Şimdi Ara

Apple'dan Jailbreak açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 9888

Apple hala satışlarının neredeyse yarısının jailbreak sayesinde olduğunu anlayamamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Ulan bi tutup kısayol eklediniz mi de millete artislik yapıyosunuz.

1200 liraya 4S aldım, yeminle orta tuşa basmaktan korkuyorum..

Ben şunu diyorum bu adamlar jb cıkarmasaydı kim hala iphone kullanırdı yahut jb ömür boyu cıkmayacak dense idi kim iphone kullanırdı birde orta tuşu kimse istemiyor cabuk bozuldugu icin bence onun yerine acma kapa tuşu olsa ona bassak dokunmatik bir tuş cıksa daha iyi ama adamlar para delisi olmazsa olmazlarda jb siz iphone cıplak iphonedir...herşey para demek degil ozaman sende o repoları koy appsotereye sat parayla ozaman herkez alır zaten cydiadan paralı alanlarda var bedava alanda var...

Doğru diyosun. Zaten 10$ lık tweakler var Cydia üzerinde. Alıcısı çok.

appstorede repolar olsa özelliklerine göre paralı olsa iyi olurdu caydida cok uygulama var paralı bunları bedava yükleyen nadir ama parasını verip alan cok buradaki bütün kişiler para ile alıyor artık şu tema işine izin vermeliki kullanıcı başka yöne kaymasın sonra yok o bunu yok bu onu olmasın mesele apsotre sadece uygulama icin varsa ozaman işe yaramaz kullanıcılar özelleştirme istiyor oda repolar...

• Milletin göz bu kadarmı korkutulur jailbreak olmasa apple alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Apple, Jailbreak'i bugun tamamen kaldirsin yada engellesin, yarin iphone'u satip Galaxy Note 2'ye gecerim.
    Onlarda biliyor. Sanki cok mu zor JB'li cihazlari tespit etmek? Is bankasi miydi neydi bir mobil bankacilik uygulamasi tespit ediyodu Jb'li cihazi ve acilmiyordu. Koskoca Apple mi tespit edemiycek. Hadi sıkıyosa jb'li cihazlarin App store'a girisini engellesin ve hesaplari banlasin Microsoft Xbox gibi? Gamecenter'dan bile banlamiyorlar. Korsan indirdigin oyunla online multiplayer oyun oynayabiliyorsun rahat rahat. Buna ne diyceksiniz?

Jailbreak yasal bir işlem olarak kabul ediliyor.
    Apple bu konuda açtığı davayı kaybetti. Bu yüzden jailbreakli cihazları jailbreak gerekçesiyle banlayamaz.
    Bu yasadışı olur. O telefonu banlanan kullanıcının ilk fırsatta açacağı davayı kaybeder ve tazminat ödemek zorunda kalır.

Installous'tan indirdigin korsan oyunla gamecenter destegiyle online multiplayer oyun oynamak da mi yasal?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle talihsiz bir açıklama yerine en kısa sürede bu repolardaki tweakleri başta SBSetting ve activator olmak üzere ios'a ekleyeceğiz demelerini beklerdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Böyle talihsiz bir açıklama yerine en kısa sürede bu repolardaki tweakleri başta SBSetting ve activator olmak üzere ios'a ekleyeceğiz demelerini beklerdim..

işine gelmedikleri icin zor cünkü ekler ise onların istedikleri degil bizim istediklerimiz olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Böyle talihsiz bir açıklama yerine en kısa sürede bu repolardaki tweakleri başta SBSetting ve activator olmak üzere ios'a ekleyeceğiz demelerini beklerdim..

+1905 doğru söze ne denir
  • iphone u jbsiz olupta mukemmel goren tek kisi ben miyim? Bana nedense jbsiz iphone ciplak iphone gibi gelmiyo

EDİT: bazi insanlar applein sirket omru boyunca yapmadigi seyleri yapmasini istemis. Arkadaslar basta steve jobs olmak uzere applein kesinlikle tavrindan vazgecmeyecegi kararlar var. Ve siz bunlarin olmasini istiyosunuz. E okadar esneklik istiyosaniz zaten gidin direk android telefon alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GranTurismo -- 6 Şubat 2013; 9:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw adamlar çıkıpta teşekkürler en sonunda biri jb buldu da iphone daha da keyif vermeye başladı diyebilir mi?

Tabiki aksini savunur gibi yapacak...

yasak bitakım şeyler tatlıdır, insanlara ufakta keyif verecektir :)
  • Apple'ın kafası güzel galiba. Android de millet çatır çatır tema yapıp apk yüklerken üstelik hepsi yasalken biz burda cebelleşiyoruz. Birde gelmişler illegal diyorlar kenarımın illegali
  • Bence Rekabetin azaldığı dönemlerde arayı kızıştırmak için Kendileri veriyolar açığı ,yaptırıyolar jailbreak,i sonrada neeyyyyyy benim haberim yok ,yapmayın yanarsınız falan filannnn ...

