Şimdi Ara

Apple genius bar randevu sonunda aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar su anki mutluluğumu anlatmam inanılmaz derecede güç. iPhone 5 im serisi üretim hatası bulunan seri olduğu için sıfırı ile değiştirilecek fakat bunu sadece apple Store yapıyor ve malum randevu gerekiyor alali 2 yıl olacak (2 ay sonra olacak) ve şimdi sıfırı verilecek. Forumdan okuyup kesin alamam diyordum ve 2. Denememde aldım. Ilk dün aksam denedim ve ilk girişimden olduğu için son 2 saat kalmıştı seçeneklerden. Ben seçene Kadarda bitmişti. Edit:Serisinden kaynaklanan değişimlerde Ücret talep ediliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteredmoon -- 27 Ekim 2014; 0:18:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikan Apple ID taktiği işe yarıyor gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Amerikan Apple ID taktiği işe yarıyor gerçekten..

Benimkisi Amerikan mi bilmiyorum ama hiç sanmıyorum. Türkçe olarak almıştım kaç sene evvel.

• hocam bune mutluluk tebrikler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

hocam bune mutluluk tebrikler :)

Ben randevuların gece açıldığını bilmiyordum ve 2-3 aydır deniyordum Öğlen zamanı. iPhone 5 günde 3 defa şarj oluyor ama şarjı bitiyor resim çekiyorum pembe Çizgiler oluyor şarj en fazla %21 e iniyor sonra telefon kapanıyor 3G de 2 saat kalabiliyor sonra kapanıyor. iOS dışında da bir şey kullanamıyorum. 5s de almadım fazla bir değişiklik yok diye. Turkcell değişim yapmıyor pil değiştirip veriyor en fazla. Kamara olayımın Çözümü değişim. Mutluluğumun nedeni bu :D 2 Yıldır nerede piriz orada ben halinde yasıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteredmoon
    Arkadaşlar su anki mutluluğumu anlatmam inanılmaz derecede güç. iPhone 5 im serisi üretim hatası bulunan seri olduğu için sıfırı ile değiştirilecek fakat bunu sadece apple Store yapıyor ve malum randevu gerekiyor alali 2 yıl olacak (2 ay sonra olacak) ve şimdi sıfırı verilecek. Forumdan okuyup kesin alamam diyordum ve 2. Denememde aldım. Ilk dün aksam denedim ve ilk girişimden olduğu için son 2 saat kalmıştı seçeneklerden. Ben seçene Kadarda bitmişti. Edit:Serisinden kaynaklanan değişimlerde Ücret talep ediliyor mu?

https://ssl.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/

hocam bu olaydan mı bahsediyorsun? güç tuşunda sorun var mı ki değişim yapsınlar? telefonda sorun yoksa değiştirmezler yüksek ihtimal?!

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcicada

quote:

Orijinalden alıntı: whiteredmoon
    Arkadaşlar su anki mutluluğumu anlatmam inanılmaz derecede güç. iPhone 5 im serisi üretim hatası bulunan seri olduğu için sıfırı ile değiştirilecek fakat bunu sadece apple Store yapıyor ve malum randevu gerekiyor alali 2 yıl olacak (2 ay sonra olacak) ve şimdi sıfırı verilecek. Forumdan okuyup kesin alamam diyordum ve 2. Denememde aldım. Ilk dün aksam denedim ve ilk girişimden olduğu için son 2 saat kalmıştı seçeneklerden. Ben seçene Kadarda bitmişti. Edit:Serisinden kaynaklanan değişimlerde Ücret talep ediliyor mu?

https://ssl.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/

hocam bu olaydan mı bahsediyorsun? güç tuşunda sorun var mı ki değişim yapsınlar? telefonda sorun yoksa değiştirmezler yüksek ihtimal?!

Pil üretim hatasından Kaynaklı sorunlu ve yine üretimden kaynaklanan kamera sorunum var ve bu sorun mercek degisimi ile sağlanamıyor. Cihazın değişmesi gerekiyor. Türkiye'de bu hizmeti sadece apple veriyor apple Store açılmadan evvel yapamıyordum ve açıldıktan sonra da araştırma Yaptım ve kabul ediyorlar 2 yıl dolmamis ise ilk Kullanım Gününden itibaren

• geçen sene teleservice değiştirmişti telefonumu yeni cihazıyla. geniuslardan ranevu alırsam yine yolum düşecek gibi ama gerçekten bunlardan randevu almak yerine yine teleservice'e göndermek daha kolayıma gelecek herhalde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akasyanın bir faydası olmadıherhalde
  • bu geniuslardan randevu almak ne kadar resmen eziyet iki gündür randevu alamadım gece 12 den sonra bile alamadım
  • bu sistem adamı appleden bezdirir yeminle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.