Şimdi Ara

Apple'dan Türkiye'deki iPhone kullanıcılarını üzecek yapay zeka açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 Hz çöp ekrana okey adamlar bunu sorun etmezler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkce zaten teknoloji dili degil gelmemesi normal Ingilizce varsa yeterli

• Bu işin Samsung Google veya Apple boyutu yok artık. 3. sınıf muamelesi görüyoruz artık iyice

• Biz de ısrarla iPhone kullanmayız geçeriz Samsung’a kullanırız saka gibiler ne berbat sirketlerya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baydı artık iPhone , Honor Magic v3 bekliyorum . 15 pro var şuan hiç düşünmeden verip V3 geçeceğim .

• İphone 16 ya giriş seviyesi iphone diyenler bunuda sorun etmezler 🤣🤣

• Aa öyle şey olur mu hiç? İhtiyaç yokki. iPhone’u ve Dyson’ı asgari maaşlılar millete hava atmak için alıyor. Gerek bile yok. Elmasına bu kadar gondikleniyorlar.

• Chatgpt Türkçe çalışıyor nasıl yapamıyorlar anlamıyorum. Apple yapabileceği özellikleri erteleyip sonradan yapıp sevindirme huyundan artık vazgeçmeli

• Vietnam Türkiye’den daha güçlü bir ülke mi AI geliyor Abdullah Gül zamanı prime dönemimizdi artık bizi kimse sallamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0537 kullanıcısına yanıt
    Bu dönemde ekonomi cok iyiydi, benim etrafimda 5s ve iphone 6sı olmayan insan yoktu, leblebi gibi iphone 6 satılıyordu. Dolmuscusundan taksicisine “bunun degeri dusmuyor laa yuksek fiyattan satabiliyoz” kafası vardi.

• Samsung S serisi bu kadar gelişmişken artık iphone kullanmanın da bir manası kalmıyordu zaten bunlar da tuzu biberi. iPhone kullanıcısı olarak kendimi enayi gibi hissetmeye başladım. Neyse ki ikinci eli hızlı gidiyor.

• merkias kullanıcısına yanıt
    Sen her zaman 3. sınıftın, hiçbir zaman 1. sınıf olmadın ki.

• Teknoloji bilgini 68 T kullanıcısına yanıt
    Değiliz diye hakkımız yok mu kardeşim.

• ikurs diye ingilizce dersi verin ozaman

• Epirus kullanıcısına yanıt
    Adam yazılım dilini değiştirmeyecek, tüm ai ı türkçe yapmayacak. kullanıcıyı anlayacak. Dediğin gibi Türkçe gelişmemişse daha kolay yapması lazım.
    Not olarak söyleyeyim, hazırlıktayken okuduğum bi yazı vardı, insanların günlük hayatta kullandığı kelime sayısı max 3000. Her dilin kendine özgü kelimeleri var tabi ama bizim dilimizde günlük kullanım olarak bi eksiklik yok.
    Bi amerikan veya ingiliz veya vietnamlı apple ai a 100.000 farklı kelime ile soru sormayacak. Onun da kullanacağı bu 3000 kelimedir ki insta-görl ler o kadar da yazamaz 😀
    Bahsettiğin dil zenginliği akademik araştırma yapılan dillerde yeni kelimeler üretilmesinden veya şiir gibi sanatsal yaratıcılık kaynaklı olabilir. Bunlarda günlük hayatta her amerikalının kullanabileceği kelimeler değil.
    Ayrıca bu işin mucidi chatgpt türkçe çalışıyor, epıl da ondan kopyaladı zaten, Türkçeyle olmuyorsa onda da olmazdı değil mi?

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    quote:

Adam yazılım dilini değiştirmeyecek, tüm ai ı türkçe yapmayacak. kullanıcıyı anlayacak.
    (Yazdıklarınızın hepsini okudum)

Ben, kendisine sunulanları kullanıcıların ne derece anlayacağının ve dolayısıyla neler öğrenebileceğinin peşindeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epirus kullanıcısına yanıt
    İlber ortaylı ile sen ben aynı değiliz, sen kendi Türkçe bilgine göre eksik görebilirsin ama Türkçe de ai dan kimse anlamaz diye genelleyemezsin.
    Ayrıca ben chatgpt kullanıyorum, ne soruyorsam ona göre cevap veriyor. Ben kapsitem kadar soruyorum o da o kadar cevap veriyor.
    Epıl veya diğerlerinin bize telefonda sunduğu kadarıyla ai fars şiiri veya alman felsefesi değil. Biz anlamayız, Türçe çok dandik karşılamıyor anlamını denecek bi konu yok. Konu tamamen duygusal, epıl da biliyor ki TR ye ne versem satar, ai versem de satacak vermesem de 😀, ne masarafa giricem, sonra bakarız.

• Vietnamca var xd dünya dili

• Bizim guruh üzülmez :)
    -ben yazılıma para veriom yeğen..
    Kutudan yakında anakartsız çıkar
    -ben yazılıma para veriyom yeğen
    Apple dan açıklama: yakında ekranlar telefondan ayrı satılacak
    -ben yazılıma para veriyom yeğen
    :))
    Çok yazılma yeğen..
    Bu ülkede neyi yapamıyorsunuz biliyormusunuz?
    X firmanın pahalı bir ürününü asla, olumsuzluklarını, kullanışsız yanlarını, eksilerini, katiyen asla söylüyemşyorsunuz
    Hemen nadan ordusu hurra
    Üstünde
    Yahu alma, (ulan aldım işte baktım sorun var)
    Nedir bu hazımsızlığın
    Aklıma cem yılmazın ötv veryansını geldi.
    Alttaki yorumları açın okuyun.
    Ülkenin özeti...
    Saygılar...

• paxera35 kullanıcısına yanıt
    Galaxy AI'da da Türkçe desteği yok şuan, canlı çeviri gibi özellikler Türkçe kullanılamıyor. (Yıl sonuna kadar geleceği söyleniyor) Bixby'de yıllardır Türkçe yok. Sanırım Samsung'un tek eksik yönü diyebilirim, bu konuda övülecek bir yanı yok ne yazık ki. Ha bir de müşteri hizmetleri Apple kadar iyi değil, Samsung Türkiye'ye işiniz düşmesin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.