Hep vıdııı vıdııı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

quote:

Apple, Jailbreak'i bugun tamamen kaldirsin yada engellesin, yarin iphone'u satip Galaxy Note 2'ye gecerim.
    Onlarda biliyor. Sanki cok mu zor JB'li cihazlari tespit etmek? Is bankasi miydi neydi bir mobil bankacilik uygulamasi tespit ediyodu Jb'li cihazi ve acilmiyordu. Koskoca Apple mi tespit edemiycek. Hadi sıkıyosa jb'li cihazlarin App store'a girisini engellesin ve hesaplari banlasin Microsoft Xbox gibi? Gamecenter'dan bile banlamiyorlar. Korsan indirdigin oyunla online multiplayer oyun oynayabiliyorsun rahat rahat. Buna ne diyceksiniz?

Jailbreak yasal bir işlem olarak kabul ediliyor.
    Apple bu konuda açtığı davayı kaybetti. Bu yüzden jailbreakli cihazları jailbreak gerekçesiyle banlayamaz.
    Bu yasadışı olur. O telefonu banlanan kullanıcının ilk fırsatta açacağı davayı kaybeder ve tazminat ödemek zorunda kalır.

Installous'tan indirdigin korsan oyunla gamecenter destegiyle online multiplayer oyun oynamak da mi yasal?

Olayı başka yere çekmişsiniz. Jailbreak yapmak korsan yazılım kullanmak demek değildir.
    Yasal olan; cihazı jailbreak yaptıktan sonra cydia'daki telefona ek özellikler katan yazılımları hak sahibinin izni ile kullanmak ve kişiselleştimek.
    Yasal olmayan; Cihazı Jailbreak yaptıktan sonra Appstore'da ücretli olarak satılan ve yazılımın hak sahibinin izni olmadan farklı kaynaklardan yazılımları indirmek ve kullanmak.

Aradaki tek benzerlik işe jailbreak ile başlamak.
    Ama baktığınızda arada dağlar kadar fark var.

• Uzun yıllar jb kullanan biri olarak artık jbye karşıyım. Cihaz da güvenlik açıkları ve ios stabilitesinden çıktıgı kesin. Jb yüzünden sürekli çöken iphone kullanıyordum. Jb artık ihtiyaç değil tamamen kişisel seçimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 2 durumdan çok korktuğum için orijinal kullanmaktayım : "Kararsızlık" ve "Güvenlik zaafları".

Geliştiricinin biri tweak yazıyor. Ne belli güvenli olduğu ? JB'li kullanıcıların en çok tercih ettiği "Activator", "NC Settings",...vb. programlarda güvenlik açığı olmadığı ne mâlum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 6 Şubat 2013; 10:20:25 >
  • quote:

Aynen

NCSetting'i kurana kadar, 3G ve Konum servislerini açıp kapatmaktan bıkkınlık geldi.

Koydukları yerler saçma olduğu gibi, zaman kaybı ayrı bir mevzuu...

300 TL'lik Android'li Samsung telefonda bile bildirim merkezinden ulaşmak kolayken iPhone ile JB olmadan ulaşmak imkansız!!!
  • "iOS'in iPhone, iPad ve iPod Touch'ın en stabil şekilde çalışabilmesi için özel olarak tasarlandığını..."

Ziyaaaa! Atma Ziyaa!

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacoff

"iOS'in iPhone, iPad ve iPod Touch'ın en stabil şekilde çalışabilmesi için özel olarak tasarlandığını..."

Ziyaaaa! Atma Ziyaa!

Haketmiş adam

• quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

Aynen

NCSetting'i kurana kadar, 3G ve Konum servislerini açıp kapatmaktan bıkkınlık geldi.

Koydukları yerler saçma olduğu gibi, zaman kaybı ayrı bir mevzuu...

300 TL'lik Android'li Samsung telefonda bile bildirim merkezinden ulaşmak kolayken iPhone ile JB olmadan ulaşmak imkansız!!!

+1

• Apple efendi al takkeyi koy önüne bir düşün bakalım, bu insanlar neden jb yapıyor? Mahkemelerle, duyurularla uğraşcağına otur uğraş ben ne yaparsam jb li cihaz sayısını azaltırım diye ios a adam akıllı özellikler getir.

• JB yapan bir kişi zaten bu saydıkları sebepleri biliyordur ama getirisi götürüsünden daha fazla olduğu için kimsede takmıyor açıkcası.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.