Şimdi Ara

Apple'dan Türkiye'deki iPhone kullanıcılarını üzecek yapay zeka açıklaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu anlattıklarınızla günümüz arasında hiçbir fark yok. şimdi de belediye dağıtmış gibi herkes iPhone 11 kullanıyor ve aynı zihniyet mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Giriş seviyesi cihazlar bile artık 90hz. Dalga geçiyorsundur umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    O zamanlar son cikan telefonu alabiliyordu insanlar simdi 5 nesil öncekini belki

• WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Kardeş 60 hz alma dedim zaten adama pro al 120 hz al dedim bas bas bağırıyorum heryerde 60 hzi savunanlarla tartışmak için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0537 kullanıcısına yanıt
    Düşün ülke olarak itibarımız ne kadar zedelenmiş artık. Ona buna esip gürleyen bir koltuk sevdalısı var sağolsun Kıbrıs ve Azerbaycan hariç herkes düşman bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe siri bile kaç yıl sonra geldi hala apple news yok,apple pay yok,türkçe yapay zekamı gelecek?

• Adamlar bakmış Türkçe yapay zeka koysak devlet kesin extra dil vergisi falan ister, koymamışlar :D

• x (formerly twitter)
    DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on X
    https://x.com/darkwebhaber/status/1837018842293301671?s=48
  • Bence bu noktada suçu dışarıda aramak yerine aynaya bakmak lazım. Neden bu firmalar bizi insan yerine koymuyor diye bir sormak lazım.

• Apple böyle der ama bi bakarsın 2025 de gelir. Apple ın ne yapacağı belli olmaz.

• Nasılsa satıyorlar kuyruk olup alıyor millet neden ugrassınlar?

• Haberleri ve Röportajları açın bakın, herkes Türk'ün gücü vs vs konuşur ama gerçeklere bakın... Türkleri ipleyen yok.

• Ben ingilizce bilmek zorunda değilim ama sen benim ülkemde satış yapıyorsan Türkçe bilmek zorundasın ve sattığın cihazlar da Türkçe'yi desteklemek zorunda. Ambargo mu uyguluyorsun .. hayırdır..
    Nasıl ki devlet hibrit araçlarda bir takım yaptırımlar uyguluyor firmalara karşı , bu konuda da yapmalı. Nfc cüzdan yok , TÜrkçe bilmeyen yapay zeka yok.. Bu gidişte 4. kamera gelince türklere 3 tane yeter bile derler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 20 Eylül 2024; 15:52:41 >
  • samtiger kullanıcısına yanıt

Onların öyle bir sey yapmasına gerek yok. Adamlar marka satıyor, imaj satıyor, yersen statü satıyor.. Neden ugrassın Türkceyle mürkceyle millet gidip store'un kapısında kuyruk oluyor ben olsam ben de ugrasmam..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Telefoncudur o sıradakiler. Taş çatlasın 200 kişi vs 85 milyon. Adil değil.

• hadi diğer dilleri anladımda vietnamca ne yaw.onlar ne ara bu kadar yükseldiler?

• Türkiye satıyorsun ama Türkçe yok 110 satıyorsun oh harika durum

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Tamam anlaşıldı dalga geçiyorsun.

• WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Tamam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay zekayı geçtim herhangi bir resim üzerinden metin kopyalarken Türkçe kopyalamıyor. 15 ve altındaki serileri AI özelliklerinden mahrum ettiler satış politikasıdır çünkü yeni bir şey sunmadılar ama 2025 yılında tepe modele Türkçe AI gelmiyorsa hali hazırda elinde 15 ve altında devam edenlerin 16 serisi almalarini gerektirecek durum gözükmüyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.