Şimdi Ara

Apple: 'Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarı artık daha da iyi' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
41.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki kendi üretimi gibi en iyisin yaptık demeleri komik. 2 ay sonra daha iyisini ben yapacağım merak etmesinler. :)
  • quote:

imac e ssd takılıyor mu?

İmzandaki bilgisayara aynı anda hem bir ssd hemde 7200 rpm bir disk takabilirsin...
    Apple.com'dan bakabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceremony

Hem yapi, hem mimari, hem de malzeme acisindan adamlar masraftan ve iscilikten kacinmamis ise "ne kadar ekmek o kadar kofte" hesabi karsiligini istemeleri de haktir. Mac alanlar oyun oynayip bosa vakit gecirmek yerine, daha cok uretmek ve yaptiklari is icin kullanirlar. Bu fark ancak kullanildigi zaman anlasilir.

Yazan; 16 yillik windows kullanicisi.

Yani yorumları okuyorum, mac kullanıcılarının da, pc kullanıcılarında kendilerine göre sebepleri var. Ama iki sistemede aşina biri olduğum halde; mac lere ithaf edilen bu kadar yapıştırma, sıfatın bu cihazların gerçekten sundukları olanakların haricinde, bu cihazları birer statü simgesine dönüştürmeyi sağlıyor.

Apple ürünleri tasarım olarak harika cihazlar, malzeme kaliteleri süper ve bunları bir iphone kullanıcısı olarak yazıyorum. Ama işi öyle bir noktaya getiriyorlar ki bana kalırsa bu cihazlar hakketiklerinden fazla büyütülüyorlar.

"Mac alanlar oyun oynayip bosa vakit gecirmek yerine, daha cok uretmek ve yaptiklari is icin kullanirlar" bu cümle ve bunun gibi: Apple en iyi kullanıcı deneyimini sunar, rahat ettirir, çok stabildir, bu aletleri işi gücü olan elit kitle kullanır, apple ürünleri kullananlar öyle boş boş oyun oynamazlar her saniyeleri önemlidir, öyle format atmaya falan vakitleri yoktur, çok yoğun çalışırlar gibi çoğaltılabilecek sürü yapıştırma sıfat sayesinde beş sene önce alınmış apple ürünü şuan muadil ürünlere oranla çok fazla değer kaybetmiyor.

Bir çok insan bu aletlere bu sıfatlara sahip olabilmek için bu kadar para veriyor. Apple ürünleri güzel ve kaliteli ürünlerdir. Hatta bunlardan bir kaçını halihazırda kullanan biriyim fakat bu kadar şişerme niteliklerle bu ürünleri gözlerde büyütüp tüketim çılgınlığını fişeklemek gereksiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

quote:

2010 iMac'ime Corsair F120 taktım ve inanılmaz memnunum.

Yenilerinde hem özel bir firmware ile geliyor ayrıyetten portları farklı sanırım.

Kötü olmuş...

Bende 2007 24" Alu imac'ime taktırmak istiyorum aslında. Kendinizmi taktınız yoksa, biryere mi taktırdınız?
    Aslında videoları var ama biraz çekiniyorum, ekranı çıkarmak falan riskli geliyor...

Dayanamadım kendim taktım. Ki iyide takmışım. Upgrade yaptığım bir parça "ilk defa" bu kadar fark yarattı.

Servislerde açıkçası benden farksız. Deneyimsiz olduklarını ve daha önce takmadıklarını söylemlerinden anlıyorsunuz. Ayrıca 100 dolar istediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 14 Mayıs 2011; 17:58:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

Orijinalden alıntı: zotti52

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Benim için bilgisayar demek oyun demek o kadar basit ben hem oyunumu rahat rahat oynayabilecegim bu paraya daha iyi bir sistem toplayıp hemde kat kat bir tasarım için buna vericek degilim tasarım kimin umrunda sen bilgisayardan performans alıcaksın evet şimdi oyun için ps3,xbox360 dicek arkadaşlar ama ben pc'de gayet mutluyum herşeyimi hallediyorum , benim için tamamen gereksiz ama şu fotografçılar,grafikerler için güzel bir bilgisayar ona birşey diyemem ama bence bu paraya bu pc haketmiyor.

