Şimdi Ara

Apple'dan 2022'nin ilk zammı geldi! iPhone fiyatları ne kadar oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
13.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • frudi kullanıcısına yanıt
    😅 Sonra da 5 litrelik boş yağ tenekesi ile paket yapıp göndermek lazım

• böyle olacağı belliydi. benim telefon olmuş 35.399 TL. sıfır alabilenleri bilmem ama ikinci el XS, 11 serisi, 12 serisi ve hatta 13 serisi almak isteyenler elini çabuk tutsun. çünkü bundan sonrası kur 15 tl'ye dayanınca bir de kur zammı gelecek. bunun enflasyon zammı olduğu açık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bu zammı beğendi yakında zamsung için zam zamanı

• 26 bine macbook aldım 2 hafta önce. 36bin olmuş

• Sadece iPhone değil, bütün Apple ürünlerine zam gelmiş.

• Abş fiyatlara bak 3.5 sene önce aldığım Xiaomi mi 8 lite ölünce tuşluya geçerim artık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kahretsin ya

• %20 zam yapilacak bir dolar yükselişi goremedim ben? Apple biz fiyati ne yaparsak zaten alacaklar kafasinda.Rusya Ukrayna savasır ordaki zarar bizden cikarilir.
  • 2021 nisan da iphone 12, eylül de watch ve airpods, ekimde macbook air ve apple tv almıştım. hayatımın en iyi yatırımını yapmışım bilmeden.

• Ehonomi çoheyi

• Yeni yeşil renk çok güzel ama artık bu ülkede en basit şeylere bile ulaşılamaz oldu. Bir telefon 35 bin TL olursa araba neden 500 bin TL olmasın. Gençlik hiçbir şeyin sahibi olamadan geçiyor haram zıkkım olsun moral bozulmasında ne olsun? Zam üstüne zam zam üstüne zam. Bir bırakın nefes alalım.
  • Apple dolari 17.6 olarak hesaplayip guncellemeye gitmis. Vatan’dan zamsiz fiyattan siparis gectim stoklar tukenmeden. Alanlar var mi? Gönderirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Literatürdeki tek kelime "zam" olarak kalacak bu gidişle. Adın ne ? Zam memleketin nere? Zam anne adı? Zam baba adı? Zam tek kelime Zam. Bu hale getirenlere de hesap sorulmazsa nalet olsun. Zam!

• almaynya zaten bizi kıskanıyeeaahh

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Tabiii zatı şahanenin dediği gibi "mart şubattan, mayıs nisandan, e haziran zaten daha iyi olacak" yazada uçuyoruz

• Bu 2022 bizim için en pahalı sene olucak siz şimdi yeni çıkan 2022 seri elektronik eşyaların fiyatlarını görün özellikle TV Monitör pc fiyatlarını görün şok olucaksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 8 Mart 2022; 23:13:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.