Şimdi Ara

Apple: 'Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı artık daha da iyi' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
41.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: IRau

bunla koxp açabiliyoz mu desteklermi sorun çıkartmassa alıcam :D

Açılmaz knight bile açılmaz ( bence )

olmadı o zaman almıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Her zaman en iyisi ALİENWARE

Evet windowslu pc ler icinde en iyisi o.

Apple'i ön plana çıkaran işletim sistemi bıktım artık ERROR yazısından

• quote:

quote:

quote:

bunla koxp açabiliyoz mu desteklermi sorun çıkartmassa alıcam :D

Açılmaz knight bile açılmaz ( bence )

olmadı o zaman almıyorum :D

Kesin cevap ;

Desteklenen İşletim Sistemleri -> Windows 98/2000/XP/ME

Kaynak ; Knight Online World

Steve Jobs bize yaramaz aga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 1 Kasım 2011; 22:24:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

Benim anlamadığım neden oyun için bilgisyar kullanan insanların inatla konulara girip "o paraya x makina toplarım" geyiğini sürdürüyor olmaları.

Anlayın işte mac oyun oynayan insanlara hitab etmiyor, etmek zorunda da değil. Herkesi kendiniz gibi görmeyin herşey oyundan ibaret değil.

Evimde bir oyun pc'si, bir macbook birde xbox var. Hepsinin yeri ayrıdır benim gözümde hepsiyle yaptığım işler birbirinden farklı.

Oyun da oynamıyorum banada hitap etmiyor.Mac kapasitesi sınırlı bir sistem uygulama açısından
    İş için kullanılabilir ama Normal bir kullanıcı için uygun değil

yok artık daha neler... hiç birşey bilmiyorsan google da araştır bari bunlar yazmadan önce

Neyi araştırıyım Bana hitap etmiyo arkadaşım 2 saat uygulama arıyacak değilim Mac için 2 dakida işimi halletmem gerekUygulama sıkıntısını normal kullanıcı için söyledim.

eee o zaman ne işin var kardeşim bu konuda. laf olsun torba dolsun. işiniz gücünüz boş laf. hadi işine o zaman

Bundan sanane bilader işletim sistemi bana hitap etmiyor diye yorum atamıyacakmıyım.Dünyanın en iyi bilgisayarı diye lanse edilirse her yere atarım yorum sana sorucak değilim.İmzandanda neyin bağımlısı oldugun açık ve belli Zaten tartısmıyacam...

mertgraph1979

Konuya bak Cevap veremeyen kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 1 Kasım 2011; 22:48:54 >

• Bilgisayarda oyun oynamayan herkez için en mantıklı seçim mac olurdu eğer bu kadar pahalı olmasaydı. Ki pahalı olmasının sebebi bilkom ve bazı vergi durumları normalde daha ucuz alabilirdik herneyse.

İnternete girip çıkan kendince bilgisayarda birşeyler yapan adam için de en iyisi macdir. Örneğin bir mac mini. bin küsur tl civarı alın bağlayın herhangi bir monitöre taş gibi yıllarca kullanın.

Biraz daha iyisini isteyen için imac var profesyoneller için de mac pro.

Şu an core i7 li ve amd x6 lı Pc'ler kullanıyorum. İnanın macim olsa zevk için yakılacak aletler o kadar illallah dedirttiler yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 1 Kasım 2011; 23:08:39 >
  • quote:

mertgraph1979

Konuya bak Cevap veremeyen kim?

Birşeyler yazmak cevap olsaydı herkesin işi ne kadar kolay olurdu değil mi?
    Kullandığın işletim sistemini yazan adamın pardon çalan adamın kullanmayı reddettiğin işletim sistemini göklere çıkarması sence komik değil mi?

Neyse atışmayı bir kenara bırakırsak sana çok çok uzun süredir mac kullanan biri olarak birşey söyleyeceğim.
    Mac OS X'te software sıkıntısı çekiyorum diyen adam ya o sistemi kullanmayı bilmiyordur, ya da hayatında eline almayıp sadece ortaya boş boş konuşup palavra sıkıyordur.

Bulamayacağın tek program 3D Studio Max'tir. 3D Animasyon işi yapmıyorsun herhalde değil mi?
    Onunda mac versiyonu yakında geliyor. Muadilleride bolca mevcuttur. Maya vb.

