Şimdi Ara

Apple'dan Jailbreak açıklaması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 3DMystic

jbsiz bi ipad düşünemiyorum. koca ipad bi hotspot özelliği koyulmamış. jb olmasa bi hiç

iPad'de hotspot var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

jbsiz bi ipad düşünemiyorum. koca ipad bi hotspot özelliği koyulmamış. jb olmasa bi hiç

iPad'de hotspot var?

ipad3 4g turkcell alınma hotspot yoktu ek tweakler sayesinde menüye geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

iPad'de hotspot var?

ipad3 4g turkcell alınma hotspot yoktu ek tweakler sayesinde menüye geldi

iPad'de hotspot var, ama operatorler kapatabiliyor. Turkcell iPad ile hotspota izin vermiyordu, JB ile bundle dosyalariyla oynayarak yapilabilir. iPad'de hotspot var yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı öyle koyma çizilir o
  • Apple fiyaskoların markasıdır... iPHONE ile bunu kanıtlar jailbreak için zorlar yapanıda tehdit eder... köleleride ona itaat eder...
  • İnsanları Jailbreak'e teşvik edecek hatalar yerine daha özgür bir kullanım sunsalar hem satışları 2 kat daha artacak hemde böyle boş beleş jailbreak bilmem ne olaylarıyla başları ağrımayacak ama inat insana neler yaptırıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Apple hala satışlarının neredeyse yarısının jailbreak sayesinde olduğunu anlayamamış.

Oyle bir sey olsaydi millet gider android alirdi gene dedigin olsaydi installaous ve apptrackr kapanmazdi

• jailbreak'in bile apple'in icadı olduğunu düşünüyorum ama akşam akşam komplo teorisi üretmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Abartıcak üzerinde durulacak bir durum yok.Her üreticinin ürünlerinin yasa dışı kullanıldığında yapılan klasik bir açıklama.

Jailbreak kullanımının çok fazla olduğunu düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.