< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombaciturkey -- 18 Aralık 2021; 7:17:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple’dan yine akıllara zarar zam !
-
-
iphone almak zorunda değilsin
ben bile kaç para kazanmama rağmen almıyorum , gereksiz pahalı.
5-10 bin tl kazanıp bunları almaya çalışanlara da neremle gülsem şaşırıyorumm
-
suc apple'da mi yoksa hukumette mi?
-
hayatim boyunca windows disinda pc kullanmadim ama is telefona geldiginde en kullanici dostu marka apple hocam, bilgisayara onem veren ve telefonu 5-6 yilda bir degistiren biriyim ama telefon alirsam apple alirim ne zaman olursa olsun
-
Geçen çarşamba Apple Store Caddebostan' a gidip 13 pro max 128gb fiyat sordum. 23.000 TL ama stok yok. Bir hafta sonra stok gelir dedi.
Dolar kurunu 10 TL' den yansıttıklarını yakında bunun da yükseleceğini ekledi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş konuyu öyle bir lanse etmişki , apple kafasına göre zam yapıyor.
iphone almak icin degil hocam :)
Alacak arkadaslar icin manşet olarak koydum.
Nasil 23 bin TL hocam ben ozellestirip 512 gb 16 gb’li olani aldim daha iki gun oldu 21 bine
Hükumetin hocam tabiki de apple yine karsilastirdiginizda avrupaya gore daha ucuz koymus fiyati.
neden akıllara zarar hocam onu anlamadım dolar 8 di 12 oldu şimdi 17 oldu ben sen olsan sende zam yaparsın banane senin ülkenin ekonomisinden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
Ekonomi kötü diye hayır kurumuna mı dönsün koskoca apple
-
Tuşlu telefon kullan
Dolarda akillara zarar yukselis yok da Apple akillara zarar zam yapiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 18 Aralık 2021; 16:12:23 > -
35klık telefonla dolaşıyoruz valla cebimden çıkarırken korkuyorum artık lol.
-
dolar olmuş 17 ne yapsılnar adamlar. bizim gibi ülkeye acımıyorlar.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 6 Mart 2022; 0:8:50 > -
Hocam 13 pro almiyorum alacak arkadaslar icin uyari olsun diye paylastim. Dedigin dogru yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
iphone almak zorunda değilsin ben bile kaç para kazanmama rağmen almıyorum , gereksiz pahalı. 5-10 bin tl kazanıp bunları almaya çalışanlara da neremle gülsem şaşırıyorumm |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X