Bende sana windowsta bulamayacağın bir program söyleyeyim mi? Final Cut Studio Pro. Bu da profesyonel film sektörünün nirvana yazılımıdır.
    Bununda Windows'ta muadilleri var tabiki.

Yani software işi bir şekilde çözülür. Sıkma bu kadar kendini.
    Üstelik 3D Studio Max kullanmıyorsan canını hiç sıkma derim.

• Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olandan çok var hocam. Boşuna yazıp, emek harcamayın :)
  • Şimdi bazıları önce konunun başlığını okusun Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı artık daha da iyi....?
    Bu pc ile oyun oynanmaz kardeşim...
    Ben iyi deyince aklıma herşeyde kusursuz olan pc gelir...
    Kablosuz olayına bu kadar takmayın.Masaüstü kullanıcılarıda uğraşssa kablosuz seti döşer.Tek kablo üzerindede tüm gücü sağlar.+Masraf'ın ne alemi vardır.
    Mac daha ii çalışır mış mış tasarımda.Gülde ölme yorumu...
    Bu kadar şişirmenin alemi yok.Tasarım açısından 10 puanlık bir marka zaten Apple...
    Bunlara inanan ya ahmaktır yada Apple fanatiğidir...
    Dünyanın en iyi masaüstü hangi akla mantığa sığarak denilmiş.Yine bu mantığa sığınanlarada pes doğrusu...
    Ekran kartına bakmak yeterlidir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc yi yeniden icat ediyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Şimdi bazıları önce konunun başlığını okusun Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı artık daha da iyi....?
    Kablosuz olayına bu kadar takmayın.Masaüstü kullanıcılarıda uğraşssa kablosuz seti döşer.Tek kablo üzerindede tüm gücü sağlar.+Masraf'ın ne alemi vardır.
    Bu kadar şişirmenin alemi yok.Tasarım açısından 10 puanlık bir marka zaten Apple...
    Dünyanın en iyi masaüstü hangi akla mantığa sığarak denilmiş.Yine bu mantığa sığınanlarada pes doğrusu...

Sen yüce bilmiş.. Sen söyle o zaman bize dunyanın en iyi seri üretim masaüstü pc sinı. Sabırla ve merakla bekliyorum yüce oyun adamı.

Olurmu hocam.
    Yazıcıoğlu işhanından makina toplar, TN Panel 500 liralık bir Monitör alırım, aynı iMac. Bir sürüde param cebimde kalır.
    Yani iş Yılmaz Erdoğanın Organize İşler geyiğine geliyor.
    Yanları at, arkayı biraz topla, birazda boydan al, aynı Sean Connery.

• Oyun oynuyanlar PC toplasın.. Mac'in amacı oyun değil kimse gelip Mac'in işlemcisine ekran kartına falan takılmasın ..
  • millet oyun diye ne kadar çok kasmıs arkadaş.sizi tutan yok gidin kadıköye yazıcıoglundan toplayın 700 tl ye bir kasa.sizde mutlu olun mac kullanalarda mutlu olsun.trolluk yapmaya gerek yok.
  • bence bu bilgisayar manyak olmuş. fakat tüm bilgisayarlardan ayrı bi yeri olması için. i5 çekirdek yerine şu an icat edilmemiş i10 çekirdek yapılması gerekirdi.
  • Vallahi liseyi bitireli 13 sene olmus, buradaki yorumlari okudukca ergen olmanin ve dunyadaki gerseyi bildigini sanmanin insani ne kadar komik ve bir o kadarda itici gosterdigini tekrardan goruyorum. Neyse sabirla yaklasmak gerek hepimiz bu donemleri yasadik ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Şimdi bazıları önce konunun başlığını okusun Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı artık daha da iyi....?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

Orijinalden alıntı: zotti52

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Benim için bilgisayar demek oyun demek o kadar basit ben hem oyunumu rahat rahat oynayabilecegim bu paraya daha iyi bir sistem toplayıp hemde kat kat bir tasarım için buna vericek degilim tasarım kimin umrunda sen bilgisayardan performans alıcaksın evet şimdi oyun için ps3,xbox360 dicek arkadaşlar ama ben pc'de gayet mutluyum herşeyimi hallediyorum , benim için tamamen gereksiz ama şu fotografçılar,grafikerler için güzel bir bilgisayar ona birşey diyemem ama bence bu paraya bu pc haketmiyor.

