıktığını bilmiyor musunuz?

• Sonuna kadar haklı. Alternatif varken şikayet edemezsiniz. İSteyen onu alır, istemeyen öbürünü. Harmonyos var ona da geçebilirsiniz.

• Adam doğru söylemiş. Ne eksik ne fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Birader nerden öğreniyorsunuz macbooklara virus girmediğini çok güvenlikli olduklarını. Geçtiğimiz yıl windows tan fazla gücenlik açığı çıktı adamlarda. Al sana listesi
    www.cvedetails.com
    Apple : Products and vulnerabilities
    https://www.cvedetails.com/vendor/49/Apple.html

Teşekkür ederim NSA’nın bel kemiğidir kendisi. Hatta şuan ip adresinizide CIA’ya pasladı  

• Aç yeni aldığın şayomi bilmem kaçı, aynı uygulamayı bir e iki sene önceki iphone ile aç bakalım hangisi daha hızlı ve performanslı çalışıyor. mevzu da bu zaten. iphone 11 bile sıfır kilometre orta seviye aynı fiyatlarda androidden hızlı tepki veriyor.

Birkaç saniye daha hızlı diye 2 sene önceki koskoca çentiğe sahip lcd ekranlı cihazı mı alacağım? Kaldı ki, durumun sizin dediğiniz gibi olduğunu da düşünmüyorum.

• Ben derdiniz ne burda onu anlamıyorum. Benim demek istediğim şu. Fiyat farkları artık kapandı sayılır. Her önüme geleni yüklemek istiyorum diyen android alır, ben güvenli olsun telefonum kendi kendine sms kodlarımı çalıp bankamı boşaltmasınlar diyen ios alır geçer. Alternatifli olmaya karşı durmak aptallıktır.

O zaman iphone 12 verelim ne yapalım yani. Geçenlerde mi 11T miydi neydi tanıtıldı, iki sene sonra yolda görsen tanımayacağın telefona 8-9bin tl para istiyorlar. Bana enteresan geliyor artık iphone pahalıdır algısı. Hayır kardeşim artık arada fark kalmadı. Apple kardan feragat edip TR özelinde fiyatları aynı seviyede tutmaya çalışıyor. Bu sebeple android elle tutulur modeller aynı fiyatlarda.

• Ceo değilde sanki 9 yaşındaki çocuk konuşuyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.