Şimdi Ara

Apple'dan LG Display'in yeni OLED fabrikasına yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple'dan LG Display'in yeni OLED fabrikasına yatırım

2018 ve sonrası için OLED ekran tedariği konusunda sıkıntı yaşamak istemeyen Apple'ın, tek müşterisi olma karşılığında LG'nin yeni OLED üretim hattına yatırım yapmayı düşündüğü bildiriliyor. The Korea Herald tarafından kaleme alınan raporda, Apple'ın şirketle anlaşmaya yakın olduğu ve 1.75 ila 2.62 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladığı belirtilmiş durumda.

Ayrıca Bkz.Elon Musk, Tesla Model 3'ün çıkış tarihini açıkladı
    iPhone 8'in tek ekran tedarikçisi olan Samsung, iki yıl içinde Apple'a 92 milyon OLED ekran sağlayacak. Ancak Cupertino merkezli şirket yaklaşmakta olan diğer cihazları için tedarik zincirini çeşitlendirmek istiyor. LG şu anda global OLED pazarında küçük bir paya sahip ancak yeni üretim tesisi şirketin önemli bir tedarikçi haline gelmesine yardımcı olacak.

Fabrika yalnızca Apple'a çalışacak

LG özellikle 2019'da faaliyete geçebilecek E6 olarak bilinen bir tesis üzerinde çalışıyor. Şirketin, OLED üretimine yaklaşık 3.5 milyar dolar yatırım yapacağı ve masrafın önemli bir kısmının da iPhone üreticisi tarafından karşılanacağı ortaya çıkmış durumda.

Apple'ın yeni yatırımının, LG Display'in E6 adlı yeni fabrikasına aktarılacağı ve bu tesisin sadece iPhone siparişlerine yönelik üretim yapacağı söyleniyor. Aylık kapasitesi 30.000 adet olacak altıncı nesil OLED ekran üretim hattı için yaklaşık 3.5 trilyon won, yani 2.62 milyar dolar gerektiğini de ekleyelim.

• Bizim Vestel'de kumda oynasın :D

• Haberde bir yanlışlık olmasın? Aylık 30.000 adet nedir? Apple'in garanti için gerekecek yedek parça ihtiyacını bile karşılamaz bu rakam. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 3 Temmuz 2017; 18:16:11 >
  • kız iyimiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oled be!

• Yamulmuyorsam o kızın, bir playboy skandalında videosu çıkmıştı. İsmi tam bilmediğimden bişey diyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice eziğe bağladılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: United States

kız iyimiş

Haberin ana kaynağındaki elma resmi bizim buralara gelene kadar kırmızılı bir afeti devrana evrim geçirmiş :)
  • Haberin ana kaynağındaki ısırılmış elma resmi bizim buralara gelene kadar kırmızılı bir afeti devrana evrim geçirmiş :)

• Kesin ghost screen olur o ekranlar da ya da sararır. Klasik LG ekranı

• Umarım Ghost Screen sorunları olmaz ekranlarda.

• Onu bunu bilmem de deli paralar dönüyor bu yatırımlarda :)

• Samsung super amoled olarak ilerleyecek lg poled ekrandan ilerleyecek yine renk sıcaklık farklari gündeme oturur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.