DirectX 11'den sonra zaten hiçbir oyun konsolu iyi bir PC'nin renk canlılığı, görüntü kalitesi ve grafik performansını veremiyor. DirectX 11 destekli güzel bir ekran kartlı bilgisayarı olan biri Full HD bir büyük televizyona bağlantı yapıp Colin McRae Dirt 2 veya Battlefield Bad Company 2 oynayınca anlayacaktır. Aynı oyunları PS3 ile yan yana test de edebilirsiniz. iMac'te kullanılan kartlarda da DirectX 11 desteği var ama kartlar baya düşük model. Yüksek model kartlar Mac Pro'da var ama çok çok yüksek fiyatı.

red dead redemption, gran turismo 5, god of war 3 testleri de var mı? Aa bu oyunlar pc ye çıkmıyordu ama tüh

bunları oynamak isteyen kim ?

valla kamoyu araştırması yap istersen. Bu oyunları pc sahibi oyuncuların en az yüzde 80 i oynamak ister.
    ki ben çok az konsol oyunu yazmışım. bunlardan başka sadece konsollara çıkan ya da ps3-xbox exclusive bi sürü oyun var şuan( Gears of War 3, Uncharted 3 şuan en önemlileri)
    sen bu oyunları bilmeyebilirsin ya da umrunda olmayabilir. ama çoğunluk bu oyunların pc de de olmasını istiyor. Çok isteyen de gidip konsol alıyor kafası rahat oynuyor yıllarca.

• Bakıyorumda saçma saçma yorumlar yapılmış,

Önce Bilgisayar ne demek onu çözmeleri lazım bazılarının..

Oyun için bilgisayar almak mantıksızlığın daniskası, 2500 tl ye pc toplayıp oyun oynamakda neyin nesi al bir lcd - ps 3 sabaha kadar oyna..

sonrada mac ile kıyaslamalar falan, evet bencede dünyanın en iyisi mac tir.. Çünkü MAC, Bilgisayarın tam karşılığıdır..

#bilgisayarımadokunma TT olur valla ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Fiyatı bir araba parası olunca, ben bundan da iyisini kurarım. Bozuldu mu açıp tamir etme şansım olur en azından. Bu bozulsa ekranı mı açarsın, garantiye mi yollarsın belli değil. Kaldı ki ortalama bir Apple masaüstü pc 2000€'dan başlıyor fiyat olarak. Kısaca 5000TL'ye bu bilgisayarla her oyunu oynayamam ben mesela.

Yorumlar beni doğrular nitelikte zaten. ''Mac oyun için değil'' ne için? Sen kimsin, sen nesin? En fazla internete girip alışveriş yapıp, faceBOKuna girceksin. Sanki her Mac kullanan Corel Draw, Auto Cad, PS, kodlama fln kasıyor prof. olarak. Kaldı ki yine bir Nvidia Quadro kartın verimini alamazsın bu sözde en iyi bilgisayarda.

Apple bilgisayarda sadece marka satıyor. Bir de o beyaz duruşu ve elma simgesi bizim ülkede sırf hava atmak. Alanların %50'sinden fazlası sırf Apple'ım var demek için alıyor.

Bu yorumu yapabilmeniz için en azından aralıksız 1 - 2 ay mac kullanmanız lazım ki mantıklı olsun.

Eğer hiç mac kullanmadıysanız yorum yapmamalısınız.

Profesyonel bir sanatçı, tasarımcı, montajcı falansanız zaten bir anlamda mecbursunuz bu alete malesef.

Ben PC'mde 2 senedir biraz cod biraz batman oynadım o kadar. Oyunlar yaş geçtikçe çocukca geliyor. Oyun benim içim çok önemsiz bir ayrıntı 10 -25 yaş arası için önemli olabilir. Ama dediğim gibi kullanıcıların geneli için önemsiz bir kıstas.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

You got virus, loser.

in your mind and plagiarised windows.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 2 Kasım 2011; 19:13:48 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.