DirectX 11'den sonra zaten hiçbir oyun konsolu iyi bir PC'nin renk canlılığı, görüntü kalitesi ve grafik performansını veremiyor. DirectX 11 destekli güzel bir ekran kartlı bilgisayarı olan biri Full HD bir büyük televizyona bağlantı yapıp Colin McRae Dirt 2 veya Battlefield Bad Company 2 oynayınca anlayacaktır. Aynı oyunları PS3 ile yan yana test de edebilirsiniz. iMac'te kullanılan kartlarda da DirectX 11 desteği var ama kartlar baya düşük model. Yüksek model kartlar Mac Pro'da var ama çok çok yüksek fiyatı.

red dead redemption, gran turismo 5, god of war 3 testleri de var mı? Aa bu oyunlar pc ye çıkmıyordu ama tüh

bu cümleyi kurarken düşünüyor musunuz ? hiç bir fps'nin pc dışında tam randımanlı oynanamayacağını, ya da hemen hemen hiç bir strateji oyununun konsol ortamında olmadığını ? 3 oyun saymakla olmuyor o iş maalesef

• Bir arkadaş AMD nin resim kalitesinin ve renklerin NVIDIA dan daha iyi olduğunu söylemiş. Hayal gördü sanırsam ikiside olmasa bilmeyecez :)
  • Eğer bir masaüstü bilgisayari alırsam kesinlikle iMac olacaktir. Tasarim + Güç = iMac
  • Alıcısına en iyi tabi
  • olm en iyisi benimki bu ne benimki casper 2009 model bu ezıklaa benımkını 997 tl ye almıstım herşeyi dahil sana dıorum apple ezık şeyler yapma butcemız yetmıo almaya napalım fakirimmmm

• Apple ürünlerine burjuva ürünü diyorum ve bu lafın arkasında olacağım.
  • o monitörle var ya...
  • quote:

"Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarını daha iyi yaptık."

İnsanları cahil yerine koymaları beni benden alıyor. En iyi tasarıma sahip bilgisayar deseler tamam diyeceğim ama o da kişiden kişiye değişir.

yapılabilecek en iyi yorumu yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

"Dünyanın en iyi masaüstü bilgisayarını daha iyi yaptık."

İnsanları cahil yerine koymaları beni benden alıyor. En iyi tasarıma sahip bilgisayar deseler tamam diyeceğim ama o da kişiden kişiye değişir.

yapılabilecek en iyi yorumu yapmışsın

Aynen +1

• kim ne derse desin (bir zamanlar bizim lise cagimizda amiga cilginligi vardi o donemlerde de apple vardi ama amiga daha hit aliyordu) isyerimizdeki tum sistemi mac platformuna aninda cevirtirim lakin logo muhasebe programini mac ortamina yazmasi gerekir. yoksa aninda gecis yapardik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Apple ürünlerine burjuva ürünü diyorum ve bu lafın arkasında olacağım.

Burjuva?, şuana kadar gördüğüm en gereksiz en saçma yorum, bir laf vardır ama neyse, apple ürünlerini kullanan birisi için inanınki vazgeçilemez oluyor, bunu apple ürünü kullananlar anlar. , malesef bende laf sokardım kulllanmadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Apple ürünlerine burjuva ürünü diyorum ve bu lafın arkasında olacağım.

Burjuva?, şuana kadar gördüğüm en gereksiz en saçma yorum, bir laf vardır ama neyse, apple ürünlerini kullanan birisi için inanınki vazgeçilemez oluyor, bunu apple ürünü kullananlar anlar. , malesef bende laf sokardım kulllanmadan önce.

Basbayağı burjuva malı Apple. En gereksiz şeyleri burjuvalara süsleyip süsleyip kazıklıyorlar. Apple'ın ne özelliği var? Uzaya falan mı yolluyor seni? Apple alacağıma gider Alienware alırım kat kat daha iyi. Apple almak ego tatmininden başka bir şey değil.

Alienware vs Apple : NE ALAKA? Birisi Ferrari Birisi Mercedes. İkisininde alakasız iki hedef kitlesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 1 Kasım 2011; 15:35:48 >

• Dünyanın En iyi bilgisayarı ekran kartına bakmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Benim için bilgisayar demek oyun demek o kadar basit ben hem oyunumu rahat rahat oynayabilecegim bu paraya daha iyi bir sistem toplayıp hemde kat kat bir tasarım için buna vericek degilim tasarım kimin umrunda sen bilgisayardan performans alıcaksın evet şimdi oyun için ps3,xbox360 dicek arkadaşlar ama ben pc'de gayet mutluyum herşeyimi hallediyorum , benim için tamamen gereksiz ama şu fotografçılar,grafikerler için güzel bir bilgisayar ona birşey diyemem ama bence bu paraya bu pc haketmiyor.

DirectX 11'den sonra zaten hiçbir oyun konsolu iyi bir PC'nin renk canlılığı, görüntü kalitesi ve grafik performansını veremiyor. DirectX 11 destekli güzel bir ekran kartlı bilgisayarı olan biri Full HD bir büyük televizyona bağlantı yapıp Colin McRae Dirt 2 veya Battlefield Bad Company 2 oynayınca anlayacaktır. Aynı oyunları PS3 ile yan yana test de edebilirsiniz. iMac'te kullanılan kartlarda da DirectX 11 desteği var ama kartlar baya düşük model. Yüksek model kartlar Mac Pro'da var ama çok çok yüksek fiyatı.

red dead redemption, gran turismo 5, god of war 3 testleri de var mı? Aa bu oyunlar pc ye çıkmıyordu ama tüh

bunları oynamak isteyen kim ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.